Rolgordijn verduisterend

Genieten van een optimale nachtrust en volledige privacy? Dan zijn verduisterende rolgordijnen de beste keuze. De stof van onze verduisterende rolgordijnen is 100% verduisterend en daarmee geschikt om uw slaapkamer mee te verduisteren. Stel uw nieuwe rolgordijn hier volledig naar wens samen.

Buisdikte

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedtemaat 0,5 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Let op: de buisdikte is afhankelijk van de breedte- en hoogtemaat. Vanaf 170 cm hoog en breed zit er mogelijk een lasnaad in de stof.

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte 400 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 500 cm.

Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend kleurstaal aan om onze producten op uw gemak te bekijken.

Volgende stap

Kleur van het systeem

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 rolgordijnen naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

Volgende stap

Extra opties


Let op! Is de breedte breder dan 350 cm dan zit er bij de standaard optie geen stof om de verzwaringslat, de verzwaringslat hangt dan onder de stof.

Komt het rolgordijn op een kunststof kiep-raam? Kies dan voor klemsteunen. Let op: De klemsteunen zijn alleen voor de bovenzijde.
Volgende stap

Referentie + Aantal
Waarom kiezen voor een verduisterend rolgordijn?

De verduisterende rolgordijnen van Ekstravert zijn de perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar raamdecoratie om uw slaapkamer mee te verduisteren. De stof zelf is volledig verduisterend waardoor het behalen van een optimale nachtrust binnen handbereik ligt. En met een ruime kleurencollectie bestaande uit stijlvolle basiskleuren is er altijd een verduisterend rolgordijn die aansluit bij uw interieur. Bent u op zoek naar een rolgordijn voor de woonkamer, keuken of werkkamer? Bekijk dan onze lichtdoorlatend rolgordijnen.

Verduisterend rolgordijn naar wens samenstellen

Een verduisterend rolgordijn is volledig naar wens samen te stellen. Hierdoor kunt u uw nieuwe rolgordijn volledig laten aansluiten op het interieur in uw slaapkamer. Onze ruime kleurencollectie bestaat uit stijlvolle kleuren die in elke slaapkamer mooi staan. Daarnaast kunt u ook de kleur van het systeem en de bediening kiezen. Om uw rolgordijn extra luxe te maken kunt u ook nog kiezen voor een stijlvolle onderlat en cassette. De cassette zorgt er niet alleen voor dat de stof in opgerolde toestand beschermd blijft, maar zorgt ook voor een luxe uitstraling.

De voordelen van een verduisterend rolgordijn

Met een verduisterend rolgordijn kunt u op elk moment van de dag genieten van een donkere ruimte. Daarom is een verduisterend rolgordijn ook erg geschikt voor op de kinderkamer. Daarnaast hebben verduisterende rolgordijnen in gesloten toestand ook een goede isolerende werking. Zo blijft de warmte in de zomer buiten en in de winter juist binnen.

Een rolgordijn voor elk type raam

In oude woningen zijn vaak standaard ramen geplaatst. Daar kan altijd een rolgordijn voor geplaatst worden. In nieuwe woningen worden steeds vaker draaikiepramen gebruikt. Ook hier kunnen onze verduisterende rolgordijnen geplaatst worden.

Gratis kleurstalen: binnen 24 uur in huis

Wilt u nieuwe zonwering of raamdecoratie aanschaffen, maar twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan via onze website. Met de kleurstalen kunt u verschillende kleuren vergelijken en zien of de kleur die u in gedachten had ook echt de beste match is. Daarnaast kunt u ook de kwaliteit van de stoffen en houtsoorten ervaren. Zo bent u ervan verzekerd dat, met de aankoop van zonwering of raamdecoratie bij Ekstravert, de beste producten in huis haalt.

Vraagt u de kleurstalen op een werkdag voor 12:00u aan? Dan ontvangt u de kleurstalen de volgende dag in huis! Zo wordt het nog leuker om uw nieuwe zonwering aan te schaffen. Kleurstalen die in het weekend worden aangevraagd, worden de eerstvolgende werkdag geleverd.

Afmetingen
Bestelbreedte: Totale breedte inclusief de montagesteunen en of cassette
Stofbreedte: De stofbreedte is 35mm smaller dan de bestelbreedte. Waneer u kiest voor een cassette is de stofbreedte 45mm smaller dan de bestelbreedte.
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 350 cm breed x 400 cm hoog bij cassette maximaal 250cm breed
Type eigenschappen Transparant, lichtdoorlatend, verduisterend
Stof type: 100% Polyester
Bediening: Links of rechts met kunststof ketting, metalen ketting optioneel
Onderlat: De stof zit standaard om de verzwaringslat gestikt. Is de breedte breder dan 350cm dan zit er geen stof om de verzwaringslat, dit hangt dan onder de stof.
Let op Indien de hoogte en breedte meer dan 170cm bedraagt zal het rolgordijn een lasnaad bevatten

Het opmeten van uw rolgordijnen is een nauwkeurige aangelegenheid. Onderstaande meetinstructies helpen u de juiste maat te berekenen. Deze kunt u doorgeven bij uw bestelling.

1. Stel vast of er geen verwarmingsbuizen of deurhendels in de weg zitten.

2. Bepaal of de rolgordijnen in de dag (tussen twee raamstijlen of muurdelen) of op de dag (vrij hangend aan de muur boven het kozijn of aan plafond) worden geplaatst.


In de dag
Breedte:
  • Meet de breedte van het kozijn op drie punten.
  • Neem de smalst gemeten maat.
  • Haal hier -0,5cm speling van af, dit is uw bestelmaat.
Hoogte:
  • Meet de hoogte van het kozijn links en rechts.
  • Neem de strakke hoogtemaat, dit is uw bestelmaat.

Let op: De stof is ± 3,5 cm smaller dan het systeem.

(bij een rolgordijn met cassette is de stof 4,5cm smaller)


Op de dag
Breedte:
  • Meet de breedte van het kozijn op drie punten.
  • Neem de smalst gemeten maat.
  • Haal hier -0,5cm speling van af, dit is uw bestelmaat.
Hoogte:
  • Meet de hoogte vanaf onderkant kozijn/vensterbank tot bovenkant van het kozijn en tel hier ± 8 cm bij op voor het monteren van het profiel.

Let op: De stof is ± 3,5 cm smaller dan het systeem.

(bij een rolgordijn met cassette is de stof 4,5cm smaller)

ketting

Optrekkoorden

U kunt kiezen uit een kunstof of metalen optrekkoord om uw rolgordijnen te bedienen. Het gewicht aan de onderzijde van het rolgordijn is omzoomd met de gekozen rolgordijn stof.


montagebeugels

De montagebeugels

Bij alle rolgordijnen worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.


Contrarollend

Contrarollend

Bij niet contrarollende rolgordijnen rolt de stof aan de achterzijde af.
Bij contrarollende rolgordijnen rolt de stof aan de voorzijde af.