Rolgordijn lichtdoorlatend

Genieten van een fijne lichtinval in huis zonder daarvoor uw privacy op te hoeven geven? Met de lichtdoorlatende rolgordijnen van Ekstravert creëert u een fijne sfeer in uw woning. Onze rolgordijnen worden volledig op maat gemaakt, zodat deze volledig aansluiten op uw interieur!

Buisdikte

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedtemaat 0,5 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Let op: de buisdikte is afhankelijk van de breedte- en hoogtemaat. Vanaf 170 cm hoog en breed zit er mogelijk een lasnaad in de stof.

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte 400 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 500 cm.

Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend kleurstaal aan om onze producten op uw gemak te bekijken.

Volgende stap

Kleur van het systeem

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 rolgordijnen naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

Volgende stap

Extra opties


Let op! Is de breedte breder dan 350 cm dan zit er bij de standaard optie geen stof om de verzwaringslat, de verzwaringslat hangt dan onder de stof.

Komt het rolgordijn op een kunststof kiep-raam? Kies dan voor klemsteunen. Let op: De klemsteunen zijn alleen voor de bovenzijde.
Volgende stap

Referentie + Aantal
Waarom kiezen voor een lichtdoorlatend rolgordijn?

De lichtdoorlatende rolgordijnen bieden een unieke sfeer in uw woning. De stof van deze rolgordijnen is zo geweven dat het licht mooi gefilterd wordt. En dat zonder dat u daarvoor uw privacy op hoeft te geven. Daarnaast is een rolgordijn op maat geschikt voor vrijwel elk raam en voor iedere ruimte toe te passen. Zo zijn onze lichtdoorlatende rolgordijnen erg geschikt voor de woonkamer, keuken of werkkamer. Bent u op zoek naar rolgordijnen om uw slaapkamer te verduisteren? Kijk dan eens naar onze verduisterende rolgordijnen.

Lichtdoorlatend rolgordijn naar wens samenstellen

Een lichtdoorlatend rolgordijn is volledig naar wens samen te stellen. Daardoor is een rolgordijn voor elke woonstijl geschikt. Met een ruime kleurencollectie bestaande uit stijlvolle trendkleuren is er altijd een kleur die past bij uw wensen. Daarnaast kunt u de kleur van het systeem en de bediening selecteren, zodat alles volledig aansluit op uw woonkamer of keuken. En met een mooie cassette en stijlvolle onderlat is uw rolgordijn op maat echt compleet.

De voordelen van een lichtdoorlatend rolgordijn

Met een lichtdoorlatend rolgordijn kunt u op elk moment de gewenste lichtinval en privacy bepalen. Wilt u genieten van de ochtendzon? Laat uw rolgordijn dan open en geniet van de zonnestralen in uw woning. Liever genieten van meer privacy en een gefilterde lichtinval? Dan kunt u uw rolgordijn sluiten. Doordat de stof nog voldoende licht doorlaat, bent u nooit afgesloten van buiten.

Een rolgordijn voor elk type raam

In oude woningen zijn vaak standaard ramen geplaatst. Daar kan altijd een rolgordijn voor geplaatst worden. In nieuwe woningen worden steeds vaker draaikiepramen gebruikt. Ook hier kunnen rolgordijnen voor geplaatst worden. Voor vragen en de mogelijkheden adviseren we u om contact op te nemen met onze klantenservice.

Gratis kleurstalen: binnen 24 uur in huis

Wilt u nieuwe zonwering of raamdecoratie aanschaffen, maar twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan via onze website. Met de kleurstalen kunt u verschillende kleuren vergelijken en zien of de kleur die u in gedachten had ook echt de beste match is. Daarnaast kunt u ook de kwaliteit van de stoffen en houtsoorten ervaren. Zo bent u ervan verzekerd dat, met de aankoop van zonwering of raamdecoratie bij Ekstravert, de beste producten in huis haalt.

Vraagt u de kleurstalen op een werkdag voor 12:00u aan? Dan ontvangt u de kleurstalen de volgende dag in huis! Zo wordt het nog leuker om uw nieuwe zonwering aan te schaffen. Kleurstalen die in het weekend worden aangevraagd, worden de eerstvolgende werkdag geleverd.

Afmetingen
Bestelbreedte: Totale breedte inclusief de montagesteunen en of cassette
Stofbreedte: De stofbreedte is 35mm smaller dan de bestelbreedte. Waneer u kiest voor een cassette is de stofbreedte 45mm smaller dan de bestelbreedte.
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 350 cm breed x 400 cm hoog bij cassette maximaal 250cm breed
Type eigenschappen Transparant, lichtdoorlatend, verduisterend
Stof type: 100% Polyester
Bediening: Links of rechts met kunststof ketting, metalen ketting optioneel
Onderlat: De stof zit standaard om de verzwaringslat gestikt. Is de breedte breder dan 350cm dan zit er geen stof om de verzwaringslat, dit hangt dan onder de stof.
Let op Indien de hoogte en breedte meer dan 170cm bedraagt zal het rolgordijn een lasnaad bevatten

Het opmeten van uw rolgordijnen is een nauwkeurige aangelegenheid. Onderstaande meetinstructies helpen u de juiste maat te berekenen. Deze kunt u doorgeven bij uw bestelling.

1. Stel vast of er geen verwarmingsbuizen of deurhendels in de weg zitten.

2. Bepaal of de rolgordijnen in de dag (tussen twee raamstijlen of muurdelen) of op de dag (vrij hangend aan de muur boven het kozijn of aan plafond) worden geplaatst.


In de dag
Breedte:
  • Meet de breedte van het kozijn op drie punten.
  • Neem de smalst gemeten maat.
  • Haal hier -0,5cm speling van af, dit is uw bestelmaat.
Hoogte:
  • Meet de hoogte van het kozijn links en rechts.
  • Neem de strakke hoogtemaat, dit is uw bestelmaat.

Let op: De stof is ± 3,5 cm smaller dan het systeem.

(bij een rolgordijn met cassette is de stof 4,5cm smaller)


Op de dag
Breedte:
  • Meet de breedte van het kozijn op drie punten.
  • Neem de smalst gemeten maat.
  • Haal hier -0,5cm speling van af, dit is uw bestelmaat.
Hoogte:
  • Meet de hoogte vanaf onderkant kozijn/vensterbank tot bovenkant van het kozijn en tel hier ± 8 cm bij op voor het monteren van het profiel.

Let op: De stof is ± 3,5 cm smaller dan het systeem.

(bij een rolgordijn met cassette is de stof 4,5cm smaller)

ketting

Optrekkoorden

U kunt kiezen uit een kunstof of metalen optrekkoord om uw rolgordijnen te bedienen. Het gewicht aan de onderzijde van het rolgordijn is omzoomd met de gekozen rolgordijn stof.


montagebeugels

De montagebeugels

Bij alle rolgordijnen worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.


Contrarollend

Contrarollend

Bij niet contrarollende rolgordijnen rolt de stof aan de achterzijde af.
Bij contrarollende rolgordijnen rolt de stof aan de voorzijde af.