Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Zonwering van Brustor

Ekstravert biedt zonwering van de hoogste kwaliteit. De stoffen die worden gebruikt zijn gemaakte van de beste, duurzaamste materialen.
Bekijk de zonwering van Brustor in onze webshop.

 

vanaf
€ 1183,-
Brustor Zonneluifel B24

Brustor B24 Zonneluifel

Deze nieuwe kast is moderner en is ontworpen op basis van de B25 Elite. De variant B24 Elite kreeg een volledig nieuw design. Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B25

Brustor B25 Zonneluifel

Zonnescherm B25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel.

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B27

Brustor B27 Zonneluifel

Zonnescherm B27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving.
Alle drie zonwering modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade.

vanaf
€ 1431,-
Brustor Zonneluifel B35

Brustor B35 Zonneluifel

De B35 Prestige zonnescherm is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1174,-
Brustor Zonneluifel B50

Brustor B50 Zonneluifel

De Brustor B50 zonnescherm is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt.

vanaf
€ 3624,-
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Pergola

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.


Zonwering buiten

Bent u op zoek naar zonwering voor buiten? De verschillende Brustor zonneluifels bieden mogelijkheden voor elke tuin. Met de zonwering van Brustor bepaalt u zelf hoeveel schaduw u op uw terras, patio of in uw tuin wenst.

Zonneluifels: de modellen van Brustor

De verschillende modellen van Brustor bieden mogelijkheden voor elke tuin. Zo is de Brustor B24 Prestige een moderne zonneluifel met een hoogwaardig acryldoek. Dit model is goed bestand tegen wind en voldoet aan de hoogste Europese CE norm.

Naast standaard zonneluifels bieden wij ook zonneluifels met volant aan, waardoor u kan genieten van gefilterd zonlicht en volledige privacy. Zo is de Brustor B38 Prestige een exclusief windklasse 3 knikarmscherm met een oprolbare volant.

Alle zonneluifels van Brustor kunnen worden bediend door middel van een optionele Somfy afstandsbediening of schakelaar. Hiermee kunt u uw zonwering eenvoudig en op afstand bedienen.

Zonwering voor veranda’s

Bent u op zoek naar geschikte zonwering voor uw veranda? Ook dan kunt u bij Ekstravert terecht. Wij bieden namelijk stijlvolle zonwering voor veranda’s, zoals de populaire B128 pergola. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale ZIP-screen technologie zodat het acryldoek strak gespannen staat. Maar ook de modellen Brustor B126 en Brustor B127 zijn zeer geschikt voor veranda’s. De stoffen zijn behandeld tegen vuil en water, zodat uw zonwering ook mooi blijft na een onverwachte regenbui.

Optionele windmeter voor uw zonwering

De Brustor zonwering screens en zonneluifels kunnen optioneel uitgerust worden met een windmeter. Bij felle windstormen activeert deze windmeter de motor van de zonwering en worden de screens automatisch in de behuizing opgerold. Fijn voor als u even niet thuis bent. Dankzij deze sensor kunt u jarenlang blijven genieten van uw zonwering!