Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Zonwering op maat

Beste klant,

Na een samenwerking van 9 jaar is onze distributie overeenkomst met Brustor afgelopen. Wij hebben ervoor gekozen om onze eigen weg in te slaan en onze webshop verder te ontwikkelen.

Naast onze succesvolle webshop mijnhoutenlamellen.be gaan wij nu ook Ekstravert online tillen en gaan we met www.ekstravert.be een webshop starten waar u terecht kunt voor alle binnen- en buitenzonwering.

Neem gerust een kijkje naar ons assortiment van kwaliteitsproducten.

U zult versteld staan van onze scherpe prijzen en uiterst korte levertijden.

 


Zonwering voor uw tuin of terras

Voor elke tuin of terras biedt Ekstravert passende zonwering. Onze zonneluifels kunnen namelijk volledig op maat en naar wens gefabriceerd worden. Denk aan de kleur van het doek, de breedte en diepte en eventueel zelfs led verlichting in de cassette. Alles is mogelijk! Op onze website kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe zonwering. Wilt u onze zonwering liever eerst in het echt bekijken of heeft u vragen die u graag wil laten beantwoorden? Maak dan een afspraak voor onze showroom in Brugge. Hier kunt u verschillende zonneluifels bekijken, testen en vergelijken zodat u uw eigen zonwering volledig naar wens kunt laten samenstellen.

Zonwering voor elk moment van de dag

Onze zonweringen kunnen volledig naar wens worden samengesteld. De kleur, het oppervlakte, maar ook de bediening! Zo kunt u kiezen uit handmatige bediening, maar ook voor elektrische bediening. Met een simpele klik op de knop van uw nieuwe afstandsbediening kunt u uw zonwering bedienen. Meer of juist minder schaduw creëren? Dat doet u in een handomdraai. Genieten was nog nooit zo makkelijk. En als het weer plots omslaat, kunt u het zonnescherm met uw afstandsbediening sluiten. De aluminium cassette beschermt het doek tegen wind, regen en sneeuw. Uw doek blijft hierdoor nog seizoenen lang mooi.

Zonwering online bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

Ieder terras en iedere tuin vraagt om een ander type zonwering. Daarom hebben wij in onze collectie veel verschillende mogelijkheden opgenomen, zodat ook u zonwering kunt bestellen die volledig aansluit op uw wensen. U kunt uw zonnescherm online samenstellen in onze configurator. Wilt u hulp bij het bestellen van uw nieuwe zonwering op maat? Ons team staat zowel telefonisch als per mail voor u klaar. Daarnaast kunt u uw zonnescherm ook laten samenstellen en aanschaffen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe zonwering. U kunt eenvoudig een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.