Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Zonwering op maat

Zowel zon als schaduw in uw tuin creëren? Met onze zonwering geniet u volop van uw tuin of terras. Onze zonwering voor buiten biedt u de vrijheid waar u naar op zoek bent. De luifels in onze collectie worden gemaakt van zeer sterk aluminium en de doeken van onze luifels worden gemaakt van sterke, duurzame stoffen. Zo kunt u jaren blijven genieten van uw luxe zonwering op maat! Bekijk de verschillende modellen om de mogelijkheden te bekijken.

 

Actie 20%
korting
Brustor Zonneluifel B24

Brustor B24 Zonneluifel

Deze nieuwe kast is moderner en is ontworpen op basis van de B25 Elite. De variant B24 Elite kreeg een volledig nieuw design. Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

Actie 20%
korting
Brustor Zonneluifel B25

Brustor B25 Zonneluifel

Zonnescherm B25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel.

Actie 20%
korting
Brustor Zonneluifel B27

Brustor B27 Zonneluifel

Zonnescherm B27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving.
Alle drie zonwering modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade.

Actie 20%
korting
Brustor Zonneluifel B35

Brustor B35 Zonneluifel

De B35 Prestige zonnescherm is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

Actie 20%
korting
Brustor Zonneluifel B50

Brustor B50 Zonneluifel

De Brustor B50 zonnescherm is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt.

Actie 20%
korting
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Pergola

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.


Zonwering voor uw tuin of terras

Voor elke tuin of terras biedt Ekstravert passende zonwering. Onze zonneluifels kunnen namelijk volledig op maat en naar wens gefabriceerd worden. Denk aan de kleur van het doek, de breedte en diepte en eventueel zelfs led verlichting in de cassette. Alles is mogelijk! Op onze website kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe zonwering. Wilt u onze zonwering liever eerst in het echt bekijken of heeft u vragen die u graag wil laten beantwoorden? Maak dan een afspraak voor onze showroom in Gent. Hier kunt u verschillende zonneluifels bekijken, testen en vergelijken zodat u uw eigen zonwering volledig naar wens kunt laten samenstellen.

Zonwering voor elk moment van de dag

Onze zonweringen kunnen volledig naar wens worden samengesteld. De kleur, het oppervlakte, maar ook de bediening! Zo kunt u kiezen uit handmatige bediening, maar ook voor elektrische bediening. Met een simpele klik op de knop van uw nieuwe afstandsbediening kunt u uw zonwering bedienen. Meer of juist minder schaduw creëren? Dat doet u in een handomdraai. Genieten was nog nooit zo makkelijk. En als het weer plots omslaat, kunt u het zonnescherm met uw afstandsbediening sluiten. De aluminium cassette beschermt het doek tegen wind, regen en sneeuw. Uw doek blijft hierdoor nog seizoenen lang mooi.

Zonwering online bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

Ieder terras en iedere tuin vraagt om een ander type zonwering. Daarom hebben wij in onze collectie veel verschillende mogelijkheden opgenomen, zodat ook u zonwering kunt bestellen die volledig aansluit op uw wensen. U kunt uw zonnescherm online samenstellen in onze configurator. Wilt u hulp bij het bestellen van uw nieuwe zonwering op maat? Ons team staat zowel telefonisch als per mail voor u klaar. Daarnaast kunt u uw zonnescherm ook laten samenstellen en aanschaffen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe zonwering. U kunt eenvoudig een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.