Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Over Ekstravert

Wat begon als een Brustor concept store met specialisatie in zonwering en terrasoverkappingen is nu uitgegroeid tot een webshop voor zonwering, muggenhorren en raamdecoratie op maat. U kunt bij ons terecht voor zonwering, screens, terrasoverkappingen, raamdecoratie en horren. Alles wordt volledig op maat en naar uw wensen gemaakt. Wij helpen u ook graag bij het opmeten en plaatsen van uw nieuwe binnen- en buitenzonwering. Vraag hiervoor naar onze mogelijkheden.

Ekstravert blijft een Brustor concept store. Als marktleider in het plaatsen van lamellendaken hebben wij de expertise in huis om uw lamellendak op maat te plaatsen. Een vrijstaande terrasoverkapping of liever als aanbouw of inbouw? Wij gaan altijd zorgvuldig te werk om tot een goede oplossing te komen die past bij uw wensen. Als Brustor concept store zijn wij altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op gebied van zonwering. Voor elke woning, smaak en budget is er passende zonwering te vinden en wij helpen u daar graag bij. Met drie gespecialiseerde plaatsingsploegen zorgen wij er altijd voor dat uw zonwering vakkundig en nauwgezet geplaatst wordt.

Wilt u de Brustor producten in het echt bekijken? Wij hebben de grootste showroom van België waar u verschillende Brustor terrasoverkappingen kunt bekijken en testen. Daarbij kunt u ook de optionele opties zoals de terrasverwarmers, screenstoffen en schuifwanden bekijken. Zo maakt u uw terrasoverkapping echt uniek.

Raamdecoratie

In de webshop van Ekstravert kunt u ook binnenzonwering op maat bestellen. Dankzij onze eigen productielijn kunt u profiteren van de meest exclusieve raamdecoratie op maat. En dat voor de scherpste prijs! Met de raamdecoratie van ekstravert.be maakt u van uw huis een thuis.

Raamdecoratie op maat: ons aanbod

In onze webshop vindt u verschillende vormen van raamdecoratie. Ons assortiment bestaat uit aluminium en houten jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen en plissé en Duette gordijnen. Door onze ruime kleurencollectie en mogelijkheden kunt u de raamdecoratie op maat volledig naar wens samenstellen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend kleurstalen aan om te kijken welke kleur raamdecoratie het beste binnen uw huidige interieur past.

Raamhor op maat

Wilt u genieten van frisse lucht zonder daarbij insecten binnen te laten? Een hor op maat laat u genieten van deze frisse lucht zonder ongenodigde gasten in huis te laten. Bij Horrentotaal kunt u raamhorren op maat bestellen, zodat deze volledig aansluit op uw raam. Er zijn verschillende mogelijkheden voor horren op maat. Benieuwd welke hor het best past bij uw ramen? Neem contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden voor uw ramen kunnen bekijken.

Hoe kan ik u helpen?

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je! Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel gratis: 0800 – 26 153
Chat met een medewerker
Ga naar het contactformulier