Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Over Ekstravert

Wat begon als een concept store met specialisatie in zonwering en terrasoverkappingen is nu uitgegroeid tot een webshop in zonwering, screens, terrasoverkappingen en raamdecoratie op maat.

Niet voor niets wordt Ekstravert als de Colruyt van de binnen- en buitenzonwering gezien. Wij streven ernaar om u topkwaliteit zonwering tegen een goede prijs te bieden. Doordat wij enkel opmeten op locatie, hoeven wij geen dure vertegenwoordigers, voertuigen en brandstofprijzen door te rekenen in de prijs van uw nieuwe zonwering op maat. Ook hoeven wij geen dure kosten voor onze bedrijfsgebouwen door te rekenen. Onze bedrijfsgebouwen zijn eenvoudige showrooms of industrie units die praktisch en kosten-technisch zijn ingericht. Hoe minder kosten wij voor u door hoeven te rekenen, hoe scherper de prijs die u betaalt. Voor die lage prijs hoeft u niet in te leveren op service. Wij garanderen u een top service van inspiratie tot levering van uw zonwering.

Een ruim aanbod in zonwering: voor elke woning een geschikt product

Geen enkele woning is hetzelfde, dus waarom zou uw zonwering dat wel moeten zijn? Onze raamdecoratie en zonwering wordt altijd volledig op maat gemaakt. Binnen elk productgamma van Ekstravert is er voor elk wat wils. Afhankelijk van uw woning, budget en smaak hebben we de optimale oplossing voor u. Doordat we deze in grote aantallen inkopen, kunnen we u daarenboven de scherpste prijs op de markt aanbieden. U kunt er dus zeker van zijn dat u een uitzonderlijke prijs-kwaliteit product hebt.

Hier stopt het niet bij, want naast al dit bieden we u een buitengewone leveringstermijn van 15 werkdagen aan op onze screens, rolluiken en zonneschermen op maat. De levertermijn van terrasoverkappingen is langer, omdat de productie hiervan tijdsgebonden is. Bij ons vindt u dus op maat gemaakte kwalitatieve producten die u worden aangeboden aan de beste prijs en thuis geleverd aan een uniek snel tempo.

Een uitgebreide showroom in Brugge - Antwerpen - brussel - Gent

Naast onze webshop kunt u al onze producten ook bekijken in onze uitgebreide Ekstravert showroom in Brugge, Antwerpen, Brussel en Gent¶. Hier hebben wij verschillende producten en uitvoeringen voor u geplaatst om te bekijken en testen. Daarbij kunt u ook de optionele opties bekijken en hebben we stalen van onze doeken en raamdecoratie beschikbaar die u gratis kunt meenemen. Daarnaast helpen onze medewerkers u graag bij het voorzien van passend advies of het opstellen van een offerte. Maak online een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Kijk verder op de locatie pagina van Brugge - Brussel - Antwerpen - Gent voor locatie en openingsuren.

De mogelijkheid om uw zonwering online samen te stellen

Bij Ekstravert bieden wij u de mogelijkheid om uw zonwering volledig naar eigen wens samen te stellen in onze online configurator. Ontdek online de rijke collectie aan kleuren, materialen en verschillende extra opties om uw zonwering te voorzien van een luxe touch. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen via onze webshop, zodat u thuis de kleuren kunt bekijken en zo een juiste keuze kunt maken.

Montage door onze specialisten in Oost- en West-Vlaanderen - Antwerpen - Brussel

Om u van A tot Z te ondersteunen bij uw zoektocht naar op maat gemaakte zonwering, bieden wij montage services aan in het gebied van Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel. Met 10 jaar ervaring in het plaatsen van terrasoverkappingen, luifels, screens en rolluiken hebben wij de expertise in huis om uw zonwering op maat te plaatsen. We gaan altijd zorgvuldig te werk om tot een goede oplossing te komen die past bij uw wensen. Voor elke woning, smaak en budget is er passende zonwering te vinden en wij helpen u daar graag bij.

Hoe kan ik u helpen?

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je! Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel gratis: 078 70 90 21
Chat met een medewerker
Ga naar het contactformulier