Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Disclaimer

Deze website wordt onderhouden door Ekstravert.be. Alle rechten voorbehouden.

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, mag niet worden gereproduceerd, getransporteerd, opgeslagen of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Ekstravert.be. Het aanbrengen van wijzigingen aan de inhoud van deze website is uitdrukkelijk verboden.

Gegevens op de site benaderen de werkelijkheid zo veel mogelijk. Derhalve kunnen de afbeeldingen en omschrijvingen van producten afwijken. Eventuele prijs-, uitvoeringswijzigingen en fouten in de verstrekte informatie voorbehouden. Om de privacy van onze klanten te beschermen, zijn sommige afbeeldingen en namen vervangen. Ekstravert.be is niet aansprakelijk voor enige schade, die direct of indirect ontstaat als gevolg van bezoek aan deze site of van het afgaan op onjuiste informatie op deze site. Ekstravert.be behoudt zich het recht voor zonder aankondiging vooraf wijzigingen aan te brengen in prijzen, specificaties en voorraadsamenstelling. Eventuele aanbiedingen op de website zijn geldig tot een bepaalde einddatum en onder voorbehoud van bevestiging.

De afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden. Deze website kan tevens hyperlinks bevatten naar andere websites. Ekstravert.be is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie op deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke gekoppelde websites.

Hoe kan ik u helpen?

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je! Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel gratis: 078 70 90 21
Chat met een medewerker
Ga naar het contactformulier

>100% Belgische shop

Uitstekende garantie

100% Belgisch

> Scherpe prijzen

Online tot wel 50% goedkoper

Scherpe prijzen

> Topkwaliteit producten

Enkel hoogwaardige merken

Topkwaliteit

> Korte levertijden

Levertijd 15 werkdagen

Snelle levertijd

> Gratis kopersbescherming

verzekering via Trusted shops

Gratis kopersbescherming

> Plaatsingsservice

in Vlaanderen

Plaatsingsservice