Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Terrasoverkapping aluminium

Uw tuin een moderne, strakke look geven? Met een aluminium terrasoverkapping op maat is uw tuin dé plek om het gehele jaar te genieten van uw tuin of terras. Deze terrasoverkappingen zijn gemaakt van sterk aluminium, waardoor uw nieuwe overkapping nog jaren mooi blijft. Bekijk alle modellen en laat u inspireren door de mogelijkheden.

vanaf
€ 3624,-
Terrasoverkapping Malaga

Brustor B128 Terrasoverkapping

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.

Terrasoverkapping Ibiza

Brustor B150 (XL) Terrasoverkapping

De automatisch kantelbare of manueel regelbare aluminium lamellen van deze terrasoverkapping regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien.

Brustor terrasoverkapping B200

Brustor B200 (XL) Terrasoverkapping

Deze terrasoverkapping is beslist het paradepaardje van het Brustor Outdoor Living gamma. Met de automatisch kantelbare aluminium lamellen doseert u naadloos de zoninval.


Aluminium terrasoverkapping op maat

Bij Ekstravert.be bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een moderne aluminium terrasoverkapping. Onze verschillende modellen bieden voor elke tuin of terras een passende oplossing. Alle terrasoverkappingen worden op maat en naar wens gefabriceerd, zodat uw nieuwe overkapping naadloos aansluit op uw wensen. Denk hierbij aan de kleur, breedte van de lamel, bediening en eventuele verlichting en terrasverwarming. Wij bieden een terrasoverkapping voor elke tuin of terras, ook die van u! Doe inspiratie op op onze website en stel online uw terrasoverkapping samen of kom langs in onze showroom in Gent, waar u verschillende modellen kunt bekijken en testen.

Een aluminium lamellendak voor uw tuin of terras

Alle aluminium terrasoverkappingen van Ekstravert.be worden uitgevoerd met een lamellendak, waarmee u zelf de lichtinval kunt bepalen. Met een afstandsbediening kunt u de lamellen bedienen en tot wel 150 graden om hun as laten draaien. De lamellen in het dak automatisch sluiten bij regen. Bij sneeuw zullen de lamellen automatisch geopend worden, zodat het gewicht van de sneeuw geen schade kan aanrichten aan het dak. Meer weten over de mogelijkheid voor een ingebouwde regen- en sneeuwsensor? Neem contact op met onze klantenservice.

Een aluminium terrasoverkapping naar wens laten samenstellen

Om uw nieuwe aluminium terrasoverkapping volledig aan te laten sluiten op uw wensen, kunt u uw nieuwe terrasoverkapping zelf samenstellen. De terrasoverkappingen van Ekstravert.be kunnen in elke RAL-kleur geleverd worden. Daarnaast kunnen in de goten en zijpanelen led verlichting en terrasverwarming worden geplaatst, welke met een afstandsbediening aan- en uitgezet kunnen worden. Zo kunt u ook op frissere dagen in het voor- en najaar genieten van uw tuin of terras. Geef uw tuin een extra luxe touch met een aluminium terrasoverkapping op maat. Stel online uw nieuwe terrasoverkapping van aluminium samen of vraag een offerte aan om een prijsbepaling te ontvangen.