Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Terrasoverkapping aluminium

Uw tuin een moderne, strakke look geven? Met een aluminium terrasoverkapping op maat is uw tuin dé plek om het gehele jaar te genieten van uw tuin of terras. Deze terrasoverkappingen zijn gemaakt van sterk aluminium, waardoor uw nieuwe overkapping nog jaren mooi blijft. Bekijk alle modellen en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Tarasola Essential

Een stevige, lichte en moderne terrasoverkapping die volledig is gemaakt van stevig aluminium. De Tarasola Essential biedt een luxe sfeer en kan zowel als aanbouw of losstaande overkapping geplaatst worden. Dankzij de sterke, aluminium constructie bestand tegen wind tot 120 km/u.

Tarasola Technic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Technic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.

Tarasola Cubic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Cubic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.


Aluminium terrasoverkapping op maat

Bij Ekstravert.be bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een moderne terrasoverkapping van sterk aluminium. Onze verschillende modellen bieden voor elke tuin of terras een passende oplossing. Alle terrasoverkappingen worden op maat en naar wens gefabriceerd, zodat uw nieuwe overkapping naadloos aansluit op uw wensen. Denk hierbij aan de kleur, breedte van de lamel, bediening en eventuele verlichting en terrasverwarming. Wij bieden een terrasoverkapping voor elke tuin of terras, ook die van u! Doe inspiratie op op onze website en stel online uw terrasoverkapping samen of kom langs in onze showroom, waar u verschillende lamellen terrasoverkappingen kunt bekijken en testen.

Een aluminium lamellendak voor uw tuin of terras

Alle aluminium terrasoverkappingen van Ekstravert.be worden uitgevoerd met een lamellendak, waarmee u zelf de lichtinval kunt bepalen. Met een afstandsbediening kunt u de lamellen bedienen en tot wel 150 graden om hun as laten draaien. De lamellen in het dak automatisch sluiten bij regen. Bij sneeuw zullen de lamellen automatisch geopend worden, zodat het gewicht van de sneeuw geen schade kan aanrichten aan het dak. Meer weten over de mogelijkheid voor een ingebouwde regen- en sneeuwsensor? Neem contact op met onze klantenservice.

Naast de mogelijkheid voor een regen- en windsensor kunt u uw aluminium overkapping ook laten uitvoeren met screens. Deze worden als opbouw geplaatst en bieden u de gewenste privacy in uw tuin of terras. Dit zijn elektrische screens en zijn te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening.

Een aluminium terrasoverkapping naar wens laten samenstellen

Om uw nieuwe aluminium terrasoverkapping volledig aan te laten sluiten op uw wensen, kunt u uw nieuwe terrasoverkapping zelf samenstellen. De terrasoverkappingen van Ekstravert.be kunnen in elke RAL-kleur geleverd worden. Daarnaast kunnen in de goten en zijpanelen led verlichting en terrasverwarming worden geplaatst, welke met een afstandsbediening aan- en uitgezet kunnen worden. Zo kunt u ook op frissere dagen in het voor- en najaar genieten van uw tuin of terras. Geef uw tuin een extra luxe touch met een aluminium terrasoverkapping op maat. Stel online uw nieuwe terrasoverkapping van aluminium samen of vraag een offerte aan om een prijsbepaling te ontvangen.

Wat kost een aluminium terrasoverkapping op maat?
Onze aluminium terrasoverkappingen worden allemaal op maat gemaakt. De prijs van uw nieuwe terrasoverkapping hangt af van de gewenste maten. U kunt uw aluminium terrasoverkapping online in onze configurator samenstellen, waarna u direct een voorlopige prijsindicatie ziet. U kunt ook een vrijblijvende prijsopgave laten maken door een van onze specialisten in onze showroom of aanvragen via onze website.
Waarom worden de terrasoverkappingen van aluminium gemaakt?
De terrasoverkappingen van Ekstravert worden gemaakt van sterk, kwalitatief aluminium. Dit garandeert namelijk een langere levensduur, zodat u lang kunt genieten van het plezier en de comfort van uw nieuwe overkapping. Tevens is aluminium slijtvaster dan materialen als hout en is het bestand tegen alle weersomstandigheden.
Wat is de levertijd van een aluminium terrasoverkapping?
De levertijd is gemiddeld 6 weken. Wij houden u per mail op de hoogte van de levertijd en maken graag een afspraak met u om een gewenste leverdatum af te spreken.
Kan ik mijn aluminium terrasoverkapping zelf samenstellen?
Onze aluminium terrasoverkappingen worden altijd op maat geleverd. U kunt zelf de maten en kleur van het aluminium frame bepalen. Om uw overkapping persoonlijk te maken, kunt u ook kiezen voor opbouw screens, led verlichting in het aluminium frame of terrasverwarmers. Bekijk de mogelijkheden in onze configurator of kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bekijken.
Waarom noemen jullie een terrasoverkapping ook wel een lamellendak?
Onze terrasoverkappingen worden standaard geleverd met een lamellendak. De daken van onze aluminium overkappingen bestaan namelijk uit horizontale lamellen die gekanteld kunnen worden. Met één klik op de knop kunt u de lamellen openen of sluiten om zo de gewenste lichtinval of beschutting te creëren.