Duo rolgordijnen op maat

Met de duo rolgordijnen van Ekstravert zorgt u voor een speelse en sfeervolle uitstraling in uw woning. Dankzij de twee lagen stof kunt u zelf de lichtinval en privacy bepalen. Voer uw maten in, kies de gewenste kleur en laat u verrassen door de scherpe prijs.

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 0,5 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte afhankelijk van kleur (160 - 260 cm).
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 300 cm.
- Bij een hoogte hoger dan 190cm zal de cassette groter zijn, zie technische gegevens.

 

Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Kleuren

Kies kleurgroep

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend kleurstaal aan om onze producten op uw gemak te bekijken.

Volgende stap

Kleur van het systeem

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 rolgordijnen naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

Volgende stap

Uitlijning

Wanneer u meerdere duo rolgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw duo rolgordijnen doorlopen

Volgende stap

Referentie + Aantal
Waarom kiezen voor duo rolgordijnen?

Dankzij de speelse en unieke uitstraling zijn duo rolgordijnen al jaren geliefd. Een duo rolgordijn bestaat uit twee lagen stof die achter elkaar hangen. De stof bestaat uit open en gesloten banen. Hierdoor kunt u zelf de gewenste lichtinval en privacy bepalen. Als u de open banen tegenover elkaar laat hangen, geniet u van een mooie lichtinval. Door de gesloten banen tegenover de open banen te laten hangen, geniet u van optimale privacy.

Duo rolgordijn verduisterend of lichtdoorlatend uitvoeren

In onze collectie vindt u zowel verduisterende als lichtdoorlatende stoffen voor de duo rolgordijnen. Hierdoor zijn duo rolgordijnen op maat geschikt voor elke ruimte in huis. De lichtdoorlatende duo rolgordijnen zijn goed geschikt voor in uw woonkamer, keuken of werkruimte.

De verduisterende stoffen zijn zeer geschikt voor in de slaapkamer. De stoffen zijn namelijk 100% verduisterend. Houdt u er rekening mee dat er kleine lichtkieren kunnen ontstaan? Mocht de situatie het toelaten, dan raden wij u aan om het duo rolgordijn op de dag te monteren. Hierbij plaatst u het duo rolgordijn op de muren. Bij montage op de dag kunt u zelf de gewenste overlap bepalen, waarmee de lichtkieren kleiner worden.

Duo rolgordijn in cassette laten uitvoeren

De duo rolgordijnen van Ekstravert kunnen in twee varianten worden uitgevoerd. Standaard wordt een duo rolgordijn met open montageprofiel geleverd, waarbij de buis zichtbaar is. Dit is vergelijkbaar met een standaard rolgordijn op maat. Een duo rolgordijn kan ook worden uitgevoerd met een cassette. De cassette zorgt ervoor dat de buis en de stof wordt afgeschermd. Dit zorgt voor een rustig geheel. Daarnaast beschermt u de stof ook tegen vuil, waardoor de stof langer mooi blijft.

Gratis kleurstalen: binnen 24 uur in huis

Wilt u nieuwe zonwering of raamdecoratie aanschaffen, maar twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan via onze website. Met de kleurstalen kunt u verschillende kleuren vergelijken en zien of de kleur die u in gedachten had ook echt de beste match is. Daarnaast kunt u ook de kwaliteit van de stoffen en houtsoorten ervaren. Zo bent u ervan verzekerd dat, met de aankoop van zonwering of raamdecoratie bij Ekstravert, de beste producten in huis haalt.

Vraagt u de kleurstalen op een werkdag voor 12:00u aan? Dan ontvangt u de kleurstalen de volgende dag in huis! Zo wordt het nog leuker om uw nieuwe zonwering aan te schaffen. Kleurstalen die in het weekend worden aangevraagd, worden de eerstvolgende werkdag geleverd.

Afmetingen
Afmetingen bovenbak: H 70mm x D 75mm
Stofbreedte De stofbreedte is 45mm smaller dan de bestelbreedte.
Maximaal leverbare afmetingen: 240 cm breed x 250 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog

Het opmeten van uw duo rolgordijnen is een nauwkeurige aangelegenheid. Onderstaande meetinstructies helpen u de juiste maat te berekenen. Deze kunt u doorgeven bij uw bestelling.

  1. Stel vast of er geen verwarmingsbuizen of deurhendels in de weg zitten.
  2. Bepaal of de duo rolgordijnen in de dag (tussen twee raamstijlen of muurdelen) of op de dag (vrij hangend aan de muur boven het kozijn of aan plafond) worden geplaatst.

In de dag
Breedte:
  • Meet de breedte van het kozijn op drie punten.
  • Neem de smalst gemeten maat.
  • Haal hier -0,5cm speling van af, dit is uw bestelmaat.
Hoogte:
  • Meet de hoogte van het kozijn links en rechts.
  • Neem de strakke hoogtemaat, dit is uw bestelmaat.

Let op: De stof is ± 4 cm smaller dan het systeem.

Geef altijd de strakke hoogtemaat door, op de doorgegeven hoogtemaat zal het duo rolgordijn in gesloten stand staan.


Op de dag
Op de dag
Breedte:
  • Meet de breedte van het kozijn en tel hier de gewenste overlap bij op, dit is uw bestelmaat.
  • Qua overlap adviseren wij ± 14cm aan te houden.
Breedte:
  • Meet de hoogte vanaf onderkant kozijn/vensterbank tot bovenkant van het kozijn en tel hier ± 11 cm bij op voor het monteren van het profiel.

Let op: De stof is ± 4 cm smaller dan het systeem.