Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Outdoor living

Outdoor living is de nieuwe trend omtrent uw tuin. Deze terrasoverkappingen zorgen ervoor dat u op elk moment optimaal van uw tuin kunt genieten. De overkappingen kunnen aangepast worden aan uw wensen.

Hieronder vindt u alle modellen van Brustor. Door op de modellen te klikken, vindt u specifieke informatie over de outdoor living terrasoverkappingen. Bekijk alle mogelijkheden en laat u inspireren door de mooie Brustor overkappingen.

De naam ‘Outdoor Living’ past zeer goed bij de terrasoverkappingen van Brustor. Een terrasoverkapping creëert een comfortabele buitenruimte waar u bijna het gehele jaar aangenaam kunt vertoeven. Bij Ekstravert heeft u een ruime keuze tussen typen terrasoverkappingen, die we hieronder extra toelichten.

Lamellendak

Een lamellendak is een terrasoverkapping waarbij het dak bestaat uit aluminium lamellen. Hiermee kunt u eenvoudig de zoninval op uw terras regelen. De lamelbreedtes verschillen per type model van Brustor. Zo is er bij de standaard modellen sprake van een lamelbreedte van 16cm. Bij de ‘XL’-modellen is er sprake van een lamelbreedte van 21cm.

Wanneer de lamellen gesloten zijn, wordt een vlak en egaal plafond gevormd. Dit plafond is waterdicht. Overkappingen kunnen vrijstaand, gekoppeld of als aanbouw worden gemonteerd. Met een afstandsbediening kunnen sommige pergola’s op afstand worden bediend. Een optionele regen- en sneeuwsensor bedient lamellen automatisch.

Vouwdak

Een andere mogelijkheid is een terrasoverkapping met vouwdak. Hierbij kan een vouwdak, gemaakt van PVC stof, gedeeltelijk of volledig opengeschoven worden. Zo kunt u zelf eenvoudig de lichtinval bepalen. Door de PVC stof uit te vouwen, creëert u een schaduwrijke plek. Zo kunt u zelfs op de warmste dagen optimaal genieten van uw tuin.

Het sluiten van een vouwdak zorgt voor volledige zonwering. Zo kunt u profiteren van optimale privacy.

Pergola

Het laatste type terrasoverkapping is een pergola. Een pergola is een minimalistische, aluminium terrasoverkapping. Dit type terrasoverkapping bevat een strak gespannen doek die gebaseerd is op de ZIP-screen technologie. De ZIP-screens kunnen ingebouwd worden in het frame, waardoor dit systeem in gesloten toestand niet zichtbaar is. Hoogwaardig acryldoek wat kleurvastheid garandeert en bestand is tegen water en vuil.

Al onze terrasoverkappingen, waaronder de outdoor living, kunnen aangepast worden aan uw behoeften. De terrasoverkappingen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Ook kunnen er bijvoorbeeld screens worden bevestigd aan de verschillende zijden van de overkapping. Opbouwscreens houden de wind buiten en worden onderaan de frames gemonteerd. De screens kunnen uitgerust worden met winddichte vensters of transparante venster stroken. Zo kunt u altijd van het zicht op de tuin genieten, terwijl u beschut bent tegen zon, wind en regen. Vraag een brochure aan en ontdek alle mogelijkheden voor uw outdoor living.

Hoe kan ik u helpen?

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je! Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel gratis: 0800 – 26 153
Chat met een medewerker
Ga naar het contactformulier