Kunnen wij u helpen?

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat


Informatie rolluiken

Rolluiken

Rolluiken zijn de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een vorm van zonwering die u de gewenste privacy garandeert, een geluidsisolerende werking heeft en ervoor zorgt dat u verwarmingskosten kunt besparen. Onze rolluiken komen in allerlei soorten, typen en maten. Kiest u voor rolluiken van Ekstravert, dan kiest u voor kwaliteit. Op onze website vindt u een brede selectie aan verschillende soorten rolluiken van Heroal en Alutech.

 

Korte levertijden

Binnen 10 - 15 werkdagen geleverd

Geen elektrische aansluiting

Eenvoudige plaatsing

Plaatsingsservice

In regio Vlaanderen

Daarom Ekstravert

 • Marktleider in lamellen terrasoverkappingen
 • Grootste showroom van België
 • Scherpe prijzen
 • 800 vierkante meter showroom met alle mogelijkheden en opstellingen
 • Korte levertijden
 • Plaatsinsservice in Vlaanderen
Vanaf
€ 287,28
vanaf
span>€ 287,28

Rolluiken Alutech

De rolluiken van Alutech zijn goed betaalbaar, gemaakt van topkwaliteit en verkrijgbaar met verschillende bedieningen, motoren en kleuren. Stel uw Alutech rolluiken op maat samen in de online configurator.

Vanaf
€ 306,18
vanaf
span>€ 306,18

Rolluiken Heroal

Onze hoogwaardige Heroal rolluiken op maat zijn veilig, duurzaam en onderhoudsarm. Zo worden de rolluiken gemaakt van aluminium en roestvrij staal, wat zorgt voor een stabiele constructie en een lange levensduur. Stel uw Heroal rolluiken op maat samen in de online configurator.

 

Daarom kiest u voor onze rolluiken

 • Korte levertijden
 • Topkwaliteit
 • Inbraakvertragend
 • Geluidsisolerende werking
 • Biedt de gewenste privacy in huis
 • Hoge thermische isolatiewaarde, waarmee u bespaart op verwarmingskosten
 • Geen elektrische aansluiting/eenvoudige plaatsing
 • Milieuvriendelijk en spaarzaam dankzij mogelijkheid voor solar paneel in de motor

Rolluiken op maat van Ekstravert

Een rolluik is een verticaal bewegende afsluiting die bestaat uit horizontale lamellen, waar u een raam, deur of andere ruimte van uw woning mee kunt afsluiten. Rolluiken hebben verschillende functies, maar worden over het algemeen gebruikt om inbraak van een woning tegen te gaan. Daarnaast bieden rolluiken ook een goede vorm van zonwering. In gesloten toestand zorgen rolluiken voor totale verduistering in uw slaapkamer, waardoor u kunt genieten van een donkere kamer en een langere en betere nachtrust. Wij zetten alle voordelen van rolluiken op een rij:

 • Met rolluiken houdt u de warmte buiten. Het blijft hierdoor aangenaam koel bij zomerse temperaturen.
 • In de winter zorgen rolluiken voor thermische isolatie, waarbij de warmte binnen blijft en u kunt besparen op verwarmingskosten.
 • Op maat gemaakte rolluiken dragen bij aan de inbraakveiligheid van uw woning. Inbrekers krijgen geen kans om uw woning binnen te dringen als u uw rolluiken gesloten heeft.
 • Rolluiken in de slaapkamer bieden volledige verduistering, zodat u kunt genieten van een ongestoorde nachtrust.
 • De rolluiken zijn zowel handmatig als met elektrische bediening te bedienen. Bij elektrische bediening heeft u de keuze uit bediening middels afstandsbediening of middels een applicatie op uw smartphone.
 • Rolluiken zijn leverbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Voor elke woning bieden wij geschikte rolluiken op maat aan.

Heroal aluminium rolluiken op maat

Onze hoogwaardige Heroal rolluiken op maat zijn veilig, duurzaam en onderhoudsarm. Zo worden de rolluiken gemaakt van aluminium en roestvrij staal, wat zorgt voor een stabiele constructie en een lange levensduur. Rolluiken van Heroal worden zorgvuldig getest en bieden een zeer hoge inbraakveiligheid, waardoor uw veiligheid te allen tijde gegarandeerd wordt. Mocht u op zoek zijn naar een type rolluik wat inbrekers afschrikt? Dan zijn de producten van Heroal zeer geschikt.

Tevens zijn de Heroal rolluiken energiebesparend en kunt u in combinatie met Heroal vensters tot 56% warmteverlies tegengaan 's nachts. Met Heroal rolluiken op maat heeft u een eindeloze keuze aan design mogelijkheden. Zo bieden wij een breed scala aan RAL-kleuren, coatings, glansgraden en vormen. U kunt zelf bepalen of u voor elektrische rolluiken kiest of liever rolluiken met handmatige bediening wenst. Onze Heroal rolluiken worden montageklaar geleverd zodat u de rolluiken zelf eenvoudig kunt monteren. Hierdoor houden wij de prijs voor uw nieuwe rolluiken betaalbaar.

Rolluiken op maat van Alutech

De rolluiken van Alutech zijn goed betaalbaar, gemaakt van topkwaliteit en verkrijgbaar met verschillende bedieningen, motoren en kleuren. Kiest u voor een elektrisch rolluik? Dan kunt u uw rolluiken met één klik op de afstandsbediening eenvoudig openen en sluiten. Vindt u handbediening prettiger? Dan bent u bij Alutech ook zeker aan het juiste adres voor een geschikt rolluik. De aluminium rolluiken van Alutech zijn bestand tegen heftige weersomstandigheden en voorkomen inbraak door ongewenst bezoek buiten de deur te houden. Rolluiken van Alutech zijn erg geschikt voor brede ramen. De Alutech rolluiken zijn namelijk leverbaar tot een maximale breedte van 340 cm. Op zoek naar nieuwe rolluiken tegen een scherpe prijs? Wij geven u graag persoonlijk advies op basis van uw wensen.

Rolluiken samenstellen in onze online configurator

Wilt u graag rolluiken kopen voor uw ramen en deuren in uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte? Met behulp van de online configurator van Ekstravert kunt u uw nieuwe rolluiken volledig op maat samenstellen. In onze configurator vult u eenvoudig de gewenste maten in en kunt u kiezen uit een van de stijlvolle kleuren voor de lamellen en het profiel. Ekstravert is vooruitstrevend op dit gebied en levert rolluiken geheel afgestemd op uw wensen en behoeften, perfect passend bij de rest van uw exterieur. Ga direct naar onze configurator en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze rolluiken bekijken? Bezoek onze showroom!

Wilt u meer weten over de verschillende keuzemogelijkheden voor onze rolluiken? Of wenst u enkele modellen in het echt te bekijken? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Brugge! Onze medewerkers kunnen u van verdere informatie voorzien wat betreft de rolluiken, kleuren, plaatsing en extra opties.

Wat zijn rolluiken?
Een rolluik is een verticaal bewegende afsluiting van deuren en ramen. Een rolluik bestaat uit horizontale lamellen, gemaakt van aluminium of roestvrij staal, die u met een afstandsbediening of handmatige bediening kunt openen en sluiten.
Wat kosten rolluiken op maat?
Wij bieden uitsluitend maatwerk rolluiken aan. In onze online configurator kunt u zelf de gewenste maten en kleuren invoeren, waarna u een prijsopgave in beeld te zien krijgt.
Wat is de levertijd van de rolluiken?
Onze op maat gemaakte rolluiken worden in gemiddeld 2 tot 3 weken geleverd. Wij houden u per mail op de hoogte van de levertijd en maken graag een afspraak met u om een gewenste leverdatum af te spreken.
Bieden de rolluiken voldoende privacy?
In gesloten toestand is het niet mogelijk om door de lamellen heen te kijken. Dat zorgt ervoor dat u afgeschermd bent en dus geen inkijk hebt.
Hebben rolluiken een isolerende werking?
Rolluiken houden een groot deel van de gestookte warmte binnen. Rolluiken zijn dus een zeer goede keuze als u wilt investeren in thermische isolatie voor uw woning. Door middel van rolluiken bespaart u ‘s nachts tot wel 56% op uw warmteverlies. In de zomer houden de rolluiken de warmte buiten, waardoor het binnen aangenaam koel is.