Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Screens op maat

Genieten van privacy en toch uw uitzicht behouden? Met screens op maat is het mogelijk. Onze screens bieden een praktische, elegante oplossing om te genieten van het zonlicht zonder daarvoor in te moeten leveren op uw privacy. Bekijk de verschillende modellen en laat u inspireren door de mogelijkheden!

 

vanaf
€ 1183,-
Brustor B1085

Brustor B1085 ZIP Zonwering Screen

Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B1085 ZIP screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend.

vanaf
€ 1183,-
Brustor B1100

Brustor B1100 ZIP Zonwering Screen

De collectie B1100 ZIP zonwering screens hebben een maximale hoogte van 3,5 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider.

vanaf
€ 1183,-
Brustor B1200

Brustor B1200 ZIP Zonwering Screen

De B1200 is de nieuwste telg in de uitgebreide Brustor screen familie. Volledig ingebouwd in de spouwmuur loopt het design naadloos over van de muur naar het raam.

vanaf
€ 1183,-
Brustor B1350

Brustor B1350 ZIP Zonwering Screen

Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B1085 ZIP screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend.


Zonwering screens op maat

Screens zijn een mooie, strakke en elegante vorm van zonwering waarmee u optimaal kunt genieten van uw privacy. De stof is op unieke wijze geweven, waardoor mensen niet naar binnen kunnen kijken, maar u wel uw zicht naar buiten blijft behouden. Zo zit u niet volledig opgesloten. De stof van onze screens filtert het scherpe zonlicht, waardoor het licht op zachte en prettige manier in huis valt. Onze screens bieden voor veel woningen een uitkomst. Ook voor uw woning? Laat u inspireren door alle mogelijkheden bij Ekstravert.

Screens voor buiten

In de meeste gevallen worden onze screens op maat aan de buitenzijde geplaatst. Zo heeft u in uw woning ook nog ruimte voor sfeervolle raamdecoratie op maat. Deze twee lagen zonwering zorgen niet alleen voor meer luxe en comfort, maar hebben ook nog een isolerende werking. Zo blijft het in de zomer heerlijk koel in huis en in de winter lekker warm. Onze screens kunnen worden uitgevoerd met elektrische sensor, zodat u uw nieuwe zonwering met uw afstandsbediening kunt openen en sluiten. Dat is pas comfort!

Naast screens op uw ramen kunnen wij ook screens als opbouw plaatsen. Zo kunt u meer privacy in uw terras of tuin creëren. Onze opbouw screens zijn perfect geschikt voor onder meer terrasoverkappingen.

Screens voor binnen

Onze screens kunnen ook in uw woning geplaatst worden. Onze screens geven uw woning direct een strakke, luxe uitstraling. Als u aan de buitenzijde van uw raam geen zonwering kunt plaatsen, zijn indoor screens een perfecte oplossing. In onze kleurencollectie vindt u een ruim aanbod aan trendkleuren, zodat er ook voor uw woning prachtige screens op maat samengesteld kunnen worden. De indoor screens kunnen discreet ingebouwd worden en zijn standaard uitgerust met een buismotor.

Screens op maat kopen? Bestel online via Ekstravert.be!

Bij Ekstravert kunt u uw screens volledig naar wens samenstellen. Kies de gewenste kleur, bediening en de afwerking en laat uw nieuwe screens volledig aansluiten op uw woning. Twijfelt u over de kleur of de uitstraling? Bekijk onze gerealiseerde projecten om de uitstraling van onze screens bij onze klanten te bekijken of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Gent. Hier hebben wij verschillende producten uit ons assortiment voor u gepresenteerd staan om te bekijken en te testen. Zowel online als in onze showroom helpen we u graag bij het kiezen en samenstellen van de juiste raamdecoratie voor uw woning.

Wat kosten screens op maat?
Wij bieden uitsluitend maatwerk screens aan. De prijs voor screens op maat hangt af van de gewenste hoogte en breedte. U kunt uw screens in onze online configurator samenstellen, waarna u een voorlopige prijsindicatie ontvangt.
Wat is de levertijd van jullie screens?
Onze op maat gemaakte screens worden in gemiddeld 4 weken geleverd. Wij houden u per mail op de hoogte van de levertijd en maken graag een afspraak met u om een gewenste leverdatum af te spreken.
Bieden jullie screens voldoende privacy?
Onze screens zijn gemaakt van stoffen die op speciale manier geweven zijn. In gesloten toestand kunnen mensen van buitenaf niet naar binnen kijken, maar u kunt van binnen wel naar buiten blijven kijken. Zodoende bieden onze screens op maat u voldoende privacy.
Hebben screens een isolerende werking?
Er verdwijnt veel warmte via kale ramen. Raamdecoratie heeft direct een isolerende werking, omdat het de warmte tegenhoudt. Screens hebben daarom ook een isolerende werking. Zeker in combinatie met andere raamdecoratie, zoals jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen. Het aanbod aan binnenzonwering kunt u in ons aanbod bekijken.