Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Screens op maat

Reflecteert de zon op uw beeldscherm? Wilt u genieten van volledige privacy? De Brustor screens bieden een praktische en elegante oplossing om te genieten van het zonlicht zonder daarvoor in te moeten leveren op uw privacy.

 

vanaf
€ 1183,-
Brustor B1085

Brustor B1085 ZIP Zonwering Screen

Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B1085 ZIP screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend.

vanaf
€ 1183,-
Brustor B1100

Brustor B1100 ZIP Zonwering Screen

De collectie B1100 ZIP zonwering screens hebben een maximale hoogte van 3,5 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider.

vanaf
€ 1183,-
Brustor B1200

Brustor B1200 ZIP Zonwering Screen

De B1200 is de nieuwste telg in de uitgebreide Brustor screen familie. Volledig ingebouwd in de spouwmuur loopt het design naadloos over van de muur naar het raam.

vanaf
€ 1183,-
Brustor B1350

Brustor B1350 ZIP Zonwering Screen

Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B1085 ZIP screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend.


Zonwerende screens

De screens vormen een perfecte oplossing als u wilt genieten van privacy zonder daarvoor uw lichtinval en zicht naar buiten op hoeft te geven. Door de unieke weving van de stof kunt u wel naar buiten kijken, maar buitenstaanders niet naar binnen kijken. Daarnaast werken screens zonwerend waardoor u kunt genieten van gefilterd zonlicht in uw woning.

Screens voor buiten

Vaak worden screens aan de buitenzijde geplaatst. Dit zodat men binnen nog sfeervolle raamdecoratie kan plaatsen. Screens aan de buitenzijde zorgen hierdoor voor een extra isolerend effect. Door zowel uw raamdecoratie als uw screens te sluiten, blijft het in de zomer aangenaam koel in huis. Tevens zijn onze ZIP screens uitgevoerd volgens de hoogste windclassificatie voor verticale zonwering.

Screens voor binnen

Screens kunnen ook in uw woning geplaatst worden. Screens in huis zorgen voor een moderne, strakke uitstraling en zorgen ervoor dat u altijd geniet van de gewenste privacy en lichtinval. Indoor screens zijn een geschikte keuze wanneer u aan de buitenzijde van uw ramen geen raamdecoratie kunt bevestigen. Dankzij de ruime kleurencollectie kunt u de screens volledig laten aansluiten op uw interieur.

Screens plaatsen

Screens bieden voor veel woningen een uitkomst. Deze vorm van raamdecoratie kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Screens kunnen daarnaast ook als windscherm geplaatst worden. Handig wanneer u op uw terras of veranda zitplaatsen uit de wind wil creëren. Bekijk onze brochure of kom langs in onze showroom in Gent om alle mogelijkheden te bekijken en de screens te testen.

Screens online bestellen

De screens van Brustor kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen. Door de verschillende mogelijkheden kunt u uw screens volledig naar wens samenstellen. Zo kunt u de screens door middel van een Somfy afstandsbediening bedienen, maar kunt u ook kiezen voor een windwerk met zwengel. En met maar liefst 64 verschillende kleuren is er altijd een kleur die goed aansluit op uw interieur.

Binnenzonwering (Indoor screen)

Soms kan geen zonwering buiten voor het glasoppervlak geplaatst worden en is een binnenzonwering het enig mogelijke alternatief. Indoor screens kunnen discreet ingebouwd worden en zijn standaard uitgerust met een buismotor.