Rolgordijnen

Een rolgordijn is erg divers en past thuis binnen ieder interieur. Daarom is deze vorm van raamdecoratie op maat ook erg populair. De verschillende stoffen bieden ieder een eigen, unieke lichtinval. Stel uw rolgordijn op maat samen door de gewenste maten en gewenste kleur uit te kiezen en laat u verrassen door de scherpe prijs!

vanaf
€ 35,40
Rolgordijnen lichtdoorlatend

Rolgordijnen lichtdoorlatend

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

  • Uit eigen atelier
  • Scherpste prijs
  • Groot kleurenassortiment
  • Filtert zonlicht
vanaf
€ 35,40
Rolgordijnen verduisterend

Rolgordijnen verduisterend

10 tot 15 dagen levertijd

  • Uit eigen atelier
  • Scherpste prijs
  • Groot kleurenassortiment
  • Zon- en warmtewerend

Waarom kiezen voor een rolgordijn

Een rolgordijn is de meest populaire vorm van raamdecoratie omdat deze in elk interieur goed tot haar recht komt. Door de verschillende stoffen en de lichtdoorlatendheid van deze stoffen creëert u eenvoudig de gewenste sfeer in huis. Dankzij onze ruime kleurencollectie en extra opties kunt u uw nieuwe rolgordijn volledig naar wens samenstellen.

Rolgordijn verduisterend

Bij Ekstravert kunt u kiezen tussen lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Bij een verduisterend rolgordijn is de stof volledig verduisterend. Daardoor zijn deze rolgordijnen zeer geschikt voor plaatsing in de slaapkamer. U geniet van volledige verduistering en behoudt uw privacy.

Voor optimale verduistering raden wij u aan om het rolgordijn op de dag te plaatsen, mocht de situatie het toelaten. Bij een montage op de dag wordt een rolgordijn op de muur geplaatst in plaats van tussen twee muren. Hierbij kunt u zelf de gewenste overlap bepalen, zodat de lichtkieren minimaal blijven.

Rolgordijn lichtdoorlatend

Naast de verduisterende stoffen bieden wij ook enkele lichtdoorlatende stoffen voor een rolgordijn op maat aan. Zoals de naam al zegt, laten deze stoffen wel licht door. Een lichtdoorlatend rolgordijn biedt een fijne sfeer aan uw interieur en zijn daarom erg geschikt voor montage in een woonkamer, keuken of kantoor.

Rolgordijn met zijgeleiding

Wilt u uw rolgordijn op een deur of kiepraam bevestigen? Dan is het aan te raden om uw rolgordijn uit te laten voeren met zijgeleiding. Bij zijgeleiding wordt het rolgordijn begeleid door spandraad wat over de gehele lengte van het rolgordijn loopt. Het spandraad wordt aan de montagesteun en aan de onderkant van het kozijn bevestigd.

Gratis kleurstalen: binnen 24 uur in huis

Wilt u nieuwe zonwering of raamdecoratie aanschaffen, maar twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan via onze website. Met de kleurstalen kunt u verschillende kleuren vergelijken en zien of de kleur die u in gedachten had ook echt de beste match is. Daarnaast kunt u ook de kwaliteit van de stoffen en houtsoorten ervaren. Zo bent u ervan verzekerd dat, met de aankoop van zonwering of raamdecoratie bij Ekstravert, de beste producten in huis haalt.

Vraagt u de kleurstalen op een werkdag voor 12:00u aan? Dan ontvangt u de kleurstalen de volgende dag in huis! Zo wordt het nog leuker om uw nieuwe zonwering aan te schaffen. Kleurstalen die in het weekend worden aangevraagd, worden de eerstvolgende werkdag geleverd.