Plissé en Duette gordijnen bestellen

Plisségordijnen en duettegordijnen bestelt u gemakkelijk en snel in onze webshop. Plisségordijnen bestaat uit één laag stof, terwijl de duette gordijnen bestaan uit twee lagen stof.

 

vanaf
€ 35,76
Plisségordijnen

Plisségordijnen

Levering 10 - 15 werkdagen

  • Enkele stof
  • Laagste prijs
  • Groot kleurenassortiment
vanaf
€ 38,64
Duette

Duette gordijnen

Levering 10 - 15 werkdagen

  • Honingraat stof
  • Laagste prijs
  • Isolerende werking

 

Verschil Plissé en Duette ® Shades

Plisségordijnen en Duette® Shades worden vaak door elkaar gehaald. Dit komt vooral omdat deze twee vormen van raamdecoratie zeer veel op elkaar lijken. Beiden zijn te herkennen aan de smalle vouwen die duidelijk te zien zijn aan de zijkant.

Het verschil tussen een plissé en Duette® Shades is de stof. Een plissé bestaat uit een enkele laag stof. Een Duette® Shades bestaat uit twee lagen stof, waarbij de karakteriserende honingraad zichtbaar is. Daarbij zijn Duette® Shades zeer geschikt voor o.a. dakramen.

Een plisségordijn oogt iets strakker dan een Duette® Shades. Daarnaast is er bij plisségordijnen een veel ruimere keuze uit stoffen. Hier kunt u dus meer variëren.

Bottom up top down bediening

Naast een standaard uitvoering, waarbij een plissé of Duette® Shades wordt bediend met een bedieningskoord, kunt u uw raamdecoratie ook met bottom up top down bediening laten uitvoeren. Hierbij wordt een plissé of Duette® Shades tussen twee koorden verspannen. De raamdecoratie kunt u verhangen door de profielen naar boven of beneden te bewegen. Hierbij kunt u dus zelf de gewenste lichtinval en privacy bepalen.

Isolerende raamdecoratie

Raamdecoratie op maat heeft altijd een isolerende werking. Zonder raamdecoratie gaat er gemiddeld 20 tot 30% aan warmte verloren via de ramen. Met raamdecoratie op maat is de kans op warmteverlies vele malen kleiner.

Bij een Duette® Shades, die bestaat uit twee lagen stof, blijft de warmte tussen de stof ‘hangen’. Zo kan de warmte in de winter niet via de ramen ontsnappen en blijft het in de zomer aangenaam koel in huis. De isolerende werking van Duette® Shades zorgt ervoor dat deze vorm van raamdecoratie energiebesparend en duurzaam is!

Verduisterende Duette® Shades en plisségordijnen

Naast lichtdoorlatende plissés en Duette® Shades bieden wij ook verduisterende Duette® Shades en verduisterende plisségordijnen aan. Hierdoor zijn deze twee unieke vormen van raamdecoratie zeer geschikt voor het plaatsen in de slaapkamer.

Bij een plissé, waarbij gewerkt wordt met een enkele laag stof, wordt gewerkt met een systeemkoord. Hierdoor wordt een plisségordijn altijd afgewerkt met zeer kleine gaatjes aan de zijkanten. Doordat een Duette® Shades bestaat uit twee lagen stof, worden de systeemkoorden en daarbij de kleine gaatjes aan de zijkant, weggewerkt. Hierdoor is de stof volledig verduisterend en kunt u genieten van een optimale nachtrust.

Gratis kleurstalen Plissé en Duette® aanvragen

De kleurencollectie voor onze plissés en Duette® Shades zijn zeer uitgebreid. Door de instellingen van uw beeldscherm kunnen de kleuren op onze website echter iets afwijken van het origineel. Wij raden u dan ook aan om gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kunt u de kleuren en stoffen thuis bekijken en bepalen welke kleur het beste past binnen uw interieur.

Wilt u de producten liever in het echt bekijken? U bent van harte welkom in een van onze showroom in Gent. De showroom is elke donderdag tot zaterdag geopend. De exacte openingstijden vindt u op onze contactpagina.

100% Belgische shop

Uitstekende garantie

100% Belgisch

Scherpe prijzen

Tot 50% goedkoper dan in de winkel

Scherpe prijzen

Topkwaliteit producten

Enkel hoogwaardige merken

Topkwaliteit

Korte levertijden

Levertijd 15 werkdagen

Snelle levertijd