Duette gordijnen op maat

Met de Duette ® Shades creëert u een sfeervolle lichtinval in uw woning. De unieke honingraat van onze Duette ® Shades zorgt voor een speelse uitstraling die goed past binnen ieder interieur. Stel uw Duette ® Shades volledig naar wens samen.

 

vanaf
€ 38,64
Dupli Plissé Ekstravert

Dupli Plissé Ekstravert

Levering 10 - 15 werkdagen

 • Honingraat stof
 • Beste Prijs-kwaliteit verhouding
 • Strak en licht systeem
 • Isolerende werking
vanaf
€ 61,07
Shades Cosiflor

Duette® Shades Cosiflor

Levering 10 - 15 werkdagen

 • Honingraat stof
 • Cosiflor systeem
 • Langst in het assortiment
 • Isolerende werking
vanaf
€ 75,85
Dupli Ekstravert XL

Dupli Ekstravert XL

Levering 10 - 15 werkdagen

 • Honingraat stof
 • Sterk en groter systeem
 • Tot 300 cm breed
 • Eigen productie

 

Waarom kiezen voor Duette® shades?

Een Duette ® Shades kenmerkt zich aan de vouwen die in de stof verwerkt zijn. Deze vouwen zorgen ervoor dat een Duette ® Shades zich als een harmonica op- en uit zal vouwen wanneer u deze bediend. Dit zorgt voor een unieke, sfeervolle uitstraling in uw woning. Doordat wij zowel lichtdoorlatende als verduisterende Duette ® Shades aanbieden, kunt u deze vorm van raamdecoratie in elke kamer van uw woning plaatsen.

Duette verduisterend of lichtdoorlatend?

Bij Ekstravert kunt u voor zowel verduisterende als lichtdoorlatende Duette ® Shades terecht. Met een ruime kleurencollectie, die bestaat uit meer dan 20 kleuren, is er altijd een kleur die bij uw interieur past. De lichtdoorlatende stoffen filteren het zonlicht en zijn daarom zeer geschikt voor in uw woonkamer, keuken of werkplek.

De verduisterende stoffen zijn 100% verduisterend, waardoor deze goed geschikt zijn voor montage in de slaapkamer. Let u er wel op dat er altijd lichtkieren kunnen ontstaan. Als de situatie het toelaat, raden wij u aan om een Duette ® Shades op de dag te monteren. Dit betekent dat u het gordijn op twee muren bevestigd. Hierbij kunt u zelf de gewenste overlap bepalen, waarmee u de lichtkieren kunt verkleinen.

Duette Top Down Bottom Up

De Duette ® Shades van Ekstravert zijn in twee varianten verkrijgbaar. Bij de traditionele variant wordt de Duette ® Shades als standaard rolgordijn gemonteerd. De Duette ® Shades wordt dan afgewerkt met een bedieningskoord aan de zijkant, waarmee u het gordijn kan openen en sluiten.

Onze Duette ® Shades kunnen ook in Top Down Bottom Up uitvoering geleverd worden. Hierbij wordt de stof verspannen tussen twee koorden. Aan de boven- en onderzijde van het systeem zijn handgrepen bevestigd waarmee het gordijn bediend kan worden. Dankzij een Top Down Bottom Up systeem kunt u het gordijn op elke gewenste hoogte hangen. Zo kunt u ervoor kiezen om aan de bovenzijde een open ruimte te creëren en het gordijn aan de onderzijde te plaatsen. Dankzij dit systeem kunt u uw privacy en lichtinval naar wens combineren.

Kleurstalen voor Duette ® Shades aanvragen

Twijfelt u welke kleur voor de juiste balans in uw interieur zal zorgen? Wij adviseren u om altijd gratis kleurstalen aan te vragen. Met deze kleurstalen kunt u thuis bepalen welke kleur het beste binnen uw huidige interieur past. U kunt de Duette ® Shades ook eerst in het echt bekijken. U bent namelijk van harte welkom in onze showroom. Voor de locatie en openingstijden verwijzen we u graag naar onze contactpagina.