Plissegordijnen op maat

De unieke uitstraling van een plisségordijn op maat is zeer geschikt om elk interieur mee af te maken. Deze speelse en stijlvolle vorm van raamdecoratie past goed binnen elk interieur. Voer uw maten in, kies de gewenste kleur en laat u verrassen door de scherpste prijs!

 

vanaf
€ 25,96
Plisségordijnen Ekstravert

Plisségordijnen Ekstravert

Levering 10 - 15 werkdagen

  • Enkele stof
  • Beste Prijs-kwaliteit verhouding
  • Strak en licht systeem
  • Groot kleurenassortiment
vanaf
€ 84,94
Plisségordijnen Cosiflor

Plisségordijnen Cosiflor

Levering 10 - 15 werkdagen

  • Enkele stof
  • Cosiflor systeem
  • Langst in het assortiment
  • Groot kleurenassortiment

 

Waarom kiezen voor plissegordijnen?

Plissegordijnen kenmerken zich aan de vouwen in de stof, waardoor de stof zich als een harmonica zal op- en uitvouwen. Dit zorgt voor een unieke uitstraling in uw interieur. De stijlvolle vouwen in de stof zorgen ervoor dat deze vorm van raamdecoratie op maat erg warm en sfeervol oogt. Doordat wij zowel verduisterende plissegordijnen als lichtdoorlatende plissegordijnen aanbieden, kunt u deze mooie vorm van raamdecoratie op maat door uw gehele huis plaatsen.

Plissegordijnen verduisterend of lichtdoorlatend?

De plissegordijnen van Ekstravert zijn verkrijgbaar in verduisterende en lichtdoorlatende varianten. Bij de verduisterende plissegordijnen is de stof 100% verduisterend, waardoor deze zeer geschikt is voor plaatsing in de slaapkamer. Let er wel op dat er altijd lichtkieren kunnen ontstaan. Mocht de situatie het toelaten, kies dan voor montage op de dag. Hierbij kunt u het plisségordijn laten overlappen en hierbij de lichtkieren klein houden.

De lichtdoorlatende plissegordijnen van Ekstravert filteren het licht op mooie en speelse wijze, waardoor deze vorm van raamdecoratie op maat zeer geschikt is voor montage in de woonkamer, keuken of werkplek.

Plissegordijnen Top-Down Bottom-Up systeem

De plissegordijnen zijn verkrijgbaar in twee varianten. De eerste variant is de traditionele wijze, waarbij een plisségordijn wordt bediend door middel van een bedieningsketting. Bij de tweede variant wordt het plisségordijn verwerkt in een Top-Down Bottom-Up systeem. Hierbij wordt de stof tussen twee koorden gespannen.

Het plisségordijn bedient u niet meer met een bedieningsketting, maar door middel van handgrepen die aan de boven- en onderzijde van het plisségordijn zijn bevestigd. Doordat de stof is verspannen, kunt u uw raamdecoratie op elke gewenste hoogte hangen. Creëer de gewenste lichtinval en bepaal eenvoudig de gewenste privacy door het plisségordijn op verschillende hoogtes te hangen.

Gratis kleurstalen: binnen 24 uur in huis

Wilt u nieuwe zonwering of raamdecoratie aanschaffen, maar twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan via onze website. Met de kleurstalen kunt u verschillende kleuren vergelijken en zien of de kleur die u in gedachten had ook echt de beste match is. Daarnaast kunt u ook de kwaliteit van de stoffen en houtsoorten ervaren. Zo bent u ervan verzekerd dat, met de aankoop van zonwering of raamdecoratie bij Ekstravert, de beste producten in huis haalt.

Vraagt u de kleurstalen op een werkdag voor 12:00u aan? Dan ontvangt u de kleurstalen de volgende dag in huis! Zo wordt het nog leuker om uw nieuwe zonwering aan te schaffen. Kleurstalen die in het weekend worden aangevraagd, worden de eerstvolgende werkdag geleverd.