Kunnen wij u helpen?

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat


Informatie rolluiken

Moderne rolluiken

Rolluiken zijn een uitstekende keuze voor moderne zonwering en bieden vele voordelen zoals isolatie, beveiliging, en privacy. Dankzij de nieuwste technologieën zijn rolluiken comfortabeler en energiezuiniger. Kies uit een van onze modellen en configureer direct online om de prijs van uw rolluik op maat te ontvangen.

 

Rolluiken Ekstravert

De rolluiken van Ekstravert zijn goed betaalbaar, gemaakt van topkwaliteit en verkrijgbaar met verschillende bedieningen, motoren en kleuren. Stel uw Ekstravert rolluiken op maat samen in de online configurator.

Rolluiken Heroal

Onze hoogwaardige Heroal rolluiken op maat zijn veilig, duurzaam en onderhoudsarm. Zo worden de rolluiken gemaakt van aluminium en roestvrij staal, wat zorgt voor een stabiele constructie en een lange levensduur. Stel uw Heroal rolluiken op maat samen in de online configurator.

Terwijl Ekstravert rolluiken een betaalbare optie zijn met goede aanpassingsmogelijkheden en een focus op kwaliteit. Heroal rolluiken zijn een goede keuze voor klanten die op zoek zijn naar rolluiken die weinig onderhoud vereisen en een lange levensduur hebben.


Rolluiken met moderne uitstraling op maat

Moderne rolluiken combineren esthetiek met functionaliteit en bieden een oplossing voor diverse wensen zoals volledige verduistering, isolatie tegen zowel warmte als kou, en bescherming tegen inbrekers. Met hun strakke design en geavanceerde technologie, zoals elektrische bediening en solar opties, passen ze perfect bij zowel nieuwe als bestaande ramen en deuren van uw woning. Bovendien dragen ze bij aan de moderne uitstraling van uw gevel, zonder de noodzaak van een zichtbare kast die het uiterlijk kan verstoren. De voordelen van rolluiken op een rij:

 • Rolluiken blokkeren de hitte buitenshuis, waardoor uw huis koel blijft tijdens warme dagen.
 • Gedurende de koude maanden bieden rolluiken een extra laag isolatie, houdt de warmte binnen en helpt zo met het verminderen van de stookkosten.
 • Speciaal ontworpen rolluiken verhogen de beveiliging van uw huis door het voor inbrekers lastiger te maken om binnen te komen als de rolluiken dicht zijn.
 • In de slaapkamer zorgen rolluiken voor een complete duisternis, ideaal voor een ongestoorde slaap.
 • U kunt kiezen tussen manuele bediening of elektrische bediening voor de rolluiken, waarbij bij de laatste optie bediening via een afstandsbediening of een app op uw smartphone mogelijk is.
 • Er is een ruime keuze aan rolluiken in diverse kleuren, stijlen en afmetingen, waardoor we voor elk type huis een passende, op maat gemaakte oplossing kunnen bieden.

Waarom kiezen voor moderne rolluiken van Ekstravert?

Ekstravert biedt op maat gemaakte moderne rolluiken die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan uw persoonlijke wensen en de afmetingen van uw ramen. Onze rolluiken zijn gemaakt van duurzaam aluminium en uitgerust met geavanceerde functies zoals obstakeldetectie en automatische bediening. Ze zijn inbraakwerend waardoor inbrekers geen kans krijgen. Bovendien zorgt de totale verduistering voor een betere nachtrust, vooral tijdens zonnige dagen.

Alle redenen op een rij:

 • Korte levertijden
 • Topkwaliteit
 • Inbraakvertragend
 • Geluidsisolerende werking
 • Biedt de gewenste privacy in huis
 • Hoge thermische isolatiewaarde, waarmee u bespaart op verwarmingskosten
 • Geen elektrische aansluiting/eenvoudige plaatsing
 • Milieuvriendelijk en spaarzaam dankzij mogelijkheid voor solar paneel in de motor

Moderne rolluiken: welke mogelijkheden zijn er?

Onze rolluiken komen in allerlei soorten, typen en maten. Kiest u voor rolluiken van Ekstravert, dan kiest u voor kwaliteit. Op onze website vindt u een brede selectie aan verschillende soorten rolluiken van Ekstravert en Heroal.

Optie 1: Rolluiken Ekstravert

Onze Ekstravert rolluiken zijn uitgerust met horizontale lamellen die een optimale controle over lichtinval en privacy bieden, terwijl storende geluiden buiten worden gehouden. De rolluiken staan bekend om hun duurzaamheid en zijn goed betaalbaar. Deze rolluiken gemaakt van topkwaliteit en verkrijgbaar met verschillende bedieningen, motoren en kleuren.

Kiest u voor een elektrisch rolluik? Dan kunt u uw rolluiken met één klik op de afstandsbediening eenvoudig openen en sluiten. De horizontale lamellen zijn van aluminium en bestand tegen heftige weersomstandigheden en voorkomen inbraak door ongewenst bezoek buiten de deur te houden.

Rolluiken van Ekstravert zijn erg geschikt voor brede ramen. De Ekstravert rolluiken zijn namelijk leverbaar tot een maximale breedte van 340 cm. Op zoek naar nieuwe rolluiken tegen een scherpe prijs? Wij geven u graag persoonlijk advies op basis van uw wensen.

Optie 2: Rolluiken Heroal

Heroal rolluiken zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar robuuste beveiliging zonder in te boeten op stijl. Deze hoogwaardige Heroal rolluiken zijn veilig, duurzaam en onderhoudsarm. De rolluiken worden gemaakt van aluminium en roestvrij staal, wat zorgt voor een stabiele constructie en een lange levensduur.

Rolluiken van Heroal worden zorgvuldig getest en bieden een zeer hoge inbraakveiligheid, waardoor uw veiligheid te allen tijde gegarandeerd wordt. Mocht u op zoek zijn naar een type rolluik dat inbrekers afschrikt? Dan zijn de producten van Heroal zeer geschikt. Ook zijn de Heroal rolluiken energiebesparend en kunt u in combinatie met Heroal vensters tot 56% warmteverlies tegengaan 's nachts.

Met Heroal rolluiken op maat heeft u een eindeloze keuze aan design mogelijkheden. Zo bieden wij een breed scala aan RAL-kleuren, coatings, glansgraden en vormen. U kunt zelf bepalen of u voor elektrische rolluiken kiest of liever rolluiken met handmatige bediening wenst.

Rolluiken op zonne-energie

Solar rolluiken zijn een innovatieve oplossing voor duurzame zonwering. Ze worden aangedreven door zonne-energie, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn. Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van sensoren om de sterkte en richting van de zon te meten en past de zonwering automatisch aan voor maximale bescherming. Dit type rolluik is bijzonder geschikt voor moeilijk bereikbare ramen of gebouwen zonder toegankelijke elektriciteitsvoorziening.

Er zijn diverse type zonwering beschikbaar, elk met een eigen unieke set aan kenmerken en mogelijkheden.

Elektrische zonneluifels
Elektrische screens

Meer weten? Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor persoonlijk advies om de ideale zonwering voor uw huis te vinden.

Moderne rolluiken samenstellen in onze online configurator

Wilt u moderne rolluiken op maat samenstellen voor uw woning? In de online configurator stelt u zelf uw nieuwe, moderne rolluiken op maat samen. Van afmeting tot kleur en van bediening tot de wijze waarop u uw nieuwe rolluiken wil monteren: uw rolluiken worden volledig op maat voor u gemaakt, zodat ze voldoen aan al uw wensen.

In ons assortiment vindt u de rolluiken van de merken Ekstravert en Heroal. Ekstravert is vooruitstrevend op dit gebied en levert rolluiken geheel afgestemd op uw wensen en behoeften, perfect passend bij de rest van uw exterieur. Ga direct naar onze configurator en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten over onze moderne rolluiken? Bezoek onze showroom!

Wilt u meer weten over de verschillende keuzemogelijkheden voor onze moderne rolluiken? Of wenst u enkele modellen in het echt te bekijken? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Brugge! Onze medewerkers kunnen u van verdere informatie voorzien wat betreft de rolluiken, kleuren, plaatsing en verschillende typen bedieningen. Daarnaast geven we u graag een demonstratie van de aluminium rolluiken.

Wat zijn moderne rolluiken?
Een rolluik is een verticaal bewegende afsluiting van deuren en ramen. Een rolluik bestaat uit horizontale lamellen, gemaakt van aluminium of roestvrij staal.
Wat kosten moderne rolluiken op maat?
Wij leveren uitsluitend maatwerk rolluiken. Het is van tevoren niet mogelijk om aan te geven hoeveel moderne rolluiken voor uw woning kosten. In onze online configurator kunt u zelf de gewenste maten en kleuren invoeren, waarna u een prijsopgave in beeld te zien krijgt.
Bieden de moderne rolluiken voldoende privacy?
In gesloten toestand is het niet mogelijk om door de aluminium lamellen heen te kijken. Dat zorgt ervoor dat u afgeschermd bent en dus geen inkijk heeft.
Hebben moderne rolluiken een isolerende werking?
Rolluiken staan bekend om de thermische isolatie. Zo ook de moderne rolluiken van de merken Heroal en Alutech die u bij Ekstravert kunt aanschaffen. Door middel van aluminium rolluiken bespaart u ‘s nachts tot wel 56% op uw warmteverlies. In de zomer houden de rolluiken de warmte buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft.