Kunnen wij u helpen?

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat


Informatie rolluiken

Elektrische rolluiken

Verhoog uw wooncomfort en kies voor elektrische rolluiken van Ekstravert. Ervaar de vele voordelen die rolluiken met elektrische bediening met zich meebrengen, zoals energiebesparing, meer privacy en beveiliging tegen inbraak. Kiest u voor elektrische rolluiken van Ekstravert, dan kiest u voor hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 

Rolluiken Ekstravert

De rolluiken van Ekstravert zijn goed betaalbaar, gemaakt van topkwaliteit en verkrijgbaar met verschillende bedieningen, motoren en kleuren. Stel uw Ekstravert rolluiken op maat samen in de online configurator.

Rolluiken Heroal

Onze hoogwaardige Heroal rolluiken op maat zijn veilig, duurzaam en onderhoudsarm. Zo worden de rolluiken gemaakt van aluminium en roestvrij staal, wat zorgt voor een stabiele constructie en een lange levensduur. Stel uw Heroal rolluiken op maat samen in de online configurator.

Terwijl Ekstravert rolluiken een betaalbare optie zijn met goede aanpassingsmogelijkheden en een focus op kwaliteit. Heroal rolluiken zijn een goede keuze voor klanten die op zoek zijn naar rolluiken die weinig onderhoud vereisen en een lange levensduur hebben.


Daarom kiest u voor onze rolluiken

 • Korte levertijden
 • Topkwaliteit
 • Inbraakvertragend
 • Geluidsisolerende werking
 • Biedt de gewenste privacy in huis
 • Hoge thermische isolatiewaarde, waarmee u bespaart op verwarmingskosten
 • Geen elektrische aansluiting/eenvoudige plaatsing
 • Milieuvriendelijk en spaarzaam dankzij mogelijkheid voor solar paneel in de motor

Elektrische rolluiken van Ekstravert bieden niet alleen uitstekende bescherming tegen zonlicht en inbrekers, maar zorgen ook voor een aanzienlijke verbetering van de isolatie in uw woning. Met deze automatische rolluiken geniet u van het gemak om ze vanuit uw zetel te bedienen met een afstandsbediening of via een domotica systeem, wat bijdraagt aan een betere nachtrust en een veilig gevoel.

Elektrische rolluiken op maat van Ekstravert

Een rolluik is een verticaal bewegende afsluiting die bestaat uit horizontale lamellen, waar u een raam, deur of andere ruimte van uw woning mee kunt afsluiten. Uw rolluiken automatisch openen en sluiten? Geen probleem. Bij Ekstravert vindt u elektrische rolluiken van Heroal en Alutech, altijd perfect op maat gemaakt. Elektrische rolluiken beschikken over een ingebouwde motor die de luiken aanstuurt met één klik op de knop. U hoeft de rolluiken us niet meer met de hand te openen en sluiten. Dit kan voortaan allemaal via uw afstandsbediening, schakelaar, app of uw smart home systeem.

De vele voordelen van een voorzetrolluik

De voordelen van onze voorzetrolluiken zijn talrijk. Naast het bieden van extra isolatie, wat resulteert in energiebesparingen, zorgen ze ook voor een verhoogde privacy en verminderen ze geluidsoverlast van buitenaf. Onze rolluiken zijn vervaardigd uit duurzame materialen zoals aluminium en PVC, wat ze een lange levensduur geeft. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en bieden ze een esthetische meerwaarde aan uw gevel.

Wij zetten alle voordelen van voorzetrolluiken op een rij:

 • Gemak en comfort: met elektrische rolluiken kunt u de luiken openen en sluiten met slechts een druk op de knop, een schakelaar of zelfs via een app op uw smartphone. Zo hoeft u niet uw zware rolluiken handmatig te bedienen, wat vooral handig is voor grote of moeilijk bereikbare ramen.
 • Verbeterde veiligheid: elektrische rolluiken bieden een extra laag beveiliging. Ze zijn robuust en inbraakwerend dankzij de stevige constructie en het gebruik van materialen zoals aluminium. Gesloten rolluiken vormen een fysieke barrière die het voor inbrekers moeilijker maakt om binnen te dringen.
 • Energiebesparing: rolluiken werken isolerend en kunnen helpen om de energiekosten te verlagen. In de winter houden ze de warmte binnen, terwijl ze in de zomer de hitte buiten houden. Dit kan leiden tot besparing op uw verwarmings- en koelkosten.
 • Zonwering en verduistering: elektrische rolluiken kunnen 100% verduistering bieden, wat ideaal is voor slaapkamers. Ze beschermen ook tegen schadelijke UV-stralen en voorkomen verbleking van meubels en vloeren door zonlicht.
 • Geluidsisolatie: rolluiken kunnen het buitengeluid aanzienlijk verminderen, wat zorgt voor een rustigere en meer ontspannen omgeving.
 • Privacy: gesloten rolluiken bieden volledige privacy. Dit is vooral waardevol in stedelijke of dichtbevolkte gebieden.
 • Lange levensduur en onderhoudsarm: elektrische rolluiken zijn ontworpen om lang mee te gaan en vereisen weinig onderhoud. De gebruikte materialen zijn bestand tegen weersinvloeden, wat betekent dat de rolluiken er jarenlang goed zullen blijven uitzien.
 • Op maat gemaakt: de rolluiken zijn leverbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Voor elke woning bieden wij stijlvolle rolluiken op maat aan.

Sensoren voor zonlicht, windmeting en temperatuur

De elektrische rolluiken van Ekstravert kunnen worden uitgerust met geavanceerde sensoren die reageren op zonlicht, wind en temperatuur, waardoor uw rolluiken automatisch kunnen reageren op veranderende weersomstandigheden. Dit verhoogt niet alleen het comfort in huis, maar draagt ook bij aan de energie-efficiëntie door gebruik te maken van zonne-energie en de natuurlijke isolerende eigenschappen van de rolluiken. Onze adviseurs geven u graag meer informatie over deze eigenschappen. Dit kan in een van onze showrooms, per mail of telefonisch.

Automatische rolluiken en Smart Home integratie

Automatische rolluiken verhogen uw wooncomfort, geven u de gewenste privacy en zorgen voor goede bescherming en isolatie. Ze zorgen voor een veilig gevoel in huis en houden de warmte buiten op een zonnige dag. Iedereen kent de rolluiken met handmatige bediening, maar steeds vaker zien we het elektrische rolluik voorbij komen.

Rolluiken met automatische bediening zijn comfortabel in gebruik en beschikken over verschillende besturingsmogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit een schakelaar of handzender om de rolluiken omhoog en omlaag te bewegen. Daarnaast kunnen de rolluiken ook geïntegreerd worden in uw huissysteem, waardoor u uw rolluik kunt bedienen via een app op uw tablet op smartphone. Tot slot bieden we de optie om de elektrische rolluiken te voorzien van speciale sensoren, waardoor de rolluiken automatisch sluiten bij een bepaalde temperatuur of lichtsterkte.

Stel uw elektrische rolluiken samen in onze online configurator

Wilt u elektrische rolluiken op maat samenstellen voor uw woning? U stelt uw nieuwe zonwering eenvoudig online samen. In de online configurator van Ekstravert stelt u de elektrische rolluiken van de merken Heroal en Alutech naar wens samen. Vul de gewenste maten in en kies uit een van de stijlvolle kleuren voor de lamellen en het profiel van de rolluiken. Ekstravert is vooruitstrevend op dit gebied en levert rolluiken geheel afgestemd op uw wensen en behoeften, perfect passend bij de rest van uw exterieur. Ga direct naar onze configurator en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten over onze zonwering? Bezoek onze showroom!

Wilt u meer weten over de verschillende keuzemogelijkheden voor onze elektrische rolluiken? Of wenst u enkele modellen in het echt te bekijken? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Brugge! Onze medewerkers kunnen u van verdere informatie voorzien wat betreft de rolluiken, kleuren, plaatsing en extra opties. Daarnaast geven we u graag een demonstratie van de elektrische rolluiken. Of het nu gaat om rolluiken, screens, zonneluifels of andere zonwering, wij garanderen topkwaliteit tegen de beste prijzen op de markt. Bezoek ons vandaag nog en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Wat zijn elektrische rolluiken?
Een rolluik is een verticaal bewegende afsluiting van deuren en ramen. Een rolluik bestaat uit horizontale lamellen, gemaakt van aluminium of roestvrij staal. Bij elektrische rolluiken bedient u uw zonwering door middel van een afstandsbediening of applicatie op uw smartphone. U hoeft uw rolluiken dan niet meer met de hand te bedienen. Met slechts één klik op de knop kunt u de rolluiken op afstand openen of sluiten.
Wat kosten elektrische rolluiken op maat?
Onze elektrische rolluiken worden volledig op maat gemaakt. In onze online configurator kunt u zelf de gewenste maten en kleuren invoeren, waarna u een prijsopgave in beeld te zien krijgt. Wij bieden geen standaard maten en prijzen aan.
Bieden de elektrische rolluiken voldoende privacy?
In gesloten toestand is het niet mogelijk om door de lamellen heen te kijken. Dat zorgt ervoor dat u afgeschermd bent en dus geen inkijk heeft.
Hebben elektrische rolluiken een isolerende werking?
Rolluiken staan bekend om de thermische isolatie. Door middel van rolluiken bespaart u ‘s nachts tot wel 56% op uw warmteverlies. In de zomer houden de rolluiken de warmte buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft.