Kunnen wij u helpen?

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat


Informatie rolluiken

Aluminium rolluiken

Automatische rolluiken op maat? Bij Ekstravert bent u aan het juiste adres! Met automatische rolluiken geniet u van privacy, zonwering en bovenal een hoog comfort. Bij Ekstravert vindt u de mooiste rolluiken met zowel handmatige bediening, als elektrische bediening en enkel gemaakt van het beste aluminium.

 

Rolluiken Ekstravert

De rolluiken van Ekstravert zijn goed betaalbaar, gemaakt van topkwaliteit en verkrijgbaar met verschillende bedieningen, motoren en kleuren. Stel uw Ekstravert rolluiken op maat samen in de online configurator.

Rolluiken Heroal

Onze hoogwaardige Heroal rolluiken op maat zijn veilig, duurzaam en onderhoudsarm. Zo worden de rolluiken gemaakt van aluminium en roestvrij staal, wat zorgt voor een stabiele constructie en een lange levensduur. Stel uw Heroal rolluiken op maat samen in de online configurator.

Terwijl Ekstravert rolluiken een betaalbare optie zijn met goede aanpassingsmogelijkheden en een focus op kwaliteit. Heroal rolluiken zijn een goede keuze voor klanten die op zoek zijn naar rolluiken die weinig onderhoud vereisen en een lange levensduur hebben.


Daarom kiest u voor deze rolluiken

 • Korte levertijden
 • Topkwaliteit
 • Inbraakvertragend
 • Geluidsisolerende werking
 • Biedt de gewenste privacy in huis
 • Hoge thermische isolatiewaarde, waarmee u bespaart op verwarmingskosten
 • Geen elektrische aansluiting/eenvoudige plaatsing
 • Milieuvriendelijk en spaarzaam dankzij mogelijkheid voor solar paneel in de motor

Aluminium rolluiken op maat van Ekstravert

Aluminium rolluiken zijn perfect als u op zoek bent naar een stevige oplossing om uw ramen in huis of op kantoor mee af te sluiten. Aluminium staat namelijk bekend om zijn sterke karakter en zorgt daarnaast voor een strak en stijlvol uiterlijk. De rolluiken van Heroal en Alutech zijn gemaakt van kwalitatief aluminium en zijn daarmee bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Wij zetten alle voordelen van aluminium rolluiken graag voor u op een rij:

 • Met rolluiken houdt u de warmte buiten. Het blijft hierdoor aangenaam koel bij zomerse temperaturen.
 • In de winter zorgen rolluiken voor thermische isolatie, waarbij de warmte binnen blijft en u kunt besparen op verwarmingskosten.
 • Onze aluminium rolluiken dragen bij aan de inbraakveiligheid van uw woning. Inbrekers krijgen geen kans om uw woning binnen te dringen als uw rolluiken gesloten zijn.
 • Rolluiken zijn 100% verduisterend, waardoor onze elektrische rolluiken ook als verduisterende zonwering voor slaapkamers en kinderkamers toegepast kunnen worden.
 • Onze rolluiken kunnen bediend worden door middel van handbediening of elektrische bediening. Bij elektrische bediening heeft u de keuze uit bediening middels afstandsbediening of middels een applicatie op uw smartphone
 • De aluminium rolluiken zijn leverbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Voor elke woning bieden wij stijlvolle rolluiken op maat aan.

Het gemak van aluminium rolluiken

Aluminium rolluiken hebben vele voordelen, waaronder de hoge isolerende werking. Zo houdt u de warmte tijdens zomerse dagen eenvoudig buiten en in de winter blijft de warme lucht in huis juist beter behouden. Dit heeft als gevolg dat u minder hoeft te stoken of te koelen, waardoor u flink kunt besparen op energiekosten. In vergelijking met bijvoorbeeld pvc rolluiken, hebben aluminium lamellen een veel betere isolatie. Dit type zonwering wordt aan de buitenzijde van het raam geplaatst. Hierdoor heeft u in uw woning ook nog ruimte om stijlvolle raamdecoratie te plaatsen. Zo creëert u niet alleen de gewenste privacy, maar ook sfeer en warmte in en rondom uw woning.

Naast de thermische isolatie hebben aluminium rolluiken ook een geluidsisolerende werking. U zult minder last hebben van geluiden van auto's, voorbijgangers of andere klanken. Daarnaast zorgen aluminium rolluiken ook voor meer privacy in huis: voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken en inbrekers zien minder kansen om binnen te dringen. De aluminium rolluiken worden aan de buitenkant van uw raam gemonteerd, wat u eenvoudig zelf kunt doen met behulp van onze fijne handleiding. Uiteraard staan wij ook klaar om u te helpen bij de montage!

Aluminium rolluiken samenstellen in onze online configurator

Wilt u aluminium rolluiken op maat samenstellen voor uw woning? U stelt uw aluminium zonwering eenvoudig online samen. In ons assortiment vindt u de rolluiken van de merken Heroal en Alutech. Om uw nieuwe rolluiken samen te kunnen stellen, kunt u gebruik maken van onze online configurator. Vul de gewenste maten in en kies uit een van de stijlvolle kleuren voor de lamellen en het profiel van de rolluiken. Ekstravert is vooruitstrevend op dit gebied en levert rolluiken geheel afgestemd op uw wensen en behoeften, perfect passend bij de rest van uw exterieur. Ga direct naar onze configurator en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten over onze aluminium rolluiken? Bezoek onze showroom!

Wilt u meer weten over de verschillende keuzemogelijkheden voor onze aluminium rolluiken? Of wenst u enkele modellen in het echt te bekijken? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Brugge! Onze medewerkers kunnen u van verdere informatie voorzien wat betreft de rolluiken, kleuren, plaatsing en verschillende typen bedieningen. Daarnaast geven we u graag een demonstratie van de aluminium rolluiken.

Wat zijn aluminium rolluiken?
Een rolluik is een verticaal bewegende afsluiting van deuren en ramen. Een rolluik bestaat uit horizontale lamellen, gemaakt van aluminium of roestvrij staal.
Wat kosten aluminium rolluiken op maat?
Onze aluminium rolluiken worden volledig op maat gemaakt. In onze online configurator kunt u zelf de gewenste maten en kleuren invoeren, waarna u een prijsopgave in beeld te zien krijgt. Wij bieden geen standaard maten en prijzen aan.
Bieden de aluminium rolluiken voldoende privacy?
In gesloten toestand is het niet mogelijk om door de aluminium lamellen heen te kijken. Dat zorgt ervoor dat u afgeschermd bent en dus geen inkijk heeft.
Hebben aluminium rolluiken een isolerende werking?
Rolluiken staan bekend om de thermische isolatie. Door middel van rolluiken bespaart u ‘s nachts tot wel 56% op uw warmteverlies. In de zomer houden de rolluiken de warmte buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft.