Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Inspiratie voor raambekleding in de keuken

In de badkamer is privacy erg belangrijk. Raambekleding in de badkamer kan uitkomst bieden om deze privacy te garanderen. Daarnaast maakt het uw badkamer af en geeft het de ruimte een stijlvol uiterlijk. Het hoge vochtgehalte maakt dat niet elke vorm van raamdecoratie geschikt is voor in de badkamer.

Om u te helpen bij het vinden van de juiste raamdecoratie op maat hebben wij een aantal opties uit ons assortiment voor u opgesomd.

 

Plisségordijnen voor een speelse uitstraling

Over het algemeen is stoffen raamdecoratie niet erg praktisch voor in uw badkamer. Echter zijn plisségordijnen of duette gordijnen wel aan te raden. Deze soorten gordijnen zijn goed bestemd tegen vocht en houden dankzij de speciale coating geen vocht vast. Ideaal voor in een vochtige ruimte als de badkamer dus! Niet alle stoffen zijn afgewerkt met deze speciale coating. Wij vertellen u per mail of telefonisch contact graag meer over welke stoffen geschikt zijn voor vochtige ruimtes.

Bang dat het licht in uw badkamer verloren gaat? Met het top down bottom up bedieningssysteem kunt u de gordijnen eenvoudig verschuiven, waardoor uw privacy behouden blijft en er toch ruimte is voor daglicht. Een ander voordeel is dat de gordijnen gemakkelijk af te nemen en schoon te maken zijn.

Stijlvolle aluminium lamellen

Een ander geschikte vorm van raamdecoratie voor in vochtige ruimtes, zijn de aluminium lamellen. Deze jaloezieën geven uw badkamer een stijlvol en strak uiterlijk. Het materiaal is niet gevoelig voor roest of schimmel en is daarnaast eenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek. Met horizontale lamellen hoeft u uw raambekleding niet volledig dicht te doen en kunt u toch de privacy behouden die u wenst.

De lamelbreedte bepaalt voor het grootste deel de look en uitstraling die uw raamdecoratie krijgt. Zo is de 50 mm aluminium jaloezie passend bij een robuust uiterlijk en zorgt deze voor een grote lichtinval. Toch liever een klassieke look in de badkamer, of heeft u een klein raam? Dan is de 25 mm aluminium jaloezie geschikter, die in 60 verschillende kleuren verkrijgbaar is.

Luxe houten lamellen

Bent u geen fan van aluminium lamellen? Geen probleem! Houten lamellen zijn ook een optie voor in uw badkamer en geven de ruimte direct een extra luxe uitstraling. Aangeraden wordt deze enkel te kiezen indien u beschikt over een goed werkende luchtventilatie in de badkamer. Ook de houten lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, zoals 25 mm, 50 mm en 70 mm. De Abachi houten jaloezieën zijn het meest geschikt voor de badkamer, aangezien deze houtsoort gemakkelijk vocht kan opnemen en tegelijkertijd koel blijft aanvoelen.

Twijfelt u nog over de kleur van uw raamdecoratie? Vraag dan gratis kleurstalen aan om thuis gemakkelijk te kijken welke lamel aansluit bij uw wensen. Heeft u verder nog vragen over soorten raamdecoratie die wel of juist niet aan te raden zijn voor in uw badkamer? U kunt ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste raambekleding.


« Terug naar het overzicht