Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Zonneschermen voor uw terras

Met een terras zonnescherm geniet u volop van het buitenleven. Met een op maat gemaakt zonnescherm maakt u uw terras echt af. U creëert in een handomdraai een mooie schaduwplek. Stel uw nieuwe luifel online samen bij Ekstravert. Bekijk de modellen online en laat u inspireren door de mogelijkheden.

 

vanaf
€ 1183,-
Brustor Zonneluifel B24

Brustor B24 Zonneluifel

Deze nieuwe kast is moderner en is ontworpen op basis van de B25 Elite. De variant B24 Elite kreeg een volledig nieuw design. Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B25

Brustor B25 Zonneluifel

Zonnescherm B25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel.

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B27

Brustor B27 Zonneluifel

Zonnescherm B27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving.
Alle drie zonwering modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade.

vanaf
€ 1431,-
Brustor Zonneluifel B35

Brustor B35 Zonneluifel

De B35 Prestige zonnescherm is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1174,-
Brustor Zonneluifel B50

Brustor B50 Zonneluifel

De Brustor B50 zonnescherm is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt.

vanaf
€ 3624,-
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Pergola

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.


Terras zonneschermen op maat

Met een zonnescherm maakt u uw terras echt compleet. Als het zonnig weer is, wilt u het liefst de hele dag genieten van uw terras. Met een zonnescherm op uw terras creëert u direct een fijne schaduwplek om uit de hitte te kunnen ontsnappen. Als u uw zonnescherm laat afwerken met een motor, kunt u uw luifel met een afstandsbediening bedienen. Met een klik op de knop kunt u uw scherm laten uitvallen of ophalen. Dat is pas comfort! Schaduw creëren? Laat uw zonnescherm dan ver uitvallen, zodat de schaduwplek in uw tuin of op uw terras zo groot mogelijk is. Door uw zonnescherm uit te laten vallen, houdt u het binnen ook koeler. Begint het te waaien of wordt er regen verwacht? Dan kunt u het zonnescherm eenvoudig ophalen. Gelukkig zijn de doeken van onze windschermen windvast, waardoor uw scherm langer mooi blijft.

Uw terras zonnescherm zelf samenstellen

Als u een zonnescherm wil aanschaffen, is het fijn als deze mooi aansluit op uw terras. Het moet echt een toevoeging zijn op uw woning en een mooie uitstraling hebben. Daarom kunt u uw nieuwe zonnescherm bij Ekstravert online samenstellen in de configurator. Hier voert u zelf de gewenste maten, de kleur van het frame en de kleur van het doek in. Daarbij kunt u ook kiezen voor mooie afwerkingen, zoals led verlichting en terrasverwarmers. Zo kunt u op elk moment van de dag genieten van uw stijlvolle terras.

Twijfelt u over de maten of wilt u eerst graag enkele modellen in het echt bekijken? U bent ook van harte welkom in onze showroom in Gent. Maak hiervoor wel eerst een afspraak zodat ons team zich volledig kan voorbereiden op uw komst en u kan voorzien van advies op maat.

Zonnescherm online bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

In onze online configurator kunt u uw nieuwe terras zonnescherm naar wens samenstellen. Voer de afmetingen in, kies de gewenste afwerking en zie direct een prijsopgave voor uw terras zonnescherm. Wilt u liever eerst enkele voorbeelden bekijken? Op deze pagina kunt u de zonneschermen en terrasoverkappingen bij onze klanten thuis bekijken. Zowel online als in onze showroom staan we voor u klaar om samen een mooi zonnescherm samen te stellen. Heeft u vragen? Neem contactk, op met onze klantenservice. Zij helpen u graag!