Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Zonneschermen voor uw terras

Met een terras zonnescherm geniet u volop van het buitenleven. Met een op maat gemaakt zonnescherm maakt u uw terras echt af. U creëert in een handomdraai een mooie schaduwplek. Stel uw nieuwe luifel online samen bij Ekstravert. Bekijk de modellen online en laat u inspireren door de mogelijkheden.

 

Luifels Elegance

Het knikarmscherm Elegance; Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dit scherm is volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken.


Terras zonneschermen op maat

Met een zonnescherm maakt u uw terras echt compleet. Als het zonnig weer is, wilt u het liefst de hele dag genieten van uw terras. Met een zonnescherm op uw terras creëert u direct een fijne schaduwplek om uit de hitte te kunnen ontsnappen. Als u uw zonnescherm laat afwerken met een motor, kunt u uw luifel met een afstandsbediening bedienen. Met een klik op de knop kunt u uw scherm laten uitvallen of ophalen. Dat is pas comfort! Schaduw creëren? Laat uw zonnescherm dan ver uitvallen, zodat de schaduwplek in uw tuin of op uw terras zo groot mogelijk is. Door uw zonnescherm uit te laten vallen, houdt u het binnen ook koeler. Begint het te waaien of wordt er regen verwacht? Dan kunt u het zonnescherm eenvoudig ophalen. Gelukkig zijn de doeken van onze windschermen windvast, waardoor uw scherm langer mooi blijft.

Uw terras zonnescherm zelf samenstellen

Als u een zonnescherm wil aanschaffen, is het fijn als deze mooi aansluit op uw terras. Het moet echt een toevoeging zijn op uw woning en een mooie uitstraling hebben. Daarom kunt u uw nieuwe zonnescherm bij Ekstravert online samenstellen in de configurator. Hier voert u zelf de gewenste maten, de kleur van het frame en de kleur van het doek in. Daarbij kunt u ook kiezen voor mooie afwerkingen, zoals led verlichting en terrasverwarmers. Zo kunt u op elk moment van de dag genieten van uw stijlvolle terras.

Twijfelt u over de maten of wilt u eerst graag enkele modellen in het echt bekijken? U bent ook van harte welkom in onze showroom in Gent. Maak hiervoor wel eerst een afspraak zodat ons team zich volledig kan voorbereiden op uw komst en u kan voorzien van advies op maat.

Zonnescherm online bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

In onze online configurator kunt u uw nieuwe terras zonnescherm naar wens samenstellen. Voer de afmetingen in, kies de gewenste afwerking en zie direct een prijsopgave voor uw terras zonnescherm. Wilt u liever eerst enkele voorbeelden bekijken? Op deze pagina kunt u de zonneschermen en terrasoverkappingen bij onze klanten thuis bekijken. Zowel online als in onze showroom staan we voor u klaar om samen een mooi zonnescherm samen te stellen. Heeft u vragen? Neem contact, op met onze klantenservice. Zij helpen u graag!