Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Zonneschermen op maat

Met een zonnescherm geniet u op elk moment van de dag van uw tuin of terras. Een zonnescherm creëert een fijne schaduwplek, waardoor u ook op de heetste dagen kunt genieten van het buitenleven. Kies zelf de gewenste afmetingen en kleuren en laat uw zonnescherm zo perfect aansluiten op uw woning. Eerst inspiratie opdoen? Bekijk onze modellen en laat u inspireren door de mogelijkheden!

 

vanaf
€ 1183,-
Brustor Zonneluifel B24

Brustor B24 Zonneluifel

Deze nieuwe kast is moderner en is ontworpen op basis van de B25 Elite. De variant B24 Elite kreeg een volledig nieuw design. Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B25

Brustor B25 Zonneluifel

Zonnescherm B25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel.

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B27

Brustor B27 Zonneluifel

Zonnescherm B27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving.
Alle drie zonwering modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade.

vanaf
€ 1431,-
Brustor Zonneluifel B35

Brustor B35 Zonneluifel

De B35 Prestige zonnescherm is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1174,-
Brustor Zonneluifel B50

Brustor B50 Zonneluifel

De Brustor B50 zonnescherm is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt.

vanaf
€ 3624,-
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Pergola

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.


Zonneschermen voor buiten

Als de zon schijnt, wilt u niets liever dan buiten genieten van het mooie weer. Als de zon teveel hitte afgeeft, is een schaduwplek voor verkoeling datgene wat u nodig heeft. Met een zonnescherm op maat van Ekstravert kunt u die schaduwplek zelf creëren. Met slechts een klik op de knop van uw afstandsbediening kunt u uw nieuwe zonnescherm bedienen. Schaduw creëren? Laat uw zonnescherm dan ver uitvallen, zodat de schaduwplek in uw tuin of op uw terras zo groot mogelijk is. Begint het te waaien of wordt er regen verwacht? Dan kunt u het zonnescherm eenvoudig ophalen. Gelukkig zijn de doeken van onze windschermen windvast, waardoor uw scherm langer mooi blijft.

Uw zonnescherm volledig naar wens samenstellen

Uw nieuwe zonnescherm op maat wordt echt een toevoeging op uw woning. Het moet passen bij de allure van uw huis. Daarom kunt u bij ons uw zonnescherm volledig naar wens samenstellen. Denk hierbij aan de kleur van de cassette, de kleur van het doek en natuurlijk de afmetingen. Maar wist u ook dat u uw zonnescherm kunt laten afwerken met mooie accessoires? Denk hierbij aan mooie ledverlichting in de knikarmen en in de goot van uw zonnescherm. En om uw nieuwe luifel helemaal compleet te maken, kiest u voor mooie terrasverwarmers die in het frame worden geplaatst. Zo kunt u ook in de avonden blijven genieten van uw tuin.

Zonnescherm online bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

In onze online configurator kunt u uw nieuwe zonnescherm volledig naar wens samenstellen. Voer de afmetingen in, kies de gewenste afwerking en zie direct een prijsopgave voor uw zonnescherm. Wilt u liever eerst enkele voorbeelden bekijken? Op deze pagina kunt u de zonneschermen en terrasoverkappingen bij onze klanten thuis bekijken. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Gent. Maak hiervoor wel eerst een afspraak, zodat ons team zich volledig kan voorbereiden op uw komst en u kan voorzien van advies op maat. Ook online staan we graag voor u klaar. Meer weten? Neem dan contact met ons op!