Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Zonneschermen op maat

Met een zonnescherm geniet u op elk moment van de dag van uw tuin of terras. Een zonnescherm creëert een fijne schaduwplek, waardoor u ook op de heetste dagen kunt genieten van het buitenleven. Kies zelf de gewenste afmetingen en kleuren en laat uw zonnescherm zo perfect aansluiten op uw woning. Eerst inspiratie opdoen? Bekijk onze modellen en laat u inspireren door de mogelijkheden!

 

Formosa

Dit zonnescherm kan op de muur of op het plafond worden gemonteerd. Het biedt zonwering voor terrassen, balkons, raamuitsparingen, ramen en veranda's. Formosa wordt gekenmerkt door een elegant uiterlijk en modern design.

Formosa Max

Het knikarmscherm Formosa Max; Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dit scherm is volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken.


Zonneschermen voor buiten

Als de zon schijnt, wilt u niets liever dan buiten genieten van het mooie weer. Als de zon teveel hitte afgeeft, is een schaduwplek voor verkoeling datgene wat u nodig heeft. Met een zonnescherm op maat van Ekstravert kunt u die schaduwplek zelf creëren. Met slechts een klik op de knop van uw afstandsbediening kunt u uw nieuwe zonnescherm bedienen. Schaduw creëren? Laat uw zonnescherm dan ver uitvallen, zodat de schaduwplek in uw tuin of op uw terras zo groot mogelijk is. Begint het te waaien of wordt er regen verwacht? Dan kunt u het zonnescherm eenvoudig ophalen. Gelukkig zijn de doeken van onze windschermen windvast, waardoor uw scherm langer mooi blijft.

Uw zonnescherm volledig naar wens samenstellen

Uw nieuwe zonnescherm op maat wordt echt een toevoeging op uw woning. Het moet passen bij de allure van uw huis. Daarom kunt u bij ons uw zonnescherm volledig naar wens samenstellen. Denk hierbij aan de kleur van de cassette, de kleur van het doek en natuurlijk de afmetingen. Maar wist u ook dat u uw zonnescherm kunt laten afwerken met mooie accessoires? Denk hierbij aan mooie ledverlichting in de knikarmen en in de goot van uw zonnescherm. En om uw nieuwe luifel helemaal compleet te maken, kiest u voor mooie terrasverwarmers die in het frame worden geplaatst. Zo kunt u ook in de avonden blijven genieten van uw tuin.

Zonnescherm online bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

In onze online configurator kunt u uw nieuwe zonnescherm volledig naar wens samenstellen. Voer de afmetingen in, kies de gewenste afwerking en zie direct een prijsopgave voor uw zonnescherm. Wilt u liever eerst enkele voorbeelden bekijken? Op deze pagina kunt u de zonneschermen en terrasoverkappingen bij onze klanten thuis bekijken. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Gent. Maak hiervoor wel eerst een afspraak, zodat ons team zich volledig kan voorbereiden op uw komst en u kan voorzien van advies op maat. Ook online staan we graag voor u klaar. Meer weten? Neem dan contact met ons op!