Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Elektrische zonneschermen op maat

Met een elektrisch zonnescherm kunt u optimaal genieten van uw tuin of terras. Met een enkele klik op de knop creëert u een fijne schaduwplek. En doordat uw zonnescherm elektrisch is, kunt u alles vanuit uw stoel bedienen. Wel zo makkelijk! U stelt uw nieuwe luifel volledig zelf samen. Bekijk de mogelijkheden en laat u inspireren door alle mogelijkheden!

 

vanaf
€ 1183,-
Brustor Zonneluifel B24

Brustor B24 Zonneluifel

Deze nieuwe kast is moderner en is ontworpen op basis van de B25 Elite. De variant B24 Elite kreeg een volledig nieuw design. Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B25

Brustor B25 Zonneluifel

Zonnescherm B25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel.

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B27

Brustor B27 Zonneluifel

Zonnescherm B27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving.
Alle drie zonwering modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade.

vanaf
€ 1431,-
Brustor Zonneluifel B35

Brustor B35 Zonneluifel

De B35 Prestige zonnescherm is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1174,-
Brustor Zonneluifel B50

Brustor B50 Zonneluifel

De Brustor B50 zonnescherm is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt.

vanaf
€ 3624,-
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Pergola

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.


Zonneschermen elektrisch bedienen

Niets is zo fijn als genieten van de zon in uw tuin. Het kan er echter snel heet worden en dan wilt u niets liever dan snel een schaduwplek creëren. Dan is een elektrisch zonnescherm de perfecte uitkomst. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u uw zonnescherm eenvoudig bedienen. Zo kunt u uw luifel op het heetste moment van de dag zo ver mogelijk laten uitvallen. Als het ‘s avonds afkoelt of het weer plotseling omslaat, kunt u uw zonnescherm met één klik op de knop weer op laten trekken. Dat is pas comfort!

Daarnaast heeft uw nieuwe zonnescherm ook een isolerende factor voor in uw huis. Wordt het wat warmer, maar wilt u wel graag binnen blijven zitten? Met de afstandsbediening laat u uw zonnescherm uitvallen, zodat het binnen heerlijk koel blijft.

Uw elektrische zonnescherm zelf samenstellen

Uw nieuwe zonnescherm moet mooi aansluiten op uw woning, zodat uw huis echt een mooie uitstraling krijgt. Bij Ekstravert kunt u daarom uw elektrische zonnescherm zelf samenstellen. In onze online configurator kunt u de kleur van de cassette, de kleur van het doek en de afmetingen zelf invoeren. Daarnaast kunt u uw luifel laten afwerken met stijlvolle accessoires. Denk hierbij aan led verlichting in het frame, zodat u ook nog in de avonden kunt genieten van uw tuin of terras. Ook kunt u kiezen voor terrasverwarmers. Uiteraard zijn ook de extra opties elektrisch en daarmee te bedienen met de afstandsbediening waarmee u uw zonnescherm kunt bedienen.

Elektrisch zonnescherm online bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

In onze online configurator kunt u uw elektrische zonnescherm op maat samenstellen. Voer de afmetingen in, kies de gewenste afwerking en zie direct een prijsopgave voor uw zonnescherm. Wilt u liever eerst enkele voorbeelden bekijken? Op deze pagina kunt u de door ons geleverde producten bekijken. Daarnaast hebben wij ook een showroom in Gent, waar wij verschillende producten voor u gepresenteerd hebben om te bekijken en testen. Maak hiervoor wel eerst een afspraak, zodat ons team zich volledig kan voorbereiden op uw komst en u kan voorzien passend advies. Ook online staan we graag voor u klaar. Meer weten over onze elektrische zonneschermen? Neem dan contact met ons op!