Kunnen wij u helpen?

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat


Informatie screens

Modern ZIP screens op zonne energie

Moderne ZIP screens op maat aanschaffen? Op maat gemaakte ZIP screens van Ekstravert worden gekenmerkt door het sterke aluminium frame waar het screendoek in begeleid wordt. Door de ZIP begeleiding is een ZIP screen op zonne-energie volledig windvast. De screens worden afgewerkt met zonnecel die daglicht omzet in groene stroom. Kies de maximale afmeting van de cassette, voer uw gewenste maten in en laat u verrassen door de scherpe prijs voor uw nieuwe 100% Belgische ZIP screens op zonne-energie!

 

 

Welke screens selecteer ik?

Daarom kies je voor onze screens

 • Korte levertijden
 • Geen elektrische aansluiting / eenvoudige plaatsing
 • Goedkoopste solar motor op de markt
 • Topkwalitieit
 • Milieuvriedelijk en spaarzaam
 • Kwaliteits solar motor 5 jaar garantie
 • Plaatsinsservice in Vlaanderen
Vanaf
€ 251,26
vanaf
€ 251,26

Modern Zip 85

Deze standaard screen onderscheidt zich door een kast met zijgeleiders, doek gemaakt van glasvezel en PVC, die duurzaam en bestand is tegen weersomstandigheden zoals windstoten, hagel of regen.

Vanaf
€ 285,12
vanaf
€ 285,12

Modern Zip 105

De modern Zip 105 onderscheidt zich door de smalle geleiders, zodat het perfect werkt in kleine raamopeningen. Bij dit zip Systeem wordt gebruikt gemaakt van glasvezel, welke duurzaam en bestand zijn tegen weersomstandigheden zoals windstoten, hagel of regen.


ZIP screens op maat voor een esthetische uitstraling

ZIP screens vormen een strakke en moderne vorm van buitenzonwering. Door de aluminium omkasting wordt de stof van uw screens op maat strak gespannen, wat resulteert in een windvaste, strakke en duurzame vorm van zonwering. De doeken van onze ZIP screens op maat worden op speciale, unieke manier geweven. Hierdoor wordt het storende, warme zonlicht weerkaatst, waardoor er geen kans op verblinding of onaangename reflecties in uw beeldscherm is. Tevens dienen onze screens ook als muggen- en vliegenramen.

Daarnaast zijn onze screens ook warmtewerend. De isolerende functie zorgt ervoor dat de warmte van de zon in de zomer wordt afgeweerd en in de winter juist binnen blijft. Met onze Modern ZIP screens kiest u dus voor een duurzame vorm van zonwering.

Een motor met zonnecel is verwerkt in de compacte cassette

In de sterke aluminium cassette van onze solar ZIP screens is een zonnecel verwerkt. Deze zonnecel zet daglicht om in energie, waardoor onze screens bediend kunnen worden op groene stroom. Doordat verder geen stroom nodig is voor de bediening van onze screens, is ZIP screens zonwering eenvoudig te monteren. Met de afstandsbediening kunt u uw ZIP screens van een afstand openen en sluiten. Omdat het sterke aluminium bestand is tegen weersomstandigheden en omdat onze Modern ZIP screens werken op zonne-energie, kiest u met onze screens op maat voor een duurzame vorm van buitenzonwering. Op de motor van onze screens rust een garantie van 7 jaar.

Ruime collectie kleuren voor onze ZIP screens

Elke woning is anders en daarom hebben wij een ruime collectie aan kleuren stoffen en frames voor u beschikbaar. Zo bieden wij het aluminium frame in maar liefst 10 gratis RAL-kleuren, waaronder de RAL 9010 en RAL 9001. Voor onze screendoeken hebben we een collectie van meer dan 60 kleuren, verdeeld in de collecties Sergé 600, Sergé 1% en Soltis 86. De Soltis 86 en Sergé 600 stoffen bieden een fijne doorkijk, de Sergé 1% is wat dichter geweven. Alle stoffen hebben een hoge kleurvastheid en zullen dus niet vervagen door het zonlicht. Van elke kleur is een gratis kleurstaal aan te vragen, zodat u thuis kunt bepalen welke kleur het beste past bij uw woonwensen.

De verschillende Moden ZIP screens varianten

In ons assortiment heeft u de keuze uit ZIP screen 85 en ZIP screen 105. De cijfers 85 en 105 geven de grootte (in millimeters) van de cassette voor onze screens aan. Hoe groter de gewenste afmetingen, hoe groter de cassette. Twijfelt u welke afmeting voor uw ZIP screens het beste past bij uw situatie? Bekijk de tabel om het juiste type te bepalen.

Type ZIP Screen Breedte (cm) Hoogte (cm)
Modern ZIP Screen 85 300 200
Modern Zip screen 105 450 350

Bent u van plan om meerdere ramen te voorzien van onze Modern ZIP screens op maat? Het kan voorkomen dat u, door ramen met verschillende afmetingen, verschillende cassette groottes aangeraden krijgt. Om een mooie, strakke uitstraling te creëren, raden we u aan om alle screens in dezelfde cassette afmeting te bestellen. Zo kan het voorkomen dat er enkele afmetingen vallen binnen de Modern ZIP screen 85 lijn en enkele afmetingen in de Modern ZIP screen 105 lijn. Wij raden u in dit geval aan om alle screens in de klasse Modern ZIP screen 105 te bestellen, zodat de cassette van al uw screens op maat gelijk is.

Zelfmontage voor onze Budget screens

Doordat de screens werken op energie vanuit daglicht, heeft u geen elektriciteit nodig en hoeft u bij de montage dus ook geen kabels aan te sluiten. De montage van onze Budget solar screens is hierdoor erg eenvoudig. Doordat u enkel wat gaten hoeft te boren en te schroeven en het aluminium frame in een aantal snelle stappen vast hoeft te zetten, is de montage van de screens op zonne-energie erg snel te realiseren. De Budget screens kunnen zelf gemonteerd worden. Dit ziet u direct terug in de scherpe prijs. Voor vragen over de montage van uw screens kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Modern ZIP screens kopen? Bestel via Ekstravert.be!

Bij Ekstravert stelt u uw Modern ZIP screens op zonne energie volledig naar wens samen. Maar waarom kiezen voor ZIP screens?

 • De ZIP screens werken op zonne-energie, waardoor dit een energiezuinige en duurzame vorm van raamdecoratie is;
 • De screens hebben een effectieve warmtewerende werking;
 • Dankzij de ZIP-technologie wordt de screen strak getrokken en is hiermee niet alleen esthetisch erg mooi, maar ook bestand tegen verschillende weersinvloeden;
 • De screens zijn eenvoudig zelf te monteren;
 • Altijd 100% op maat gemaakt!

Kies de gewenste kleur van het doek en de profielen, bediening en de afwerking. In onze collectie vindt u een ruime collectie van maar liefst 10 RAL-kleuren waar u uit kunt kiezen. Wilt u de cassette en geleiders van uw ZIP screens in afwijkende RAL-kleur laten leveren? Tegen een kleine meerprijs kunnen wij het systeem van onze screens in de gewenste RAL-kleur leveren. Twijfelt u over de kleur of de uitstraling van onze 100% Belgische ZIP screens op maat? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of neem contact op met onze klantenservice voor vrijblijvend advies.