PVC Lamellen

Bent u op zoek naar raamdecoratie die zowel tijdloos als praktisch is? PVC lamellen zijn de perfecte keuze. Deze verticale lamellen bieden niet alleen een strakke uitstraling, maar ook een betaalbare oplossing voor het regelen van lichtinval en privacy.

Laagste prijs garantie *

vanaf
€ 108,64
PVC Lamellen Modern

PVC Lamellen Modern

In 15 werkdagen op maat geleverd!

 • Standaardkleuren
 • Gerecycleerde kunststof
 • Brandvertragend
 • Gemakkelijk in onderhoud
 • Standaardkleuren
 • Gerecycleerde kunststof
 • Brandvertragend
 • Gemakkelijk in onderhoud
vanaf
€ 112,39
PVC Lamellen Exclusief

PVC Lamellen Exclusief

In 15 werkdagen op maat geleverd!

 • Diverse trendkleuren
 • Brandvertragend
 • Gemakkelijk in onderhoud
 • Geschikt voor vochtige ruimtes
 • Geschikt voor grote glaspartijen
 • Duurzaam
 • Kleine ecologische voetafdruk

 

Verticale lamellen: tijdloos, praktisch en betaalbaar

PVC lamellen, ook wel bekend als kunststof lamellen, zijn een veelzijdige en stijlvolle keuze voor raamdecoratie. Vooral verticale lamellen zijn een populaire optie, omdat ze tijdloos, praktisch en betaalbaar zijn. Deze lamellen kunnen perfect worden aangepast aan verschillende woonstijlen en zijn geschikt voor diverse ruimtes, van hoge ramen tot vochtige ruimtes.

De voordelen van PVC lamellen

Verticale lamellen zorgen niet alleen voor een strakke uitstraling, maar ook voor een eenvoudige manier om de lichtinval te bepalen. Met een simpele beweging kunnen de lamellen worden gedraaid, waardoor de hoeveelheid daglicht en zonlicht naar wens kan worden aangepast. Dit maakt ze ideaal voor grote raampartijen en verschillende soorten ramen.

Alle voordelen van PVC lamellen op een rij:

 • Eenvoudig afneembaar en schoon te maken: PVC lamellen kunnen moeiteloos worden gereinigd met een vochtige doek, waardoor ze perfect zijn voor ruimtes waar gemakkelijk stof of vuil kan ophopen. In vergelijking met stof- of screen lamellen, waar vuil zich gemakkelijker kan hechten, bieden PVC lamellen een praktische en onderhoudsvriendelijke oplossing.
 • Ideaal voor allergie gevoelige personen: De eigenschap van PVC om stof af te weren, maakt deze lamellen bijzonder geschikt voor mensen met allergieën zoals huisstofmijt allergie of hooikoorts. Het ontbreken van plekken waar stof zich kan ophopen, draagt bij aan een schonere en allergievrije omgeving.
 • Effectieve verduistering: PVC lamellen zijn van nature lichtdicht. Dit betekent dat wanneer de lamellen gesloten zijn, ze de ruimte effectief kunnen verduisteren. Dit is een voordeel ten opzichte van stof- en screen lamellen, die mogelijk nog wat licht kunnen doorlaten.
 • Trendy kleurkeuzes: Met een ruime keuze aan kleuren en dessins bieden PVC lamellen een scala aan trendy opties die passen bij verschillende interieurstijlen. Of u nu een strakke moderne uitstraling zoekt of juist een warme en gezellige sfeer wilt creëren, PVC lamellen kunnen aan uw wensen voldoen.
 • Duurzaamheid en lange levensduur: PVC lamellen gaan veel langer mee dan traditionele gordijnen. Hun duurzame karakter en de mogelijkheid om ze gemakkelijk schoon te maken dragen bij aan een langere levensduur, waardoor u kunt genieten van langdurige functionaliteit en esthetiek.

Met deze voordelen in gedachten zijn PVC lamellen een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar raamdecoratie die niet alleen gemakkelijk te onderhouden is, maar ook een allergievriendelijke omgeving creëert en aanpasbaar is aan verschillende stijlen en behoeften.

PVC lamellen voor ieder raam

PVC lamellen bieden de flexibiliteit om op maat gemaakt te worden en zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Of u nu grote ramen, smalle deuren of unieke raam configuraties heeft, PVC lamellen kunnen worden aangepast aan uw exacte afmetingen. Dit maatwerk zorgt ervoor dat uw raamdecoratiez niet alleen perfect past, maar ook een op maat gemaakte uitstraling creëert die uw interieur compleet maakt. Bovendien kunt u gratis kleurstalen aanvragen om de perfecte kleur voor uw nieuwe raamdecoratie te kiezen.

Bediening van PVC lamellen

De bediening van verticale lamellen is heel gemakkelijk. Met behulp van een ketting kunnen de lamellen in een handomdraai worden aangepast naar uw wensen. Zodoende kunt u de lichtinval en privacy nauwkeurig regelen. Zowel de standaard maten als de verticale lamellen op maat kunnen moeiteloos worden gemonteerd en geïnstalleerd.

PVC lamellen bestellen doet u bij MijnHoutenLamellen.be

Wilt u de maximale breedte van uw raam benutten? Geen probleem! PVC lamellen kunnen op maat worden gemaakt om perfect te passen bij uw ramen, ongeacht de afmetingen. Deze op maat gemaakte lamellen dragen bij aan de strakke uitstraling van uw interieur en kunnen zelfs de maximale hoogte van uw ruimte benadrukken.

Bij MijnHoutenLamellen bieden we een ruim assortiment PVC lamellen aan, inclusief kunststof varianten, en garanderen we een snelle levertijd. Onze online configurator helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw raamdecoratie. Kies vandaag nog voor PVC lamellen en geniet van de vele voordelen die ze te bieden hebben.

Gratis kleurstalen: binnen 24 uur in huis

Wilt u nieuwe raamdecoratie aanschaffen, maar twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan via onze website. Met de kleurstalen kunt u verschillende kleuren vergelijken en zien of de kleur die u in gedachten had ook echt de beste match is. Daarnaast kunt u ook de kwaliteit van de stoffen en houtsoorten ervaren. Zo bent u ervan verzekerd dat, met de aankoop van raamdecoratie bij Mijnhoutenlamellen.be, de beste producten in huis haalt.

Vraagt u de kleurstalen op een werkdag voor 12:00u aan? Dan ontvangt u de kleurstalen de volgende dag in huis! Zo wordt het nog leuker om uw nieuwe raamdecoratie aan te schaffen. Kleurstalen die in het weekend worden aangevraagd, worden de eerstvolgende werkdag geleverd.

 

Gratis kleurstalen: binnen 24 uur in huis

Wilt u nieuwe zonwering of raamdecoratie aanschaffen, maar twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan via onze website. Met de kleurstalen kunt u verschillende kleuren vergelijken en zien of de kleur die u in gedachten had ook echt de beste match is. Daarnaast kunt u ook de kwaliteit van de stoffen en houtsoorten ervaren. Zo bent u ervan verzekerd dat, met de aankoop van zonwering of raamdecoratie bij Ekstravert, de beste producten in huis haalt.

Vraagt u de kleurstalen op een werkdag voor 12:00u aan? Dan ontvangt u de kleurstalen de volgende dag in huis! Zo wordt het nog leuker om uw nieuwe zonwering aan te schaffen. Kleurstalen die in het weekend worden aangevraagd, worden de eerstvolgende werkdag geleverd.