Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Zonneluifels voor uw terras

Wilt u extra luxe aan uw terras toevoegen? Dan is een zonneluifel op maat de perfecte keuze. Met een luifel kunt u genieten van zowel zon als schaduw. En dat het hele jaar door! De perfecte combinatie. Onze zonneluifels zijn volledig naar wens samen te stellen. Bekijk onze modellen online en laat u inspireren door de mogelijkheden.

 

vanaf
€ 1183,-
Brustor Zonneluifel B24

Brustor B24 Zonneluifel

Deze nieuwe kast is moderner en is ontworpen op basis van de B25 Elite. De variant B24 Elite kreeg een volledig nieuw design. Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B25

Brustor B25 Zonneluifel

Zonnescherm B25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel.

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B27

Brustor B27 Zonneluifel

Zonnescherm B27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving.
Alle drie zonwering modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade.

vanaf
€ 1431,-
Brustor Zonneluifel B35

Brustor B35 Zonneluifel

De B35 Prestige zonnescherm is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1174,-
Brustor Zonneluifel B50

Brustor B50 Zonneluifel

De Brustor B50 zonnescherm is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt.

vanaf
€ 3624,-
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Pergola

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.


Terras luifels op maat

Wij geloven in maatwerk, omdat alleen dan uw zonneluifel volledig aansluit op uw woning. U kunt uw luifel volledig zelf samenstellen, zowel de breedte als de gewenste uitval. Zo heeft u de gewenste lichtinval op uw terras volledig zelf in de hand. En als u kiest voor een automatische bediening, kunt u uw luifel op een afstand bedienen. Gaat het regenen? Dan kunt u de luifel met slechts één klik op de knop laten sluiten. En wilt u wat meer schaduw creëren? Ook de uitval van uw zonnescherm regelt u met de afstandsbediening.

Uw terras luifel volledig naar wens samenstellen

Ekstravert is al jaren specialist in zonwering op maat. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste zonneluifel voor uw terras. Omdat geen enkel terras volledig hetzelfde is, hebben wij een ruime keuzemogelijkheid beschikbaar. U kunt zelf uw luifel naar wens samenstellen in onze online configurator. Hierin kunt u kiezen voor de gewenste RAL-kleur van het aluminium frame, de afmetingen en het type en kleur stof. Om uw nieuwe luifel extra luxe te maken, kunt u uw zonwering op maat ook laten afwerken met terrasverwarmers of led verlichting in de aluminium frames.

Luifel voor uw terras bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

In onze online configurator kunt u uw nieuwe terras luifel volledig naar wens samenstellen. Voer de afmetingen van uw nieuwe luifel in, kies de gewenste afwerking en ontvang direct een voorlopige prijsopgave. Wilt u liever eerst enkele voorbeelden bekijken om te zien hoe onze zonneluifels op maat in verschillende terrassen staan? Op deze pagina ziet u ons werk bij onze klanten. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Gent. Maak hiervoor wel eerst een afspraak, zodat ons team zich volledig kan voorbereiden op uw komst en u kan voorzien van advies op maat. Ook online staan we graag voor u klaar.