Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Zonneluifels voor uw terras

Wilt u extra luxe aan uw terras toevoegen? Dan is een zonneluifel op maat de perfecte keuze. Met een luifel kunt u genieten van zowel zon als schaduw. En dat het hele jaar door! De perfecte combinatie. Onze zonneluifels zijn volledig naar wens samen te stellen. Bekijk onze modellen online en laat u inspireren door de mogelijkheden.

 


Terras luifels op maat

Wij geloven in maatwerk, omdat alleen dan uw zonneluifel volledig aansluit op uw woning. U kunt uw luifel volledig zelf samenstellen, zowel de breedte als de gewenste uitval. Zo heeft u de gewenste lichtinval op uw terras volledig zelf in de hand. En als u kiest voor een automatische bediening, kunt u uw luifel op een afstand bedienen. Gaat het regenen? Dan kunt u de luifel met slechts één klik op de knop laten sluiten. En wilt u wat meer schaduw creëren? Ook de uitval van uw zonnescherm regelt u met de afstandsbediening.

Uw terras luifel volledig naar wens samenstellen

Ekstravert is al jaren specialist in zonwering op maat. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste zonneluifel voor uw terras. Omdat geen enkel terras volledig hetzelfde is, hebben wij een ruime keuzemogelijkheid beschikbaar. U kunt zelf uw luifel naar wens samenstellen in onze online configurator. Hierin kunt u kiezen voor de gewenste RAL-kleur van het aluminium frame, de afmetingen en het type en kleur stof. Om uw nieuwe luifel extra luxe te maken, kunt u uw zonwering op maat ook laten afwerken met terrasverwarmers of led verlichting in de aluminium frames.

Luifel voor uw terras bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

In onze online configurator kunt u uw nieuwe terras luifel volledig naar wens samenstellen. Voer de afmetingen van uw nieuwe luifel in, kies de gewenste afwerking en ontvang direct een voorlopige prijsopgave. Wilt u liever eerst enkele voorbeelden bekijken om te zien hoe onze zonneluifels op maat in verschillende terrassen staan? Op deze pagina ziet u ons werk bij onze klanten. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Brugge. Maak hiervoor wel eerst een afspraak, zodat ons team zich volledig kan voorbereiden op uw komst en u kan voorzien van advies op maat. Ook online staan we graag voor u klaar.