Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Zonneluifels op maat

Met een zonneluifel geniet u elk moment van de dag van het buitenleven. Doordat u met de luifel een mooie schaduwplek creëert, is het elke dag weer een feestje om in uw tuin te zitten. Bepaal zelf de lichtinval met uw nieuwe zonneluifel. Bekijk alle modellen op onze website en laat u inspireren door de mogelijkheden!

 

vanaf
€ 1183,-
Brustor Zonneluifel B24

Brustor B24 Zonneluifel

Deze nieuwe kast is moderner en is ontworpen op basis van de B25 Elite. De variant B24 Elite kreeg een volledig nieuw design. Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B25

Brustor B25 Zonneluifel

Zonnescherm B25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel.

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B27

Brustor B27 Zonneluifel

Zonnescherm B27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving.
Alle drie zonwering modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade.

vanaf
€ 1431,-
Brustor Zonneluifel B35

Brustor B35 Zonneluifel

De B35 Prestige zonnescherm is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1174,-
Brustor Zonneluifel B50

Brustor B50 Zonneluifel

De Brustor B50 zonnescherm is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt.

vanaf
€ 3624,-
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Pergola

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.


Zonneluifel voor uw tuin of terras

Een zonneluifel op maat maakt uw terras echt compleet. Deze luxe zonwering zorgt ervoor dat u altijd zon én schaduw in uw tuin of uw terras hebt. Zo kunt u ‘s ochtends ontbijten met de opkomende zon en ‘s middags juist genieten van een aangename, koele plek in de schaduw. Het fijne is ook dat onze luifels elektrisch bedienbaar zijn. Met de afstandsbediening kunt u het scherm van uw luifel laten uitvallen of juist weer ophalen. Dat is pas comfort. Onze luifels worden gemaakt van aluminium en afgewerkt met stevige, windvaste stof. In deze stoffen is ook een speciale UV filter verwerkt, waardoor de kleur jarenlang gelijk blijft. Elke zonneluifel wordt afgewerkt met een aluminium cassette. Deze zorgt ervoor dat de stof in opgerolde toestand beschermd blijft en het geeft een extra luxe aan uw tuin of terras.

Uw luifel volledig naar wens samenstellen

Ekstravert is al jaren specialist in zonwering op maat. Om ook voor u een passende zonneluifel te kunnen maken, hebben wij een ruime keuzemogelijkheid. U kunt zelf uw luifel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan de RAL-kleur van het aluminium, de kleur stof en uiteraard de afmetingen van uw nieuwe luifel. Maar wist u ook dat u uw zonneluifel kunt afmaken met terrasverwarmers of met led verlichting in het aluminium frame? Zo kunt u uw nieuwe luifel laten aansluiten op uw wensen.

Zonwering online bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

In onze online configurator kunt u uw nieuwe luifel volledig naar wens samenstellen. Voer de gewenste afmetingen in, kies de gewenste afwerking en zie direct een prijsopgave. Wilt u liever eerst enkele voorbeelden bekijken? Op deze pagina ziet u ons werk bij onze klanten. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Gent. Maak hiervoor wel eerst een afspraak, zodat ons team zich volledig kan voorbereiden op uw komst en u kan voorzien van advies op maat. Ook online staan we graag voor u klaar.