Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Zonneluifels op maat

Met een zonneluifel geniet u elk moment van de dag van het buitenleven. Doordat u met de luifel een mooie schaduwplek creëert, is het elke dag weer een feestje om in uw tuin te zitten. Bepaal zelf de lichtinval met uw nieuwe zonneluifel. Bekijk alle modellen op onze website en laat u inspireren door de mogelijkheden!

Luifels Elegance

Het knikarmscherm Elegance; Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dit scherm is volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken.


Zonneluifel voor uw tuin of terras

Een zonneluifel op maat maakt uw terras echt compleet. Deze luxe zonwering zorgt ervoor dat u altijd zon én schaduw in uw tuin of uw terras hebt. Zo kunt u ‘s ochtends ontbijten met de opkomende zon en ‘s middags juist genieten van een aangename, koele plek in de schaduw. Het fijne is ook dat onze luifels elektrisch bedienbaar zijn. Met de afstandsbediening kunt u het scherm van uw luifel laten uitvallen of juist weer ophalen. Dat is pas comfort.

Onze luifels worden gemaakt van aluminium en afgewerkt met stevige, windvaste stof. In deze stoffen is ook een speciale UV filter verwerkt, waardoor de kleur jarenlang gelijk blijft. Elke zonneluifel wordt afgewerkt met een aluminium cassette. Deze zorgt ervoor dat de stof in opgerolde toestand beschermd blijft en het geeft een extra luxe aan uw tuin of terras.

Uw luifel volledig naar wens samenstellen

Ekstravert is al jaren specialist in zonwering op maat. Om ook voor u een passende zonneluifel voor uw terras te kunnen maken, hebben wij een ruime keuzemogelijkheid. U kunt zelf uw luifel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan de RAL-kleur van het aluminium, de kleur stof en uiteraard de afmetingen van uw nieuwe luifel. Maar wist u ook dat u uw zonneluifel kunt afmaken met terrasverwarmers of met led verlichting in het aluminium frame? Zo kunt u uw nieuwe luifel laten aansluiten op uw wensen.

Zonwering online bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

In onze online configurator kunt u uw nieuwe luifel volledig naar wens samenstellen. Voer de gewenste afmetingen in, kies de gewenste afwerking en zie direct een prijsopgave. Wilt u liever eerst enkele voorbeelden bekijken? Op onze websites kunt u verschillende realisaties bekijken. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Maak hiervoor wel eerst een afspraak, zodat ons team zich volledig kan voorbereiden op uw komst en u kan voorzien van advies op maat. Ook online staan we graag voor u klaar.