Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Elektrische zonneluifels

Genieten van luxe op maat? Met de elektrische zonneluifels van Ekstravert geniet u op elk moment van de dag van de perfecte combinatie van zonlicht en schaduw. U kunt uw nieuwe, elektrisch bedienbare zonneluifel volledig naar wens samenstellen in onze webshop. Bekijk alle mogelijkheden online en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden.

 

vanaf
€ 1183,-
Brustor Zonneluifel B24

Brustor B24 Zonneluifel

Deze nieuwe kast is moderner en is ontworpen op basis van de B25 Elite. De variant B24 Elite kreeg een volledig nieuw design. Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B25

Brustor B25 Zonneluifel

Zonnescherm B25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel.

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B27

Brustor B27 Zonneluifel

Zonnescherm B27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving.
Alle drie zonwering modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade.

vanaf
€ 1431,-
Brustor Zonneluifel B35

Brustor B35 Zonneluifel

De B35 Prestige zonnescherm is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1174,-
Brustor Zonneluifel B50

Brustor B50 Zonneluifel

De Brustor B50 zonnescherm is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt.

vanaf
€ 3624,-
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Pergola

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.


Elektrische luifel op maat

Niets is zo vervelend als op moeten staan om uw zonneluifel te bedienen, omdat de zon is gedraaid. U kunt nu vanaf uw luie stoel uw zonneluifel bedienen. En dat alles met slechts één klik op de knop van de afstandsbediening. In het frame van onze zonneluifels worden sensoren geplaatst. Met een enkele klik op de knop kunt u uw luifel laten uitvallen of juist in laten trekken. Zo kunt u altijd de gewenste schaduw creëren.

Uw elektrische zonneluifel volledig naar wens samenstellen

Ekstravert is al jaren specialist in elektrische zonwering. Omdat geen enkele tuin of terras hetzelfde is, hebben wij een ruime keuzemogelijkheid beschikbaar voor u. U kunt zelf uw luifel naar wens samenstellen in onze online configurator. Hierin kunt u kiezen voor de gewenste RAL-kleur van het aluminium frame, de afmetingen en het type en kleur stof.

Om uw nieuwe luifel extra luxe te maken, kunt u uw zonwering op maat ook laten afwerken met terrasverwarmers of led verlichting in de aluminium frames. Ook deze kunt u eenvoudig bedienen met uw afstandsbediening. Dat is pas comfort!

Elektrische luifel bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

Wilt u ook een mooie, op maat gemaakte elektrische luifel in uw tuin of terras laten plaatsen? Dan bent u bij Ekstravert aan het juiste adres. Wij hebben al honderden mensen blij mogen maken met een op maat gemaakte zonneluifel. Bent u de volgende? In onze online configurator kunt u uw nieuwe elektrische luifel volledig naar wens samenstellen. Voer de afmetingen van uw nieuwe luifel in, kies de gewenste afwerking en ontvang direct een voorlopige prijsopgave. Wilt u liever eerst enkele voorbeelden bekijken? Op deze pagina ziet u ons werk bij onze klanten. U kunt ook een afspraak inplannenom onze showroom te bezoeken. Hier hebben wij enkele zonneluifels voor u gepresenteerd staan.