Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Veranda zonwering

Uw veranda is pas echt compleet met zonwering op maat. Om u daarbij te helpen, hebben wij een ruime collectie zonwering op maat samengesteld. Zo hebben wij voor elke veranda een passende oplossing. De zonwering is gemaakt van sterke materialen, zodat deze nog jarenlang mooi blijven. Bekijk de verschillende modellen en laat u inspireren door alle mogelijkheden bij Ekstravert.be.

 

vanaf
€ 1183,-
Brustor Zonneluifel B24

Brustor B24 Zonneluifel

Deze nieuwe kast is moderner en is ontworpen op basis van de B25 Elite. De variant B24 Elite kreeg een volledig nieuw design. Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B25

Brustor B25 Zonneluifel

Zonnescherm B25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel.

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B27

Brustor B27 Zonneluifel

Zonnescherm B27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving.
Alle drie zonwering modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade.

vanaf
€ 1431,-
Brustor Zonneluifel B35

Brustor B35 Zonneluifel

De B35 Prestige zonnescherm is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1174,-
Brustor Zonneluifel B50

Brustor B50 Zonneluifel

De Brustor B50 zonnescherm is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt.

vanaf
€ 3624,-
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Pergola

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.


Zonwering voor uw veranda

Voor elke veranda biedt Ekstravert passende zonwering op maat. Of u nu kiest voor raamdecoratie op maat voor binnen of mooie screens voor buiten. Er is van alles mogelijk om uw veranda mooi aan te kleden. En het fijne is dat u uw nieuwe zonwering volledig naar wens kunt samenstellen. De kleur, de afwerking, de mate van lichtinval en privacy. Alles is mogelijk. Bekijk deze foto’s om te zien hoe wij de veranda van onze klanten hebben mogen aankleden. Liever zelf inspiratie opdoen? Stel uw zonwering samen in onze online configurator of maak een afspraak in onze showroom in Gent om de verschillende mogelijkheden voor uw veranda te bekijken en te testen. Zowel online als in onze showroom staan we voor u klaar om u te helpen bij passende zonwering op maat.

Kies voor luxe op maat en laat uw zonwering afwerken met motor. Hiermee kunt u door middel van een afstandsbediening uw veranda zonwering op afstand bedienen. Meer of juist minder schaduw creëren? Dat doet u in een handomdraai. Dat is pas comfort en gemak!

Zonwering voor uw veranda online bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

Ekstravert is al jaren de specialist in zonwering voor veranda’s. Wilt u ook zonwering voor uw veranda aanschaffen, zodat het plaatje echt compleet wordt? U kunt uw zonwering eenvoudig online bestellen. U selecteert het gewenste product, voert de maten in, kiest de gewenste kleur waarna u direct ziet wat de prijs is. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Doorgaans kunnen wij binnen 15 werkdagen leveren, zodat u snel kunt genieten van luxe op maat. Wij houden u op elk moment graag op de hoogte, zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u vragen? Zowel online als in onze showroom staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!