Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Terras zonwering

Wilt u een mooie schaduwplek op uw terras creëren? De zonwering voor het terras van Ekstravert maakt van uw terras een heerlijke omgeving om te genieten van de buitenlucht. Met de zonneluifels voor uw terras kiest u voor luxe op maat. En dankzij de sterke, kwalitatieve materialen blijft uw zonwering nog jarenlang mooi. Bekijk alle modellen en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden!

 

Luifels Elegance

Het knikarmscherm Elegance; Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dit scherm is volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken.


Zonwering voor uw terras

Wilt u van uw terras een plek maken waar u urenlang kunt blijven genieten? Dan bieden wij de oplossing. Onze zonwering maakt uw terras echt compleet. Een zonneluifel zorgt ervoor dat u een knusse zitplek kunt maken op uw terras. Samen met familie en vrienden kunt u hier eindeloos vertoeven en genieten van de zon. Of juist genieten van de schaduw. Want met de zonwering van Ekstravert heeft u de lichtinval helemaal zelf in de hand. Met de afstandsbediening of de handbediening kunt u eenvoudig meer of minder schaduw creëren. Zo kunt u op elk moment genieten van uw terras.

Terras zonwering voor elk moment van de dag

Het is heerlijk om in de zon te genieten. Toch kan de zon zeer schadelijk voor u zijn. Onze zonwering wordt uitgevoerd met speciale stoffen, waardoor de schadelijke straling van de zon wordt tegengehouden. En dankzij een zonnefilter blijft de kleur jarenlang als nieuw. Daarnaast zorgt het sterke aluminium van de knikarmen en cassette ervoor dat de kwaliteit van uw zonneluifel gegarandeerd blijft. Een zonnescherm is dus een echte investering voor uw terras.

En wordt het ‘s avonds wat donkerder? U kunt uw terras zonwering laten afwerken met led verlichting, zodat u ook tot in de late uurtjes kunt genieten van uw terras. Daarnaast kunt u uw zonwering ook laten afwerken met terrasverwarming. Dat is pas echt genieten!

Zonwering voor uw terras online bestellen? Dat doet u bij Ekstravert.be!

Ieder terras vraagt om een ander type zonwering. Daarom vindt u bij ons voor elk terras een passende oplossing. Kiest u voor een zonneluifel aan uw woning of past een losstaande zonneluifel beter bij uw wensen? U kunt de zonwering voor uw terras online samenstellen in onze configurator. Zo kunt u zelf de gewenste maten, de kleuren van het aluminium en eventuele afwerking selecteren. Wilt u hulp bij het bestellen van uw nieuwe zonwering voor het terras? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom in Brugge. Zowel online als in onze showroom staat ons team voor u klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw nieuwe zonwering!