Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Terras zonwering

Wilt u een mooie schaduwplek op uw terras creëren? De zonwering voor het terras van Ekstravert maakt van uw terras een heerlijke omgeving om te genieten van de buitenlucht. Met de zonneluifels voor uw terras kiest u voor luxe op maat. En dankzij de sterke, kwalitatieve materialen blijft uw zonwering nog jarenlang mooi. Bekijk alle modellen en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden!

 

vanaf
€ 1183,-
Brustor Zonneluifel B24

Brustor B24 Zonneluifel

Deze nieuwe kast is moderner en is ontworpen op basis van de B25 Elite. De variant B24 Elite kreeg een volledig nieuw design. Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B25

Brustor B25 Zonneluifel

Zonnescherm B25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel.

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B27

Brustor B27 Zonneluifel

Zonnescherm B27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving.
Alle drie zonwering modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade.

vanaf
€ 1431,-
Brustor Zonneluifel B35

Brustor B35 Zonneluifel

De B35 Prestige zonnescherm is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1174,-
Brustor Zonneluifel B50

Brustor B50 Zonneluifel

De Brustor B50 zonnescherm is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt.

vanaf
€ 3624,-
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Pergola

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.


Zonwering voor uw terras

Wilt u van uw terras een plek maken waar u urenlang kunt blijven genieten? Dan bieden wij de oplossing. Onze zonwering maakt uw terras echt compleet. Een zonneluifel zorgt ervoor dat u een knusse zitplek kunt maken op uw terras. Samen met familie en vrienden kunt u hier eindeloos vertoeven en genieten van de zon. Of juist genieten van de schaduw. Want met de zonwering van Ekstravert heeft u de lichtinval helemaal zelf in de hand. Met de afstandsbediening of de handbediening kunt u eenvoudig meer of minder schaduw creëren. Zo kunt u op elk moment genieten van uw terras.

Terras zonwering voor elk moment van de dag

Het is heerlijk om in de zon te genieten. Toch kan de zon zeer schadelijk voor u zijn. Onze zonwering wordt uitgevoerd met speciale stoffen, waardoor de schadelijke straling van de zon wordt tegengehouden. En dankzij een zonnefilter blijft de kleur jarenlang als nieuw. Daarnaast zorgt het sterke aluminium van de knikarmen en cassette ervoor dat de kwaliteit van uw zonneluifel gegarandeerd blijft. Een zonnescherm is dus een echte investering voor uw terras.

En wordt het ‘s avonds wat donkerder? U kunt uw terras zonwering laten afwerken met led verlichting, zodat u ook tot in de late uurtjes kunt genieten van uw terras. Daarnaast kunt u uw zonwering ook laten afwerken met terrasverwarming. Dat is pas echt genieten!

Zonwering voor uw terras online bestellen? Dat doet u bij Ekstravert.be!

Ieder terras vraagt om een ander type zonwering. Daarom vindt u bij ons voor elk terras een passende oplossing. Kiest u voor een zonneluifel aan uw woning of past een losstaande zonneluifel beter bij uw wensen? U kunt de zonwering voor uw terras online samenstellen in onze configurator. Zo kunt u zelf de gewenste maten, de kleuren van het aluminium en eventuele afwerking selecteren. Wilt u hulp bij het bestellen van uw nieuwe zonwering voor het terras? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom in Gent. Zowel online als in onze showroom staat ons team voor u klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw nieuwe zonwering!