Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Elektrische zonwering op maat

Genieten van optimaal comfort? Maak uw tuin of terras compleet met mooie elektrische zonwering op maat. Bedienen hoeft niet meer handmatig. Met slechts één klik op de knop opent en sluit u uw zonwering. Zo creëert u binnen een handomdraai een fijne plek in de schaduw of juist in de zon. Bekijk alle modellen van Ekstravert en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden!

 

vanaf
€ 1183,-
Brustor Zonneluifel B24

Brustor B24 Zonneluifel

Deze nieuwe kast is moderner en is ontworpen op basis van de B25 Elite. De variant B24 Elite kreeg een volledig nieuw design. Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B25

Brustor B25 Zonneluifel

Zonnescherm B25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel.

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B27

Brustor B27 Zonneluifel

Zonnescherm B27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving.
Alle drie zonwering modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade.

vanaf
€ 1431,-
Brustor Zonneluifel B35

Brustor B35 Zonneluifel

De B35 Prestige zonnescherm is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1174,-
Brustor Zonneluifel B50

Brustor B50 Zonneluifel

De Brustor B50 zonnescherm is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt.

vanaf
€ 3624,-
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Pergola

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.


Elektrische buitenzonwering op maat

Als we ons interieur eenmaal hebben ingericht, is het tijd om uw tuin of terras in te richten. Mooie tegels, gras, een mooie loungeset én natuurlijk zonwering. En dan het liefst elektrisch. Ekstravert is al jaren specialist in zonwering op maat. En daarbij draait het niet alleen om stijl, maar ook om comfort. Als u heerlijk geniet van uw tuin, wilt u niet opstaan om uw zonneluifel verder te openen of juist te sluiten. Met één klik op de knop van uw afstandsbediening doet de techniek het voor u, zodat u kunt blijven genieten en ontspannen.

Elektrische zonwering: dit zijn uw mogelijkheden

Momenteel kunt u bepaalde modellen zonwering elektrisch laten uitvoeren. Voor nu is dit mogelijk voor onze zonneluifels en screens op maat. Deze worden voor u uitgevoerd met een motor die u van en afstand met de bijgeleverde afstandsbediening kunt bedienen. Wat meer privacy? Met de afstandsbediening zorgt u dat de screens naar beneden zakken en uw zonneluifel verder uitvalt. Optimaal genieten van het zonlicht? De elektrische zonwering biedt u het gemak en comfort waar u naar zoekt.

Benieuwd waar anderen voor kozen? Bekijk onze referenties en laat u inspireren door de verschillende realisaties die wij hebben mogen verwezenlijken!

Elektrische zonwering bestellen? Dat doet u bij Ekstravert.be!

Voor zowel binnenzonwering als buitenzonwering bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Ekstravert.be vindt u namelijk allerlei soorten zonwering voor binnen en buiten. Kiest u voor screens op maat of wordt het toch een strak en modern zonneluifel? Dankzij de elektrische bediening wordt het een genot om uw zonwering te bedienen. Alle zonwering van Ekstravert wordt gemaakt van streng geselecteerde stoffen en materialen van goede kwaliteit. Zo kunt u nog jaren genieten van uw screens of luifel. Op onze website kunt u zelf uw nieuwe zonwering voor buiten samenstellen in onze online configurator. Liever eerst een aantal mogelijkheden in het echt bekijken? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Gent. Zowel online als in onze showroom staan we voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste buitenzonwering voor uw woning!