Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Elektrische zonwering op maat

Genieten van optimaal comfort? Maak uw tuin of terras compleet met mooie elektrische zonwering op maat. Bedienen hoeft niet meer handmatig. Met slechts één klik op de knop opent en sluit u uw zonwering. Zo creëert u binnen een handomdraai een fijne plek in de schaduw of juist in de zon. Bekijk alle modellen van Ekstravert en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden!

 

Luifels Elegance

Het knikarmscherm Elegance; Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dit scherm is volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken.


Elektrische buitenzonwering op maat

Als we ons interieur eenmaal hebben ingericht, is het tijd om uw tuin of terras in te richten. Mooie tegels, gras, een mooie loungeset én natuurlijk zonwering. En dan het liefst elektrisch. Ekstravert is al jaren specialist in zonwering op maat. En daarbij draait het niet alleen om stijl, maar ook om comfort. Als u heerlijk geniet van uw tuin, wilt u niet opstaan om uw zonneluifel verder te openen of juist te sluiten. Met één klik op de knop van uw afstandsbediening doet de techniek het voor u, zodat u kunt blijven genieten en ontspannen.

Elektrische zonwering: dit zijn uw mogelijkheden

Momenteel kunt u bepaalde modellen zonwering elektrisch laten uitvoeren. Voor nu is dit mogelijk voor onze zonneluifels en screens op maat. Deze worden voor u uitgevoerd met een motor die u van en afstand met de bijgeleverde afstandsbediening kunt bedienen. Wat meer privacy? Met de afstandsbediening zorgt u dat de screens naar beneden zakken en uw zonneluifel verder uitvalt. Optimaal genieten van het zonlicht? De elektrische zonwering biedt u het gemak en comfort waar u naar zoekt.

Benieuwd waar anderen voor kozen? Bekijk onze referenties en laat u inspireren door de verschillende realisaties die wij hebben mogen verwezenlijken!

Elektrische zonwering bestellen? Dat doet u bij Ekstravert.be!

Voor zowel binnenzonwering als buitenzonwering bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Ekstravert.be vindt u namelijk allerlei soorten zonwering voor binnen en buiten. Kiest u voor screens op maat of wordt het toch een strak en modern zonneluifel? Dankzij de elektrische bediening wordt het een genot om uw zonwering te bedienen. Alle zonwering van Ekstravert wordt gemaakt van streng geselecteerde stoffen en materialen van goede kwaliteit. Zo kunt u nog jaren genieten van uw screens of luifel. Op onze website kunt u zelf uw nieuwe zonwering voor buiten samenstellen in onze online configurator. Liever eerst een aantal mogelijkheden in het echt bekijken? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Brugge. Zowel online als in onze showroom staan we voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste buitenzonwering voor uw woning!