Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Zonwering buiten

Wilt u uw tuin of terras in uw woning laten overvloeien? Kies voor een stijlvol geheel met buitenzonwering! Ekstravert is al jaren dé zonwering specialist van België. Zonneluifels, screens. Alles om uw tuin of terras compleet te maken. Bekijk alle modellen op onze website en laat u inspireren door de mogelijkheden!

 

Luifels Elegance

Het knikarmscherm Elegance; Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dit scherm is volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken.


Buitenzonwering op maat

In ons huis hebben we het van top tot teen aangekleed. Mooie houten lamellen, vouwgordijnen of misschien zelfs Duette gordijnen. Buiten mist u echter iets. Het is nog niet helemaal af. Zonwering voor buiten is de oplossing. Met een mooi zonnescherm of screens op maat maakt u echt het verschil. Onze screens kunnen aan de buitenzijde van uw raam geplaatst worden. Met een afstandsbediening kunt u de screens bedienen om zo de gewenste lichtinval of schaduw in huis te creëren. Wilt u niet alleen schaduw in uw eigen woning, maar ook op het terras? Dan is een zonneluifel een perfecte oplossing. Deze kunt u handbediend of met een afstandsbediening bedienen en zo de gewenste uitval creëren. Zo geniet u van privacy en kunt u zowel van de zon als van de schaduw genieten. En allemaal op één plek!

Zonwering voor de ramen buiten voor extra privacy

Het fijne aan een combinatie van binnenzonwering en buitenzonwering is dat u niet alleen de lichtinval zelf kunt samenstellen. U heeft namelijk ook de privacy zelf in de hand! Onze screens op maat zijn daar perfect voor. Door de speciale weving van de stof kunt u namelijk wel naar buiten kijken, maar kunnen mensen van buitenaf niet naar binnen kijken. Zo geniet u de hele dag van de gewenste privacy. Als het eenmaal avond is en u de sfeerverlichting aan heeft gezet, wordt dit effect omgedraaid. Dan kunnen mensen van buitenaf wel naar binnen kijken. In de avond kunt u dan weer gebruik maken van uw stijlvolle binnenzonwering.

Benieuwd waar anderen voor kozen? Bekijk onze referenties en laat u inspireren door de verschillende realisaties die wij hebben mogen verwezenlijken!

Zonwering voor buiten bestellen? Dat doet u bij Ekstravert.be!

Wilt u naast zonwering voor binnen ook zonwering voor buiten bestellen? Dan bent u bij Ekstravert aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk verschillende mogelijkheden om uw ramen aan te kleden. Worden het screens of kiest u liever voor een zonneluifel? Of misschien wel allebei voor het perfect eindresultaat? Op onze website kunt u zelf uw nieuwe zonwering voor buiten samenstellen in onze online configurator. Liever eerst een aantal mogelijkheden in het echt bekijken? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Brugge. Zowel online als in onze showroom staan we voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste buitenzonwering voor uw woning!