Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Brustor B35 Zonneluifels

Een schaduwplek creeren op uw tuin of terras? De Brustor B35 zonneluifels zijn erg geschikt om een groot terras te voorzien van een stijlvol zonnescherm. Bekijk de verschillende modellen online en stel volledig naar wens samen.

vanaf
€ 1431,-

B35 Standaard Zonneluifel

De B-35 zonnescherm is een variante met windresistentie tot 5 Beaufort (CE windklasse 2).

 • Breed en windresistent
 • Tot 5 beaufort
 • In 1 stuk tot 7m50X4m
 • Grootste uitval meter
vanaf
€ 2515,-

B35 Prestige Zonneluifel

De B35 Prestige zonnescherm is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

 • Breed en windresistent
 • Tot 6 beaufort
 • In 1 stuk tot 7m50X4m
 • Grootste uitval 4 meter

Brustor B35 samenstellen

Een Brustor B35 knikarmscherm is de perfecte toevoeging op uw tuin of terras. En doordat u uw zonnescherm volledig naar wens kunt samenstellen, zal deze altijd naadloos aansluiten op uw interieur. U kunt zelf de gewenste breedte en uitval aangeven. Met een uitval tot maar liefst vier meter zijn de Brustor B35 modellen geschikt voor grote terrassen. Daarnaast heeft u keuze uit ruim 200 verschillende RAL-kleuren voor het acryldoek van uw zonnescherm. Kies een bijpassende kleur cassette om het geheel compleet te maken. Bekijk alle mogelijkheden online of kom langs in onze showroom in Gent, waar wij verschillende Brustor modellen voor u gepresenteerd hebben.

Voordelen van een Brustor B35 zonnescherm

De Brustor B35 zonneluifels zijn vooral geschikt voor de grotere terrassen en tuinen. Met een maximale afmeting van 4 meter bij 7,5 meter kunt u een groot oppervlakte afschermen waardoor een fijne schaduwplek ontstaat. Daarnaast voldoet de Brustor B35 Prestige aan de hoogste Europese CE norm voor windresistentie (EN 13561). De Brustor B35 Prestige weerstaat daarmee een windkracht tot 6 Beaufort. De Brustor B35 Elite kent windklasse 2. En met een hoogwaardig acryldoek kunt u bij elke weersomstandigheid genieten van uw tuin of terras. We zetten de voordelen van de Brustor B35 graag voor u op een rij:

 • Uitgevoerd volgens windklasse 3, deze zonneschermen weerstaan een windkracht tot 6 Beaufort;
 • Moderne, gesloten kast voor optimale bescherming in diverse weersomstandigheden;
 • Keuze uit 200 RAL-kleuren voor het doek;
 • Compact en hedendaags design;
 • Bediening middels een draadloze zender of handmatig mogelijk.

Brustor B35 prijs

Wilt u een Brustor B35 zonneluifel in uw tuin of terras laten plaatsen? De Brustor B35 modellen zijn verkrijgbaar vanaf €1431. Voer de gewenste maten in, kies de gewenste kleur voor het doek en de cassette en zie online direct de prijs voor uw nieuwe zonnescherm. Wilt u uw zonnescherm laten opmeten en plaatsen door een professional? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wilt u de Brustor B35 liever eerst in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze Brustor showroom in Gent.

Personaliseren van uw Brustor B35

Naast de maten van het zonnescherm, de kleur van het doek en de kleur van de cassette en de knikarmen kunt u uw Brustor B35 Elite of Prestige nog verder personaliseren. Zo kunt u uw zonnescherm volledig samenstellen naar aanleiding van uw wensen. Kies voor een terrasverwarmer zodat u het gehele jaar van het terras of uw tuin kunt genieten, kies voor LED verlichting in de cassette en/of armen of laat uw zonnescherm afwerken met voorlatondersteuning. Vooral bij zonneschermen met groot oppervlakte wordt dit aangeraden. Twijfelt u nog over uw keuze? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice om uw wensen door te spreken. Met jaren ervaring kunnen wij u voor elke situatie van de juiste adviezen voorzien.