Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Zonwering Gent

Bent u op zoek naar mooie elektrische zonwering voor uw raam, veranda, raam uitsparing, overkapping, terras of tuin? U bent bij Ekstravert in Gent aan het juiste adres. Als zonwering specialist kunt u bij ons terecht voor moderne zonwering. Kies het gewenste model en stel uw zonwering samen in onze online configurator, afgestemd op uw wensen.


 

Luifels Elegance

Het knikarmscherm Elegance; Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dit scherm is volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken.


Bekijk de collectie zonwering in onze showroom in Gent

Wilt u investeren in de juiste zonwering voor uw woning? Dan is het fijn als u de soorten zonwering eerst in het echt kunt bekijken voordat u overgaat tot de aanschaf hiervan. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Gent. In onze toonzaal vindt u verschillende producten uit ons assortiment. Denk aan de terrasoverkappingen met kantelbare lamellen als dak, screens, rolluiken en zonneluifels. Daarnaast staan onze specialisten graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen bij het configureren van uw nieuwe zonwering of andere vorm van buitenzonwering uit ons assortiment.

 

Uw terrasoverkapping ook online configureren

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze toonzaal te komen? U kunt uw zonwering ook eenvoudig online configureren. In onze webshop kunt u zelf de gewenste maten en kleuren selecteren, waarna u direct de totaalprijs in beeld ziet. En komt u er niet uit? Onze specialisten staan ook online voor u klaar via de chat, per telefoon en via e-mail. Wij helpen u graag met het vergroten van uw wooncomfort met kwaliteit binnenzonwering en buitenzonwering op maat.

Daarom kiest u voor onze zonneluifels:

  • Aluminium frame - 100% Europees gefabriceerd
  • Geïntegreerde cassette voor optimale bescherming van het doek
  • Somfy IO-motor (uw zonneluifel kan hierdoor worden bestuurd via uw tablet, pc en smartphone)
  • Een collectie van 50+ kleuren voor de hoogwaardige Dickson-stof
  • Klasse 1 tot 2 voor windweerstand (EN-13561)

Ontdek de Altea full box luifel die is uitgerust met de moderne Somfy IO technologie. De zonneluifels worden gemaakt van aluminium, met een frame van roestvrij staal (Qualicoat-label). De kwaliteit van de coating garandeert weerstand tegen verschillende weersomstandigheden en corrosie. Dankzij de geïntegreerde box worden het doek en de armen van de luifel beschermd wanneer deze gesloten is.

De Altea zonneschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor deze vorm van buitenzonwering past op alle terrassen. En dankzij de ruime collectie aan kleuren is er voor elke wens en elk exterieur een mooie combinatie verkrijgbaar. Dit product zal in beperkte hoeveelheden beschikbaar zijn, dus profiteer er nu van!

Kies voor luxe, kies voor elektrische zonwering

Om optimaal te genieten van de luxe en het comfort van uw zonwering, kunt u uw zonwering uitvoeren met een motor die u van een afstand kunt bedienen. Met de afstandsbediening kunt u het zonnescherm uit laten vallen en intrekken. Geven de zonnestralen veel warmte af en wilt u naast lichtinval ook schaduw in uw tuin of terras creëren? Met de afstandsbediening is dat snel geregeld. En als het weer plots omslaat, kunt u uw zonwering met slechts een enkele klik op de knop sluiten. Voor de elektrische zonwering maken wij gebruik van Somfy motoren.

Naast elektrische zonwering heeft u ook de optie voor handmatige bediening van uw zonwering. In onze online configurator kunt u uw nieuwe zonwering naar uw behoeftes samenstellen.

Automatische zonwering dankzij een windsensor

Naast de mogelijkheid voor elektrische zonwering bieden wij ook de mogelijkheid voor automatische zonwering. Dit door middel van een windsensor, waardoor uw zonwering automatisch sluit zodra er wind gedetecteerd wordt. Heeft u uw zonwering geopend om de warmte van de zon tegen te houden en verlaat u hierna uw woning? Dan is het fijn dat de automatische zonwering van zelf sluit bij veranderende weersinvloeden. De mogelijkheid voor een windsensor is enkel mogelijk bij de Altea Elegance.

Het afstellen van de zonweringen

De hellingshoek wordt bij de fabricage, op onze verstelbanken, onder optimale montageomstandigheden ingesteld, maar moet bij de montage van de zonwering opnieuw worden ingesteld. Deze hellingshoek moet worden bepaald aan de hand van uw configuratie, uw oriëntatie ten opzichte van de zon en het gewenste doel.

Onze rolluiken bekijken? Bezoek onze showroom in Gent!

Wilt u meer weten over ons uitgebreid aanbod rolluiken? Of wenst u enkele modellen in het echt te bekijken? Maak een vrijblijvende afspraak voor onze showroom in Gent! Onze medewerkers met jarenlange ervaring kunnen u van verdere informatie voorzien wat betreft de rolluiken, kleuren en een ruime keuze aan extra opties. Ook vertellen wij u graag alles over zonwering laten plaatsen.