Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Zonwering Antwerpen

Bent u op zoek naar mooie elektrische zonwering voor uw raam, veranda, raam uitsparing, overkapping, terras of tuin in Antwerpen? Dan bent u bij Ekstravert aan het juiste adres. Als zonwering specialist bieden wij een ruime keuze zonweringen in Antwerpen aan. Met onze online configurator kunt u het gewenste model kiezen zodat uw zonwering perfect aansluit op uw wensen en online uw zonwering kopen. Bekijk onze zonwering ook in onze showroom!


 

Luifels Elegance

Het knikarmscherm Elegance; Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dit scherm is volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken.


Bekijk de collectie zonwering in onze showroom in Antwerpen

Om u te helpen bij het maken van een goede keuze voor uw zonwering nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Antwerpen. Onze specialisten staan voor u klaar om alle typen zonwering in onze toonzaal te demonstreren. Denk aan zonneluifels, maar ook screens, rolluiken en terrasoverkappingen. Ook voor vragen staan onze specialisten voor u klaar. En heeft u eenmaal de juiste keuze gemaakt? Dan kunt u uw zonwering direct in de showroom in Antwerpen configureren.

 

Uw nieuwe zonwering ook online configureren

Wilt u uw nieuwe zonwering aanschaffen, maar heeft u geen tijd of bent u niet in de mogelijkheid om naar onze showroom in Antwerpen te geraken? U kunt uw binnenzonwering en buitenzonwering ook online samenstellen in onze online configurator. De producten kunnen volledig naar wens samengesteld worden. Van lengte, breedte en eventueel de hoogte tot de kleuren en de manier van de montage. In een aantal stappen heeft u uw nieuwe zonwering samengesteld én ziet u direct de totaalprijs in beeld. Zo makkelijk kan zonwering aanschaffen dus zijn.

Daarom kiest u voor onze zonneluifels:

  • Aluminium frame - 100% Europees gefabriceerd
  • Geïntegreerde cassette voor optimale bescherming van het doek
  • Somfy IO-motor (uw zonneluifel kan hierdoor worden bestuurd via uw tablet, pc en smartphone)
  • Een collectie van 50+ kleuren voor de hoogwaardige Dickson-stof
  • Klasse 1 tot 2 voor windweerstand (EN-13561)

Ontdek de Altea full box luifel die is uitgerust met de moderne Somfy IO technologie. De zonneluifels worden gemaakt van aluminium, met een frame van roestvrij staal (Qualicoat-label). De kwaliteit van de coating garandeert weerstand tegen verschillende weersomstandigheden en corrosie. Dankzij de geïntegreerde box worden het doek en de armen van de luifel beschermd wanneer deze gesloten is.

De Altea zonneschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten in regio Antwerpen, waardoor deze vorm van buitenzonwering past op alle terrassen. En dankzij de ruime collectie aan kleuren is er voor elke wens en elk exterieur een mooie combinatie verkrijgbaar. Dit product zal in beperkte hoeveelheden beschikbaar zijn, dus profiteer er nu van!

Het voordeel van elektrische zonwering op maat

Elektrische zonwering biedt in Antwerpen vele voordelen. Zo houdt buitenzonwering de zonnewarmte tegen, waardoor het zowel in uw tuin of terras als in uw woning koel blijft. De kans op oververhitting van tuintegels of uw ramen, en dus ook uw woning, blijft hiermee klein. Dit maakt dat zonwering niet alleen een stijlvolle toevoeging is aan uw exterieur, maar ook een isolerende werking heeft. De kosten voor koeling vallen hiermee lager uit, wat u gegarandeerd zult aantreffen op uw energiefactuur. U investeert niet alleen in een mooi zonnescherm op maat, maar ook in lagere energiekosten.

Daarnaast bieden de meeste zonweringen de gewenste privacy, zo ook die van ons. Afhankelijk van de montage en de gewenste uitval van de zonwering kunnen we de helling bepalen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw situatie. Zonwering zoals een Altea knikarmscherm biedt ook een groot voordeel als u beperkte ruimte hebt. Doordat de zonwering aan de wand van een woning of aan het plafond van een overkapping wordt geplaatst, verliest u geen ruimte in uw tuin of terras. U behoudt hierbij een vrije doorloop. Andere vormen van buitenzonwering, zoals screens, bieden u ook een vrije doorloop. Het verschil tussen screens en zonwering in de vorm van een zonneluifel is de mate van privacy. Waar screens enkel privacy voor in uw woning bieden, biedt zonwering op maat extra privacy in uw woning én in uw tuin of terras.

Automatische zonwering dankzij een windsensor

We bieden verschillende mogelijkheden voor bediening. Naast de mogelijkheid voor elektrische zonwering bieden wij ook de mogelijkheid voor automatisatie van de zonwering. Dit door middel van een windsensor, waardoor uw zonwering automatisch sluit zodra er wind gedetecteerd wordt. Heeft u uw zonwering geopend om de warmte van de zon tegen te houden en verlaat u hierna uw woning? Dan is het fijn dat de automatische zonwering van zelf sluit bij veranderende weersinvloeden. De mogelijkheid voor een windsensor is enkel mogelijk bij de Altea Elegance.

Het afstellen van de zonweringen

Bij onze zonwering wordt de hellingshoek bij de fabricage, op onze verstelbanken, onder optimale montageomstandigheden ingesteld, maar moet bij de montage van de zonwering opnieuw worden ingesteld. Deze hellingshoek moet worden bepaald aan de hand van uw configuratie, uw oriëntatie ten opzichte van de zon en het gewenste doel.

Onze rolluiken bekijken? Bezoek onze showroom in Antwerpen!

Wilt u meer weten over de verschillende keuzemogelijkheden voor onze rolluiken? Of wenst u enkele modellen in het echt te bekijken? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Antwerpen! Onze medewerkers met jarenlange ervaring kunnen u van verdere informatie voorzien wat betreft de rolluiken, kleuren en extra opties. Ook vertellen wij u graag alles over zonwering laten plaatsen.