Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Uitvalschermen op maat

Met een uitvalscherm in uw tuin of uw terras geniet u altijd van het buitenleven. Het uitvalscherm biedt u namelijk de mogelijkheid om een schaduwplek te creëren, zodat iedereen kan genieten van de tuin. Bij Ekstravert kunt u uw uitvalscherm zelf samenstellen. Bekijk de verschillende modellen online en laat u verrassen door het diverse scala aan mogelijkheden.

 

vanaf
€ 1183,-
Brustor Zonneluifel B24

Brustor B24 Zonneluifel

Deze nieuwe kast is moderner en is ontworpen op basis van de B25 Elite. De variant B24 Elite kreeg een volledig nieuw design. Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B25

Brustor B25 Zonneluifel

Zonnescherm B25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel.

vanaf
€ 1093,-
Brustor Zonneluifel B27

Brustor B27 Zonneluifel

Zonnescherm B27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving.
Alle drie zonwering modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade.

vanaf
€ 1431,-
Brustor Zonneluifel B35

Brustor B35 Zonneluifel

De B35 Prestige zonnescherm is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

vanaf
€ 1174,-
Brustor Zonneluifel B50

Brustor B50 Zonneluifel

De Brustor B50 zonnescherm is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt.

vanaf
€ 3624,-
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Pergola

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.


Uitvalschermen voor elke tuin of terras

Als de zon schijnt, wilt u niets liever dan buiten genieten van het mooie weer. Met een uitvalscherm combineert u het beste van twee werelden: zon én schaduw in uw tuin! Als u uw uitvalscherm met elektrisch bedienbare motor laat afwerken, kunt u het scherm eenvoudig met uw afstandsbediening laten uitvallen of juist intrekken. En dat allemaal vanaf uw zitplek. Hoe fijn is dat?! Als het plots begint te waaien of als er regen verwacht wordt, kunt u uw uitvalscherm snel en eenvoudig laten intrekken. Gelukkig zijn de doeken van onze uitvalschermen wel bestand tegen een beetje wind. Onze klantenservice vertelt u graag meer over de kwaliteit van onze doeken.

Uw uitvalscherm volledig naar wens samenstellen

Omdat uw nieuwe uitvalscherm aan uw woning wordt vastgemaakt, wilt u wel dat deze naadloos aansluit op uw huis. Pas dan zorgt een uitvalscherm voor de gewenste uitstraling. Daarom kunt u uw nieuwe uitvalscherm volledig naar wens samenstellen bij Ekstravert. In onze online configurator kunt u zelf de kleur van de cassette, het doek en de afmetingen invoeren, waarna u een prijsindicatie getoond krijgt. Naast de standaard opties kunt u uw uitvalscherm ook laten afwerken met mooie accessoires. Zo kunt u led verlichting in de aluminium frames laten plaatsen en kunt u uw zonnescherm compleet maken met stijlvolle terrasverwarmers. Doordat u uw uitvalscherm op maat kunt laten samenstellen, zal deze naadloos aansluiten op uw wensen.

Uitvalscherm online bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

In onze online configurator kunt u uw nieuwe uitvalscherm volledig naar wens samenstellen. U voert hier eenvoudig de gewenste afmetingen en kleuren in, waarna u direct een prijsindicatie ziet. Twijfelt u over een of meerdere kleuren of wilt u liever eerst enkele voorbeelden bekijken? Op deze pagina kunt u onder meer uitvalschermen bekijken die wij geplaatst hebben bij onze klanten. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Gent, waar wij verschillende modellen voor u gepresenteerd hebben. Maak hiervoor wel eerst een afspraak, zodat ons team zich volledig kan voorbereiden op uw komst en u kan voorzien van advies op maat. Ook online staan we graag voor u klaar. Meer weten? Neem dan contact met ons op!