Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping is de nieuwste trend op gebied van uw tuin. Met een terrasoverkapping kunt u het gehele jaar door genieten van de tuin. Een terrasoverkapping kan aangepast worden aan de hand van uw behoeften, zodat deze helemaal bij uw tuin aansluit.

Bekijk alle modellen hieronder en laat u inspireren door de mogelijkheden.

vanaf
€ 3624,-
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Terrasoverkapping

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.

Brustor terrasoverkapping B150

Brustor B150 (XL) Terrasoverkapping

De automatisch kantelbare of manueel regelbare aluminium lamellen van deze terrasoverkapping regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien.

Brustor terrasoverkapping B200

Brustor B200 (XL) Terrasoverkapping

Deze terrasoverkapping is beslist het paradepaardje van het Brustor Outdoor Living gamma. Met de automatisch kantelbare aluminium lamellen doseert u naadloos de zoninval.

Brustor terrasoverkapping B600

Brustor B600 Terrasoverkapping

Door de speciale S-vorm van de lamellen opent het dak zich volledig met een minimaal restdak van amper 13%.


Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping zorgt niet alleen voor extra ruimte in uw tuin, maar is ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Dankzij een overkapping kunt u het gehele jaar genieten van uw tuin, ongeacht de weersomstandigheden. Het is een verlengde van uw huis, waarbij u zelf de mate van lichtinval kunt bepalen.

Terrasoverkapping doek

De terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en varianten. Zo heeft u keuze uit een lamellendak, pergola of vouwdak. Bij een pergola wordt gebruik gemaakt van een doek dat strak gespannen is. Volgens de ZIP-screen technologie staat deze altijd mooi strak en kunt u uw overkapping eenvoudig openen en sluiten. Met een pergola geniet u van optimale privacy en een mooie lichtinval die u naar wens kan aanpassen.

Naast de pergola bieden wij ook vouwdaken aan. Een vouwdak bestaat uit verschillende delen, waardoor u de terrasoverkapping op elke gewenste hoogte kunt zetten. Zo kunt u een vouwdak gedeeltelijk open houden, zodat u zowel kunt profiteren van schaduw als een mooie lichtinval.

Terrasoverkapping aluminium

Naast terrasoverkappingen met gespannen doek, biedt Ekstravert ook lamellendaken aan. Een lamellendak is een terrasoverkapping waarbij het dak bestaat uit aluminium lamellen. De lamellen zijn eenvoudig te verstellen met een afstandsbediening en kunnen tot wel 150 graden om hun as draaien.

Als de zon schijnt, kunt u de lamellen open zetten en genieten van een mooie lichtinval. Als het regent, kunt u de verstelbare lamellen sluiten waardoor een dak ontstaat. Zo kunt u ook tijdens regenachtige dagen van uw tuin genieten. Bepaalde modellen zijn uitgevoerd met ingebouwde regen- of sneeuwsensor. De lamellen zullen hier automatisch kantelen wanneer het gaat regenen.

Terrasoverkapping prijs

Bij een terrasoverkapping is er geen sprake van een standaard prijs. Alle terrasoverkappingen worden op maat gemaakt, waardoor de prijs altijd anders zal zijn. Vraag gratis een brochure aan op onze website of laat een offerte opmaken.