Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Terrasoverkapping Gent

Met een terrasoverkapping op maat creëert u een sfeervolle plek in uw tuin, uw veranda of op uw terras. Dankzij de kantelbare lamellen van de overkapping kunt u zelf bepalen of u liever in de schaduw of in de zon zit. Met slechts één druk op de knop schakelt u van een plek in de schaduw naar een plek in de zon!


 

Tarasola Essential

Een stevige, lichte en moderne terrasoverkapping die volledig is gemaakt van stevig aluminium. De Tarasola Essential biedt een luxe sfeer en kan zowel als aanbouw of losstaande overkapping geplaatst worden. Dankzij de sterke, aluminium constructie bestand tegen wind tot 120 km/u.

Tarasola Technic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Technic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.

Tarasola Cubic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Cubic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.


Bekijk de collectie terrasoverkappingen in onze showroom in Gent

Een terrasoverkappingis een grote investering. Daarom is het fijn als u uw nieuwe terrasoverkapping eerst in het echt kunt bekijken en de verschillende opties kunt testen voor u deze aankoop doet. Een van onze showrooms is gevestigd in Regio Gent. In onze showroom vindt u de Tarasola terrasoverkappingen in verschillende uitvoeringen. Daarnaast staan onze specialisten graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen bij het configureren van uw nieuwe terrasoverkapping of andere vorm van buitenzonwering uit ons assortiment.

 

Uw terrasoverkapping ook online configureren

U kunt niet alleen in onze showroom in regio Gent, maar ook online uw nieuwe terrasoverkapping samenstellen. In de online configurator kunt u eenvoudig de gewenste maten, kleuren en extra opties toevoegen. Door modulaire verbindingen van de elementen kunnen wij, in samenwerking met Tarasola, voor elke tuin een passende terrasoverkapping op maat leveren. De profielen worden door middel van speciale poedercoating in de door u gewenste RAL-kleur gekleurd. Met 200 RAL-kleuren en 20 houtverf uitvoeringen kunt u uw nieuwe lamellendak volledig naar wens samenstellen. Zo zal deze perfect aansluiten op uw exterieur.

De verschillende terrasoverkappingen uit ons assortiment

Uit het assortiment van Tarasola hebben wij twee modellen opgenomen in ons aanbod: de Technic terrasoverkapping en de Essential terrasoverkapping. De Technic terrasoverkapping is modern, minimalistisch en staat voor geavanceerde technologie. Deze 100% aluminium terrasoverkappingen zijn bestand tegen hevige weersomstandigheden, zoals wind tot 160 km/u en een sneeuwlaag tot 120 kg/m2. Bij regen wordt het regenwater afgevoerd door middel van regengoten die zijn verwerkt in de steunpilaren.

De Essential is een lichte, moderne terrasoverkapping die gemaakt is van een stevige steunconstructie van 100% aluminium. Tevens is de constructie bestand tegen wind tot 120 km/u. Beide modellen kunnen als losstaande overkapping geplaatst worden, maar kunnen ook als aangebouwde terrasoverkapping geplaatst worden.

De luxe extra opties voor onze terrasoverkappingen in Antwerpen

Om de ambiance van deze overkappingen te versterken, bieden wij u de mogelijkheid om uw terrasoverkapping af te werken met mooie accessoires. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  1. Roterende aluminium lamellen
  2. Rolgordijnen / screens
  3. Schuifpanelen van glas
  4. LED-spots en LED-strips (RGB-kleur)
  5. Audiosysteem
  6. Infraroodverwarming
  7. Sensoren voor regen, wind en sneeuw

De terrasoverkapping prijzen: afhankelijk van de gewenste maten en extra opties

De prijs in onze configurator geeft u een inschatting van de prijs voor uw nieuwe terrasoverkapping op maat. De prijs dient echter enkel als indicatie. Als officieel verkooppunt van Tarasola komen onze vertegenwoordigers ter controle de gewenste maten bij u thuis opmeten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw terrasoverkapping mooi past binnen uw eigen tuin, veranda of terras. Mocht u uw terrasoverkapping in onze showroom in Gent willen configureren? Ook dan komen onze vertegenwoordigers ter controle bij u thuis om de gewenste afmetingen van uw nieuwe aluminium terrasoverkapping op te nemen.

Meer weten over onze terrasoverkappingen? Bezoek onze showroom in regio Gent!

Wilt u meer weten over de verschillende keuzemogelijkheden voor onze overkappingen? Of wenst u enkele modellen van Tarasola in het echt te bekijken? Kom langs in onze showroom in Gent. In onze toonzaal hebben wij enkele terrasoverkappingen van Tarasola voor u ter demonstratie geplaatst. Onze medewerkers kunnen u van verdere informatie betreft de overkappingen, kleuren en extra opties voorzien. En heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag voor u.