Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Terrasoverkapping Antwerpen

Met een terrasoverkapping op maat creëert u een sfeervolle plek in uw tuin, uw veranda of op uw terras. Dankzij de kantelbare lamellen van de overkapping kunt u zelf bepalen of u liever in de schaduw of in de zon zit. Met slechts één druk op de knop schakelt u van een plek in de schaduw naar een plek in de zon!


 

Tarasola Essential

Een stevige, lichte en moderne terrasoverkapping die volledig is gemaakt van stevig aluminium. De Tarasola Essential biedt een luxe sfeer en kan zowel als aanbouw of losstaande overkapping geplaatst worden. Dankzij de sterke, aluminium constructie bestand tegen wind tot 120 km/u.

Tarasola Technic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Technic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.

Tarasola Cubic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Cubic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.


Bekijk de collectie terrasoverkappingen in onze showroom in Antwerpen

Een terrasoverkapping is een mooie toevoeging aan uw tuin of terras. Het vergroot uw wooncomfort en geeft een luxe uitstraling. Met een ruime keuze aan extra opties kunt u uw nieuwe terrasoverkapping volledig naar wens samenstellen. Het is dan wel prettig als u de terrasoverkappingen en extra opties in het echt kunt bekijken. Daarom heten we u van harte welkom in onze showroom in Antwerpen. In onze showroom vindt u de Tarasola terrasoverkappingen in verschillende uitvoeringen. Daarnaast staan onze specialisten graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen bij het configureren van uw nieuwe terrasoverkapping of andere vorm van buitenzonwering uit ons assortiment.

 

Uw terrasoverkapping ook online configureren

Als u niet in de mogelijkheid bent om onze showroom in Antwerpen te bezoeken, kunt u uw nieuwe terrasoverkapping ook in onze online configurator samenstellen. In de online configurator kunt u eenvoudig de gewenste maten, kleuren en extra opties toevoegen. Door modulaire verbindingen van de elementen kunnen wij een passende terrasoverkapping op maat leveren die aansluit op al uw wensen. De profielen worden door middel van speciale poedercoating in de gewenste RAL-kleur gekleurd. In onze online configurator heeft u keuze uit meer dan 200 RAL-kleuren en 20 houtverf uitvoeringen voor de constructie.

De overkapping voor uw terras samenstellen in onze online configurator

Wilt u een overkapping voor uw terras, veranda of tuin aanschaffen? In de online configurator van Ekstravert kunt u uw nieuwe terrasoverkapping volledig op maat en naar wens samenstellen. Door modulaire verbindingen van de elementen kunnen wij, in samenwerking met Tarasola, voor elke tuin een passende terrasoverkapping op maat leveren. Denk aan een vrijstaande overkapping op uw terras of een terrasoverkapping als aanbouw aan uw huidige woning om extra leefruimte te creëren. In onze configurator voert u de gewenste maten in en kunt u kiezen voor een van de trendy kleuren van het aluminium profiel. De profielen worden door middel van speciale poedercoating in de door u gewenste RAL-kleur gekleurd. Met 200 RAL-kleuren en 20 houtverf uitvoeringen kunt u uw nieuwe lamellendak volledig naar wens samenstellen. Zo zal deze perfect aansluiten op uw exterieur.

De luxe extra opties voor onze terrasoverkappingen in Antwerpen

Om de ambiance van deze overkappingen te versterken, bieden wij u de mogelijkheid om uw terrasoverkapping af te werken met mooie accessoires. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  1. Roterende aluminium lamellen
  2. Rolgordijnen / screens
  3. Glasschuifpanelen
  4. LED-spots en LED-strips (RGB-kleur)
  5. Audiosysteem
  6. Infraroodverwarming
  7. Sensoren voor regen, wind en sneeuw

De terrasoverkapping prijzen: afhankelijk van de gewenste maten en extra opties

De prijs in onze configurator geeft u een inschatting van de prijs voor uw nieuwe terrasoverkapping op maat. De prijs dient echter enkel als indicatie. Als officieel verkooppunt van Tarasola komen onze vertegenwoordigers ter controle de gewenste maten bij u thuis opmeten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw terrasoverkapping mooi past binnen uw eigen tuin, veranda of terras.

Op basis van deze maten en verdere wensen voor onder meer led verlichting, glazen schuifdeuren of automatische zonwering, wordt een offerte voor u opgesteld. Daarnaast kunnen onze vertegenwoordigers al uw vragen over de lamellen overkappingen op maat voor u beantwoorden.

Meer weten over onze terrasoverkappingen? Bezoek onze showroom in provincie Antwerpen!

Wilt u meer weten over de verschillende keuzemogelijkheden voor onze overkappingen? Of wenst u enkele modellen van Tarasola in het echt te bekijken? Kom langs in onze showroom in Antwerpen. In onze toonzaal hebben wij enkele terrasoverkappingen van Tarasola voor u ter demonstratie geplaatst. Onze medewerkers kunnen u van verdere informatie betreft de overkappingen, kleuren en extra opties voorzien. En heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag voor u.