Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Rolluiken Antwerpen

Rolluiken zijn de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een vorm van zonwering die u de gewenste privacy garandeert, een geluidsisolerende werking heeft en ervoor zorgt dat u verwarmingskosten kunt besparen. Onze rolluiken in Antwerpen komen in allerlei soorten, typen en maten. Kiest u voor rolluiken van Ekstravert, dan kiest u voor kwaliteit. Op onze website vindt u een brede selectie aan verschillende soorten rolluiken van Heroal en Alutech.

 

Bekijk de collectie rolluiken in onze showroom in Antwerpen

Als u rolluiken voor uw woning wil aanschaffen, is het erg prettig om voorafgaand aan uw aankoop de producten te zien en testen. In onze showroom in Antwerpen hebben wij daarom alle typen rolluiken voor u tentoon gesteld. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen over onze collectie rolluiken te beantwoorden en om elk type rolluik te demonstreren. Ons assortiment bestaat uit geautomatiseerde rolluiken en rolluiken met handbediening. In onze showroom vindt u de rolluiken met elektrische bediening. Zo kunt u ook kennis maken met de bediening van deze rolluiken.

Uw nieuwe rolluiken ook online configureren

Als u niet in de gelegenheid bent om naar onze showroom in Antwerpen te geraken, kunt u uw rolluiken ook samenstellen in onze online configurator. In onze configurator kunt u de gewenste maten, kleur en type bediening selecteren. In de online configurator op onze website ziet u ook direct de totaalprijs van uw nieuwe buitenzonwering. En als u vragen heeft, dan staan onze specialisten ook voor u klaar via de chat, per telefoon en via onze e-mail.

Daarom kiest u voor onze rolluiken:

 • Korte levertijden
 • Topkwaliteit
 • Inbraakvertragend
 • Geluidsisolerende werking
 • Biedt de gewenste privacy in huis
 • Hoge thermische isolatiewaarde, waarmee u bespaart op verwarmingskosten
 • Geen elektrische aansluiting/eenvoudige plaatsing
 • Milieuvriendelijk en spaarzaam dankzij mogelijkheid voor solar paneel in de motor

Rolluiken op maat van Ekstravert

Een rolluik is een verticaal bewegende afsluiting die bestaat uit horizontale lamellen, waar u een raam, deur of andere ruimte van uw woning mee kunt afsluiten. Rolluiken hebben verschillende functies, maar worden over het algemeen gebruikt om inbraak van een woning tegen te gaan. Daarnaast bieden rolluiken ook een goede vorm van zonwering. In gesloten toestand zorgen rolluiken voor totale verduistering in uw slaapkamer, waardoor u kunt genieten van een donkere kamer en een langere en betere nachtrust. Wij zetten alle voordelen van rolluiken op een rij:

 • Met rolluiken houdt u de warmte buiten. Het blijft hierdoor aangenaam koel bij zomerse temperaturen.
 • In de winter zorgen rolluiken voor warmte isolatie, waarbij de warmte binnen blijft en u kunt besparen op verwarmingskosten.
 • Op maat gemaakte rolluiken dragen bij aan de inbraakveiligheid van uw woning. Inbrekers krijgen geen kans om uw woning binnen te dringen als u uw rolluiken gesloten heeft.
 • Rolluiken in de slaapkamer bieden volledige verduistering, zodat u kunt genieten van een ongestoorde nachtrust.
 • De rolluiken zijn zowel handmatig als met elektrische bediening te bedienen. Bij elektrische bediening heeft u de keuze uit bediening middels afstandsbediening of middels een applicatie op uw smartphone.
 • Rolluiken zijn leverbaar in verschillende kleuren, maten en soorten rolluiken. Voor elke woning bieden wij geschikte rolluiken op maat aan.

Heroal aluminium rolluiken op maat

Onze hoogwaardige Heroal rolluiken in Antwerpen op maat zijn veilig, duurzaam en onderhoudsarm. De aluminium rolluiken worden gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een stabiele constructie en een lange levensduur. Rolluiken van Heroal worden zorgvuldig getest en bieden een zeer hoge inbraakveiligheid, waardoor uw veiligheid te allen tijde gegarandeerd wordt. Mocht u op zoek zijn naar een type rolluik wat inbrekers afschrikt? Dan zijn de producten van Heroal zeer geschikt.

Tevens zijn de Heroal geautomatiseerde rolluiken energiebesparend en kunt u in combinatie met Heroal vensters tot 56% warmteverlies tegengaan 's nachts. Met Heroal rolluiken op maat heeft u een eindeloze keuze aan design mogelijkheden. Zo bieden wij een breed scala aan RAL-kleuren, coatings, glansgraden en vormen. U kunt zelf bepalen of u voor elektrische rolluiken kiest of liever rolluiken met handmatige bediening wenst. Onze Heroal rolluiken worden montageklaar geleverd zodat u de rolluiken zelf eenvoudig kunt monteren. Hierdoor houden wij de prijs voor uw nieuwe rolluiken in Antwerpen betaalbaar.

Alutech rolluiken Antwerpen

De rolluiken van Alutech zijn goed betaalbaar, gemaakt van topkwaliteit en verkrijgbaar met verschillende bedieningen, motoren en kleuren. Kiest u voor een elektrisch rolluik? Dan kunt u uw rolluiken met één klik op de afstandsbediening eenvoudig openen en sluiten. Vindt u handbediening prettiger? Dan bent u bij Alutech ook zeker aan het juiste adres voor een geschikt rolluik. De aluminium rolluiken van Alutech zijn bestand tegen heftige weersomstandigheden en voorkomen inbraak door ongewenst bezoek buiten de deur te houden. Rolluiken van Alutech zijn erg geschikt voor brede ramen. De Alutech rolluiken zijn namelijk leverbaar tot een maximale breedte van 340 cm. Op zoek naar nieuwe rolluiken tegen een scherpe prijzen? Wij geven u graag persoonlijk advies op basis van uw wensen.

Onze rolluiken bekijken? Bezoek onze showroom in Antwerpen!

Wilt u meer weten over de verschillende keuzemogelijkheden voor onze rolluiken? Of wenst u enkele modellen in het echt te bekijken? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Antwerpen! Onze vakmensen met jarenlange ervaring kunnen u van verdere informatie voorzien wat betreft de rolluiken, kleuren en extra opties. Wij vertellen u ook graag alles over rolluiken laten plaatsen!