Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Pergola voor tuinen

Met een pergola geeft u uw tuin direct extra sfeer. De pergola van Ekstravert is gemaakt van aluminium en heeft een lamellendak. Dit lamellendak kunt u met een afstandsbediening bedienen, zodat u de gewenste lichtinval of schaduw in uw tuin kunt creëren. En dankzij de verschillende opties, zoals opbouw screens en terrasverwarmers, voldoet uw nieuwe pergola aan al uw wensen. Bekijk alle modellen en laat u inspireren door de mogelijkheden.


Een moderne pergola op maat voor in uw tuin

Wilt u uw tuin ook een extra luxe en moderne uitstraling geven? Bij Ekstravert.be bent u aan het juiste adres voor een stijlvolle pergola voor in uw tuin. Dankzij de ruime mogelijkheden is er voor elke tuin namelijk een passende oplossing. U kunt uw nieuwe pergola als vrijstaande overkapping samenstellen, maar ook als aanbouw voor op uw woning. Deze modellen worden gemaakt van zeer sterk, kwalitatief aluminium dat jarenlang mooi zal blijven. Hierdoor blijft de moderne look van uw tuin gegarandeerd. Onze terrasoverkappingen worden aan de hand van uw wensen tot op de millimeter nauwkeurig gefabriceerd en zijn uitvoerbaar in verschillende kleuren en verschillende afmetingen. Bekijk de verschillende modellen en doe online inspiratie op.

Moderne pergola voor uw tuin of terras

De moderne pergola’s van Ekstravert.be worden standaard uitgevoerd met een lamellendak. De horizontale lamellen vormen een dak, maar kunnen ook gekanteld worden waardoor u zelf de lichtinval en schaduw kunt bepalen. Dankzij een handige afstandsbediening kunt u de lamellen tot wel 150 graden om hun as laten draaien. Dat is pas genieten!

De lamellen in het lamellendak kunnen worden uitgevoerd met een automatische regen- en sneeuwsensor. Als het regent, zullen de lamellen in open toestand automatisch gesloten worden en een dak vormen, waardoor u droog blijft. Als het sneeuwt, zullen de lamellen automatisch openen, zodat het gewicht van de sneeuw geen schade aan het dak kan opleveren. Meer weten over de mogelijkheid voor een ingebouwde regen- en sneeuwsensor? Download de gratis brochure of neem contact op met onze klantenservice.

Luxe op maat met een pergola in de tuin

Om uw nieuwe pergola op maat volledig aan te laten sluiten op uw wensen, kunt u deze zelf samenstellen op onze website. In onze configurator heeft u de keuze uit elke RAL-kleur voor het aluminium frame en kunt u de gewenste breedte en hoogte invoeren. Naast de standaard opties kunt u ook kiezen voor optionele terrasverwarming en led verlichting. Deze kunnen door middel van een afstandsbediening aan- en uitgezet worden. Kies voor luxe op maat met een moderne pergola op maat. Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom waar u verschillende modellen kunt bekijken.

Wat kost een pergola voor mijn tuin?
Bij Ekstravert kunt u terecht voor een pergola voor uw terras. De prijs van uw nieuwe tuin pergola hangt af van de gewenste maten. U kunt uw pergola voor het tuin of terras online in onze configurator samenstellen, waarna u direct een voorlopige prijsindicatie te zien krijgt.
Wat is de levertijd van jullie tuin pergola?
De levertijd van onze tuin pergola’s is gemiddeld 6 weken. Wij houden u per mail op de hoogte van de levertijd. Wij nemen contact met u op om een gewenste leverdatum af te spreken.
Waarom wordt een pergola van aluminium gemaakt?
De pergola’s van Ekstravert worden gemaakt van sterk, kwalitatief aluminium. Dit garandeert namelijk een langere levensduur, zodat u lang kunt genieten van het plezier en de comfort van uw nieuwe pergola. Tevens is aluminium slijtvaster dan materialen als hout en is het bestand tegen alle weersomstandigheden.
Kan ik mijn pergola zelf samenstellen?
Onze pergola’s worden aan de hand van uw wensen op de millimeter nauwkeurig gefabriceerd. Zo past uw nieuwe pergola perfect bij uw tuin of terras. Naast de gewenste maten kunt u ook de kleur van het aluminium frame bepalen. Om uw pergola extra persoonlijk te maken, kunt u ook kiezen voor opbouw screens, led verlichting in het aluminium frame of terrasverwarmers. Bekijk de mogelijkheden voor onze aluminium pergola’s in de online configurator of kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bekijken.