Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Lamellendak op maat

Een lamellendak is de nieuwste trend op gebied van wonen. Met een lamellendak op maat geeft u uw tuin of terras direct een strakke en moderne look. Met uw nieuwe lamellendak kunt u het gehele jaar door genieten van het buitenleven. Een lamellendak van Ekstravert wordt gemaakt van sterk aluminium, waardoor uw lamellendak nog jarenlang mooi blijft. En het fijne is dat u uw nieuwe overkapping volledig naar wens kunt samenstellen! Bekijk alle modellen en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden.

vanaf
€ 3624,-
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Terrasoverkapping

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.

Brustor terrasoverkapping B150

Brustor B150 (XL) Terrasoverkapping

De automatisch kantelbare of manueel regelbare aluminium lamellen van deze terrasoverkapping regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien.

Brustor terrasoverkapping B200

Brustor B200 (XL) Terrasoverkapping

Deze terrasoverkapping is beslist het paradepaardje van het Brustor Outdoor Living gamma. Met de automatisch kantelbare aluminium lamellen doseert u naadloos de zoninval.

Brustor terrasoverkapping B600

Brustor B600 Terrasoverkapping

Door de speciale S-vorm van de lamellen opent het dak zich volledig met een minimaal restdak van amper 13%.


Lamellendak voor uw tuin of terras

Als u op zoek bent naar een mooi lamellendak voor uw tuin of terras, bent u bij Ekstravert.be aan het juiste adres. In onze collectie vindt u namelijk prachtige lamellendaken die voor elke tuin een passende oplossing bieden. Al onze overkappingen worden op maat en naar wens voor u gemaakt, zodat uw nieuwe lamellendak naadloos aansluit op uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan opbouwscreens, terrasverwarming of een lamellendak als aanbouw op uw woning. Alles is mogelijk! Op onze website kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe lamellendak. Onze modellen eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak voor onze showroom. Zo kunt u de verschillende mogelijkheden voor onze lamellendaken goed bekijken en uitgebreid testen, zodat u precies weet hoe u uw nieuwe lamellendak wil samenstellen.

Een aluminium lamellendak op maat

Een lamellendak is een terrasoverkapping waarbij het dak is uitgevoerd met aluminium lamellen. Deze kantelbare lamellen kunnen, door middel van een afstandsbediening of sensor, tot wel 150 graden om hun as gedraaid worden. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag de gewenste lichtinval bepalen. En als u kiest voor een ingebouwde regen- en sneeuwsensor, zullen de lamellen automatisch kantelen bij verschillende weersinvloeden. Als het begint te regenen, zullen de lamellen kantelen en een dak vormen. Zo blijft u droog en kunt u, ook tijdens de regen, genieten van uw prachtige tuin of terras. Bij sneeuw zullen de lamellen openen, zodat de sneeuw niet kan ophopen en daardoor ook geen schade kan leveren aan uw lamellendak.

Lamellendak kopen? Dat doet u bij Ekstravert.be!

Ieder huis en iedere tuin vraagt om een andere oplossing voor een terrasoverkapping. Om ook u te helpen bij een mooi en modern lamellendak, kunt u uw overkapping volledig naar wens samenstellen. Bij Ekstravert kunt u uw lamellendak in elke RAL-kleur kiezen. Daarnaast kunt u bij sommige modellen kiezen voor extra brede, kantelbare lamellen wat zorgt voor een nog luxere uitstraling. En maak het plaatje compleet met terrasverwarmers en led verlichting, zodat u ook in de avonden kunt genieten van de vrijheid en luxe van een lamellendak. Stel online uw nieuwe lamellendak samen of vraag een offerte aan om een prijsbepaling te ontvangen. Liever eerst enkele terrasoverkappingen in het echt bekijken? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u modellen bekijken, testen en u laten adviseren door onze specialisten.