Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Lamellendak

Welkom op de pagina van Ekstravert. Wij zijn exclusief verdeler voor de Belgische markt voor Tarasola. Op deze pagina kunt u uw droom overkapping configureren en ziet u direct onze prijs. Deze prijs is exclusief btw en plaatsing. Indien u meer informatie wenst kunt u ons contacten op verkoop@ekstravert.be, met plezier werken wij uw project uit. Wij voorzien opmeting en plaatsing in Vlaanderen. Veel plezier met het configureren!

 

Korte levertijden

Binnen 10 - 15 werkdagen geleverd

Geen elektrische aansluiting

Eenvoudige plaatsing

Plaatsingsservice

In regio Vlaanderen

Tarasola Essential

Een stevige, lichte en moderne terrasoverkapping die volledig is gemaakt van stevig aluminium. De Tarasola Essential biedt een luxe sfeer en kan zowel als aanbouw of losstaande overkapping geplaatst worden. Dankzij de sterke, aluminium constructie bestand tegen wind tot 120 km/u.

Tarasola Technic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Technic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.

Tarasola Cubic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Cubic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.

Omschrijving

Op maat gemaakte lamellendaken van Tarasola

Bij Ekstravert bent u aan het juiste adres voor een lamellendak op maat. Een lameldak wordt ook wel een lamellen overkapping genoemd, omdat het dak bestaat uit kantelbare lamellen. Een lamellendak creëert een comfortabele buitenruimte waar vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam te vertoeven is. Op de warme dagen is een lamellendak in te zetten als zonwering, zodat er een fijne schaduwplek ontstaat en u kan genieten van de gewenste privacy. Dankzij de mogelijkheid voor zijpanelen en rolgordijnen of screens vormt onze terras pergola een alternatief voor de wintertuin.

Onze lamellendaken worden gemaakt door zonwering specialist Tarasola. De lamellen van de Tarasola overkappingen kunnen tot 135 graden om hun as draaien. Dankzij vooruitstrevende technologieën bieden zij voor elke tuin, veranda en terras een geschikte lamellen overkapping. Dus ook voor u!

De verschillende overkappingen met lamellendak van Tarasola

De lamellen terrasoverkappingen in ons assortiment zijn leverbaar in twee verschillende modellen: de Technic en de Essential. De Technic lamellendaken staan voor moderniteit, minimalistisch design en geavanceerde technologie. Deze lamellendaken worden gemaakt van 100% aluminium en is daarmee bestand tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden zoals wind tot 160 km/u en een sneeuwlaag tot 120 kg/m2. Regenwater wordt afgevoerd door een geïntegreerd systeem dat verborgen zit in de steunprofielen.

De Essential lamellendaken zijn lichte, moderne terrasoverkapping met lamellen, gemaakt van een stevige steunconstructie van 100% aluminium. Tevens is de constructie bestand tegen wind tot 120 km/u. Zowel de Essential als de Technic kunnen worden geplaatst als aanbouw op uw huidige woning en als vrijstaande overkapping met lamellendak.

Uw Tarasola lamellendak op maat samenstellen in onze online configurator

Het fijne aan onze collectie lamellendaken van Tarasola is dat u deze volledig naar wens kunt samenstellen. Door de modulaire verbinding van de elementen is het mogelijk om met onze lamellendak een oppervlak van elke grootte te bedekken. In onze configurator voert u daarom eenvoudig de gewenste maten in en kunt u daarnaast ook kiezen voor de kleur van het aluminium profiel. De profielen worden met speciale poedercoating in de door u gewenste RAL-kleur gekleurd. Met 200 RAL-kleuren en 20 houtverf uitvoeringen kunt u uw nieuwe lamellendak volledig laten blenden met uw tuin of terras.

De lamellen overkapping bestand tegen alle weersomstandigheden

Het fijne aan onze collectie lamellendaken van Tarasola is dat u deze volledig naar wens kunt samenstellen. Door de modulaire verbinding van de elementen is het mogelijk om met onze lamellendak een oppervlak van elke grootte te bedekken. In onze configurator voert u daarom eenvoudig de gewenste maten in en kunt u daarnaast ook kiezen voor de kleur van het aluminium profiel. De profielen worden met speciale poedercoating in de door u gewenste RAL-kleur gekleurd. Met 200 RAL-kleuren en 20 houtverf uitvoeringen kunt u uw nieuwe lamellendak volledig laten blenden met uw tuin, veranda of terras.

De luxe extra opties voor onze lamellendaken

Om de ambiance van deze lamellen overkappingen te versterken, bieden wij u de mogelijkheid om uw lamellendak af te werken met mooie accessoires. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  1. Roterende aluminium lamellen
  2. Rolgordijnen / ZIP-screens
  3. Glasschuifpanelen
  4. LED-spots en LED-strips (RGB-kleur)
  5. Audiosysteem
  6. Infraroodverwarming
  7. Sensoren voor regen, wind en sneeuw

De prijs voor uw nieuwe lamellendak op maat

De prijs in onze configurator geeft u een inschatting van de prijs voor uw nieuwe lamellendak op maat. Deze dient enkel als indicatie. Als officieel verkooppunt van Tarasola komen onze vertegenwoordigers de maten bij u thuis opmeten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw lamellendak mooi aansluit in uw tuin, veranda of terras. Op basis van deze maten en verdere wensen wordt een offerte voor u opgesteld. Daarnaast kunnen onze vertegenwoordigers al uw vragen over de lamellen overkappingen op maat voor u beantwoorden.

Meer weten over onze lamellendaken? Bezoek onze showroom!

Wilt u meer weten over de verschillende keuzemogelijkheden voor onze lamellendaken? Of wenst u enkele modellen te bekijken? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Brugge, waar wij enkele modellen voor u hebben geplaatst om deze te bekijken en testen. Daarnaast beantwoorden wij graag uw vragen vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden om uw lamellendak compleet te maken.


Wat is een lamellendak?
Een lamellendak is een overkapping met een dak dat bestaat uit aluminium lamellen. De lamellen van onze Tarasola overkappingen kunnen tot 135 graden om hun as draaien. Hiermee kunt u zelf een schaduwplek of zitplek met zonlicht creëren.
Wat kost een lamellendak?
Omdat onze lamellendaken voor u op maat gemaakt worden, is er geen vaste prijs voor de lamellen overkappingen. In onze online configurator kunt u de gewenste maten invoeren en eventuele accessoires kiezen. De prijs in onze configurator dient als indicatie. Voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.
Hoe kies ik de juiste lamellen overkapping?
Bij Ekstravert heeft u de keuze tussen de Technic en Essential van Tarasola. De keuze voor een lamellendak is afhankelijk van uw wensen en budget. In onze toonzaal in Brugge kunt u onze mogelijkheden beter bekijken en zullen onze medewerkers u ook voorzien van vakkundig advies.
Is een lamellendak waterdicht?
In gesloten toestand van het lamellendak zijn onze overkappingen volledig waterdicht. Als u kiest voor een ingebouwde weersensor zullen de lamellen automatisch kantelen en sluiten bij regen. Als uw lamellendak niet is uitgevoerd met weersensor, kunt u de lamellen zelf bedienen door middel van de bijgeleverde afstandsbediening.
Aanvullende accessoires

Geïntegreerde verlichting

Een geïntegreerde verlichting is zeker een extra element dat elke terrasoverkapping functioneler maakt. Hoogwaardige spots of verlichtingstrips zijn geweldige hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt om op elk moment een geweldige sfeer te creëren. De geïntegreerde verlichting biedt een onbeperkt aantal mogelijkheden. Het licht kan verschijnen in een vorm van een warme witte, koudwitte of RGB-blos. De LED-punten die in de windvaste balken zijn geïntegreerd en de dakvinnen kunnen eenvoudig met een afstandsbediening worden beheerd.

Infrafoodverwarmingen

Infraroodverwarming - het principe van de werking van het systeem is zeer eenvoudig en gebaseerd op de meest natuurlijke manier van het doorgeven van de warmte-energie - analoog aan het Zon-Aarde-schema. De warmte-energie die wordt uitgestraald door een stralingsverwarming is efficiënt en onmiddellijk toegankelijk. Door dit principe bereiken we het niveau van het meest efficiënte warmte-energieverbruik. Infraroodverlichting zorgt voor het meest economische verbruik van de geladen energie in een zone- of in een stationsverwarming. De revolutionaire kortegolf infraroodtechnologie die in onze warmtestralers wordt gebruikt, garandeert een snel comfortabel warmtegevoel, onmiddellijk na het inschakelen van de verwarming.

Zonwering

De belangrijkste taak van de externe zonnewering is het beschermen van het terras en het gebouw tegen overmatig zonlicht en opwarming. De gordijnen geven extra schaduw en bedekken de kamer. Ze bieden een optimale bescherming tegen zonlicht bij installatie op grote glasoppervlakken. De constructie van de zonnewering is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium dat in de kleur van uw keuze uit het RAL-kleurenpalet wordt gepoedercoat. Een uitgebreid assortiment aan systemen wordt individueel geselecteerd voor elk van de projecten. Het maakt het systeem tot de meest universele afdekking voor de zijkanten van de terrasoverkappingen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan materialen (inclusief kristalfolie) die volledig bestand zijn tegen zware weersomstandigheden.

Glassysteem

Door middel van een glassysteem staat men dicht bij de natuur en houdt men tegelijkertijd toch afstand. Omdat de installatie niet ingewikkeld is en veel voordelen biedt voor de gebruikers, past het in elke architectonische context en kan het worden geïnstalleerd in verschillende ruimtes zoals pergola's, balkons, terrassen en conferentieruimten. Deze profielen beschermen tegen zware weersomstandigheden: wind, regen, sneeuw, vuil en lawaai, zonder het zicht te beperken. De frameloze glijprofielen zijn in gesloten toestand bijna onzichtbaar. Het glas dat in de constructie wordt gebruikt is veilig voor gebruik. Het systeem maakt het mogelijk om 2 tot 10 profielen te gebruiken die op rollenwagentjes bewegen.

Kleuropties

Kleuraanbod constructie


Kleuraanbod lamellen