Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Lamellendak

Lamellendaken zijn de nieuwste trend op het gebied van wonen. De terrasoverkappingen zijn trendy en praktisch en kunnen perfect aangepast worden aan de hand van uw behoeften.

Bekijk alle verschillende modellen en de mogelijkheden. Laat u inspireren door onze mooie lamellendaken.

vanaf
€ 3624,-
Brustor Zonneluifel B128

Brustor B128 Terrasoverkapping

De B-128 pergola, een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.

Brustor terrasoverkapping B150

Brustor B150 (XL) Terrasoverkapping

De automatisch kantelbare of manueel regelbare aluminium lamellen van deze terrasoverkapping regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien.

Brustor terrasoverkapping B200

Brustor B200 (XL) Terrasoverkapping

Deze terrasoverkapping is beslist het paradepaardje van het Brustor Outdoor Living gamma. Met de automatisch kantelbare aluminium lamellen doseert u naadloos de zoninval.

Brustor terrasoverkapping B600

Brustor B600 Terrasoverkapping

Door de speciale S-vorm van de lamellen opent het dak zich volledig met een minimaal restdak van amper 13%.


Lamellendaken

Een lamellendak is een terrasoverkapping waarbij het dak bestaat uit kantelbare lamellen. Door deze lamellen kunt u profiteren van een fijne, gefilterde lichtinval. Dit lamellendak creëert een comfortabele buitenruimte waar vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam te vertoeven is. Op de warme dagen is een lamellendak in te zetten als zonwering, zodat er een fijne schaduwplek ontstaat en u kan genieten van de gewenste privacy.

Lamellendak overkapping

Een lamellendak is een overkapping die op zichzelf staand of als aanbouw gemonteerd kan worden. Met een lamellendak creëert u een echte ‘Outdoor Living’.

De lamellen hebben een lamelbreedte van 16cm bij de standaard modellen en een lamelbreedte van 20cm bij de ‘XL’-modellen. Het voordeel van de bredere lamellen is het extra licht dat door de lamellen komt, wanneer de lamellen in open toestand staan. In gesloten toestand oogt het dak tevens rustiger, omdat er gebruik gemaakt wordt van minder lamellen dan bij de standaard maat van 16cm breed.

Terrasoverkapping voor elk gemak

Een terrasoverkapping is niet alleen zeer geschikt voor de zomerse dagen. In het voor- en najaar kunt u ook optimaal genieten van uw tuin. Met een gesloten lamellendak vangt een discrete goot het regenwater op en laat dit afvloeien via de zijpalen. Elk lamellendak wordt uitgevoerd met volautomatische lamellen die u met een afstandsbediening kunt bedienen. Sommige modellen zijn uitgevoerd met ingebouwde regen- en sneeuwsensor. Hierdoor zullen de lamellen automatisch kantelen bij regen en vormt er een dak, zodat u droog kunt blijven zitten.

Lamellendak personaliseren

Alle lamellendaken worden op maat gemaakt voor u. De verschillende modellen van Brustor kunnen allen gepersonaliseerd worden. Zo kunt u de terrasoverkapping voorzien van LED verlichting, zoals LED strips in de lamellen of LED spots in de structuur.

U kunt nu ook zelf uw lamellendak ontwerpen. Hierbij kunt u de gewenste kleur, breedte van de lamellen, type model en maten zelf invoeren. Daarnaast vindt u ook opties voor inbouw screens.

Bekijk de verschillende modellen en vraag een offerte aan. Heeft u vragen over de lamellendaken of wenst u advies te ontvangen? Neem dan contact met ons op.