Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

De vijf voordelen van screens op maat

Op zoek naar dé perfecte zonwering voor uw huis en bent u geen fan van de standaard zonneschermen? Dan zijn screens wellicht een passende oplossing! Een strakke, mooie en moderne vorm van zonwering die we steeds vaker zien. Naast het fraaie uiterlijk, brengt deze vorm van zonwering nog vele andere voordelen met zich mee.

 

Houdt de warmte buiten

Screens reflecteren zonlicht, waardoor u zowel de zon als warmte buitenshuis houdt. Ideaal als u een koel huis wilt behouden tijdens warme zomerdagen. In tegenstelling tot andere vormen van zonwering, zoals een zonnescherm, kunt u met screens uw gehele raam afsluiten van de zon en warmte. Screens worden aan de buitenzijde van uw raam gemonteerd, waardoor de zon meer moeite moet doen om uw raam en de ruimte achter het raam te verwarmen.

Geniet van optimale privacy

Screens laten nog voldoende licht door, terwijl de warmte van de zon wel wordt tegengehouden. Wel zo fijn als u de ramen overdag wil afsluiten en toch de gewenste lichtinval in huis kunt behouden. Door de speciale weving van de stof kunt u tevens door de stof heen blijven kijken om zo te genieten van uw uitzicht op het terras of de tuin. Echter, kunnen voorbijgangers of uw buren niet naar binnen gluren. Dit maakt dat u met screens uw gewenste privacy kunt behouden.

De elektrische bediening van de screens

U kunt uw screens eenvoudig laten zakken of optrekken met de bijgeleverde afstandsbediening. Dit maakt dat deze vorm van zonwering eenvoudig in gebruik is en u de screens vanuit elke ruimte in huis of buiten in de outdoor living kunt bedienen. Gedurende de dag kunt u de stand van uw screens veranderen, aangepast op uw behoeftes en de hoeveelheid warmte of zon die aanwezig is.

Onopvallend en strak design

Zoals eerder benoemd, hebben screens een strak en modern uiterlijk. Een ander voordeel van dit type zonwering, is dat screens relatief onopvallend zijn. Zo kunnen zonneschermen of rolluiken vaak erg massief en groots ogen voor uw raam. De screens zijn door middel van de ZIP screen technologie strak gespannen, wat een moderne uitstraling biedt. Bent u op zoek naar een systeem met een verfijnd uiterlijk? Dan zijn screens de ideale optie.

Uw screens op zonne-energie

De screens van Ekstravert zijn uitgevoerd met zonnecel in de motor, waarin zonlicht wordt omgezet naar energie. Deze energie wordt gebruikt om uw screens te openen of sluiten. Hierdoor hoeft u geen elektriciteitskabels meer aan te leggen en is de montage van uw screens erg eenvoudig. Tevens zorgt de zonnecel in de motor ervoor dat de screens een duurzame optie voor buitenzonwering vormen.

Ervaar het nu ook zelf! Onze screens zijn online samen te stellen. U bent ook welkom in onze showroom in Brugge, waar wij verschillende screens voor u hebben geïnstalleerd. Vragen over onze screens? Onze klantenservice staat voor u klaar via mail, per telefoon of via de online chat.


« Terug naar het overzicht