Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Brustor B35 standaard Zonneluifel

De B-35 en B-35 Prestige zijn brede windresistente zonneschermen. De B-35 is ontworpen als een driebuissysteem met windresistentie tot 5 Beaufort (CE windklasse 2). Hieronder zit u zelfs bij sterke wind heel comfortabel. Optioneel is dit zonnescherm uitgerust met ingebouwde ledverlichting en elektrische verwarming. Als alternatief voor de 5 standaardkleuren kunt u kiezen tussen 200 optionele RALkleuren, die combineerbaar zijn met honderden verschillende acryldoeken. De motorbediening met afstandsbediening is hier een optie.

  • Driebuissysteem met verstevigde draagbuis
  • Maximale breedte van 15 m dankzij het koppelen van 2 luifels
  • Het standaard gootprofiel zorgt voor een betere ondersteuning van de doekrol
  • Optie: ledstrip in boven- en onderarm of onder de kast


Extra informatie

Doek

De Brustor zonneluifels zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Cassette B35 (prestige) zonnescherm

Er bestaan verschillende versies van de luifel B35, van een open (type A) tot een volledig gesloten cassette (type K). Knikarmscherm B35 Prestige is enkel beschikbaar in gesloten (type K) of half-open versie (type I).

Windklasse 2

Brustor zonnescherm met windklasse 2 weerstaan aan een windkracht tot 5 Beaufort. Deze windvaste zonweringen zijn uitgerust met stevige knikarmen waarvan de vier stalen kabels beantwoorden aan de Europese norm inzake windresistentie (CE-windklasse 2).

Afmetingen

Breedte
Min. breedte 2,05 m
Max. breedte 15,00 m (gekoppeld vanaf 7m)
Uitval
1,5 m - 2,0 m - 2,5 m - 3,0 m - 3,5 - 4,0
 
Cassette
Hoogte 22,0 cm
Diepte 18,2 cm

Opties

LED strip in de de volledige arm

Optionele LED verlichting in de volledige ELITE arm

LED onder cassette

Verwarmingselement

Dankzij de krachtige terrasverwarmer (2.000 W) geniet je ook op frissere avonden van de buitenlucht. Met de afstandsbediening stel je het verwarmingselement in op volle kracht of dim je tot 80% of 66% van het totaal vermogen. Deze stijlvolle warmtestralers zijn beschikbaar in zwarte of geanodiseerde uitvoering.

Voorlatondersteuning

Extra steun geven aan zonneluifels (met een grotere uitval)? Dat kan met 2 telescopische palen. Brustor voorziet de voorlatondersteuning voor de B-25, B-27, B-29 en B-35. Ook bij de Prestige en Elite is deze optie beschikbaar. De steunpalen zitten opgeborgen in de extra behuizing onderaan de voorluifel.