Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Brustor B35 Prestige Zonneluifel

De B-35 en B-35 Prestige zijn brede windresistente zonneschermen. De Prestige is zelfs opgewassen tegen 6 Beaufort, met een uitval tot 4 meter. De B-35 Prestige is ontworpen als een driebuissysteem dat voldoet aan de hoogste Europese CE norm voor windresistentie (EN 13561). Deze knikarmschermen hebben een uitval tot 4 m, zelfs bij een doek van 15 m uit één deel. Hieronder zit u zelfs bij sterke wind heel comfortabel. Optioneel is dit zonnescherm uitgerust met ingebouwde ledverlichting en elektrische verwarming. Als alternatief voor de 5 standaardkleuren kunt u kiezen tussen 200 optionele RAL-kleuren, die combineerbaar zijn met honderden verschillende acryldoeken.Extra informatie

Cassette B35 (prestige) zonnescherm

Er bestaan verschillende versies van de luifel B35, van een open (type A) tot een volledig gesloten cassette (type K). Knikarmscherm B35 Prestige is enkel beschikbaar in gesloten (type K) of half-open versie (type I).

Bediening met zender en schakelaar

De zonneluifels kunnen voorzien worden van een Somfy motor met afstandsbediening of schakelaar. Die zender kan naargelang het model de optionele volant, ledverlichting of de ingebouwde verwarming aansturen.

Doek

De Brustor zonneluifels zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Windklasse 3

Brustor zonneschermen met windklasse 3 weerstaan aan een windkracht tot 6 Beaufort.. Deze bijzonder windvaste zonweringen zijn uitgerust met robuuste knikarmen waarvan de vier stalen kabels voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

Afmetingen

Breedte
Min. breedte 3,50 m
Max. breedte 15,00 m (gekoppeld vanaf 7m)
Uitval
3,0 m - 3,5 m - 4,0 m
 
Cassette
Hoogte 22,0 cm
Diepte 18,2 cm

Opties

LED strip in elleboog knikarm

Optionele LED verlichting in de volledige ELITE arm

LED onder cassette

Verwarmingselement

Dankzij de krachtige terrasverwarmer (2.000 W) geniet je ook op frissere avonden van de buitenlucht. Met de afstandsbediening stel je het verwarmingselement in op volle kracht of dim je tot 80% of 66% van het totaal vermogen. Deze stijlvolle warmtestralers zijn beschikbaar in zwarte of geanodiseerde uitvoering.

Voorlatondersteuning

Extra steun geven aan zonneluifels (met een grotere uitval)? Dat kan met 2 telescopische palen. Brustor voorziet de voorlatondersteuning voor de B-25, B-27, B-29 en B-35. Ook bij de Prestige en Elite is deze optie beschikbaar. De steunpalen zitten opgeborgen in de extra behuizing onderaan de voorluifel.