Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Brustor B25 Elite Zonneluifel

De Brustor B25 Elite zonneluifel is een zonneluifel waarmee u optimaal kunt genieten van uw tuin. Het stijlvolle zonnescherm is uitgerust met knikarmen die een windkracht tot wel 6 Beaufort weerstaan. Geniet het hele jaar door van uw tuin dankzij de Brustor B25 Prestige. Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). De Brustor zonneluifels met windklasse 3 zijn bestand tegen een windkracht tot 6 Beaufort.Extra informatie

Vanaf een afstand bedienen

In alle zonneluifels van Brustor wordt een Somfy motor geplaatst. Met de bijgeleverde Somfy afstandsbediening kunt u uw zonnescherm eenvoudig openen en sluiten. Daarnaast kunt u ook de ledverlichting, de volant en terrasverwarming bedienen met deze afstandsbediening. Zo bent u binnen enkele klikken op de knop voorzien van alle gemakken die de Brustor B25 Prestige u biedt.

Windklasse 3

Alle Brustor zonneluifels met windklasse 3 weerstaan een windkracht tot 6 Beaufort. Ook de Brustor B25 Prestige valt hieronder. Deze windvaste zonneschermen zijn uitgerust met knikarmen waarvan de vier stalen kabels voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

Hoogwaardig acryldoek

De Brustor B25 Prestige is voorzien van hoogwaardig acryldoek. Dit doek heeft een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. U heeft een ruime keuze uit honderden kleuren acryldoeken. Zo kunt u uw nieuwe zonneluifel volledig laten aansluiten op uw woning.

Gesloten kast voor optimale bescherming

De zonneschermen van Brustor worden uitgerust met gesloten kast om zo optimale bescherming van uw zonnescherm te kunnen bieden. In gesloten toestand zijn het acryldoek en andere onderdelen goed beschermd in een kwaliteitsvolle box en blijven zo langer mooi, ongeacht de weersomstandigheden.

Afmetingen

Breedte
Min. breedte 2,05 m
Max. breedte 14,00 m (gekoppeld vanaf 7m)
Uitval
1,5 m - 2,0 m - 2,5 m - 3,0 m - 3,5 m - 3,75 m
 
Cassette
Hoogte 22,0 cm
Diepte 14,7 cm

Opties

Terrasverwarming plaatsen

Voor extra sfeer en warmte kunt u terrasverwarming in uw Brustor B25 Prestige laten plaatsen. Hierbij wordt een terrasverwarmer met capaciteit van 2.000W geplaatst. De terrasverwarmer is te bedienen met de bijgeleverde Somfy afstandsbediening. Hiermee kunt u de terrasverwarmer op volledige kracht of op 80% of 66% van het volledige vermogen dimmen. De terrasverwarmer van Brustor is verkrijgbaar in de kleuren zwart en geanodiseerd (zilverkleurig).

Volant plaatsen

Wilt u extra schaduw in uw tuin of op uw terras? Dan kunt u een volant op uw Brustor B25 Prestige plaatsen. Een volant is standaard 21cm hoog, maar kan bij Brustor ook hoger of lager geleverd worden. Daarnaast kan uw logo of firmanaam op de volant gedrukt worden. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden.

Voorlatondersteuning

Voor extra steun en stevigheid aan uw nieuwe zonnescherm kunt u kiezen voor voorlatondersteuning. Hierbij worden twee telescopische steunpalen opgeborgen in de extra behuizing onderaan de voorluifel. Voorlatondersteuning is toepasbaar op de Brustor B25, B27, B29 en B35.

Ledverlichting plaatsen

Wilt u tot in de late uurtjes genieten van uw tuin? Met ledverlichting kunt u ook in de avond genieten van het buitenleven. De ledverlichting kan in de elleboog van de knikarm en onder de cassette geplaatst worden. De ledverlichting kunt u bedienen door middel van de bijgeleverde Somfy afstandsbediening.