Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Brustor B24 Prestige Zonneluifel

Luxueus genieten
De Brustor B24 Prestige zonneluifel is een zonneluifel waarmee u optimaal kunt genieten van uw tuin. Het design van deze Brustor B24 Prestige is erg modern en ontworpen op basis van de Brustor B25 Elite.

Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). De Brustor zonneluifels met windklasse 3 zijn bestand tegen een windkracht tot 6 Beaufort.Extra informatie

Zonneluifel bedienen met Somfy

Dankzij de bijgeleverde Somfy afstandsbediening (optioneel) kunt u de Brustor B24 Prestige zonneluifel van een afstand bedienen. De Somfy afstandsbediening garandeert een gebruiksvriendelijke en betrouwbare bediening van het zonnescherm. Daarnaast zijn uw volants, ingebouwde ledverlichting en terrasverwarming te bedienen met deze afstandsbediening.

Zonneluifel met windklasse 3

De Brustor zonneluifels voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). Hierdoor is de Brustor B24 Prestige met windklasse 3 bestand tot 6 Beaufort.

Hoogwaardig acryldoek

De Brustor B24 Prestige is voorzien van hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Hiermee kunt u uw nieuwe zonneluifel laten aansluiten op uw woning.

Gesloten kast

Voor een optimale bescherming is deze zonneluifel uitgerust met een volledig gesloten cassette. In gesloten toestand zijn het doek en de onderdelen goed opgeborgen in een kwaliteitsvolle cassette. Hierdoor kunt u nog jaren genieten van uw zonneluifel.

Afmetingen

Breedte
Min. breedte 2,05 m
Max. breedte 14,00 m (gekoppeld vanaf 7m)
Uitval
1,5 m - 2,0 m - 2,5 m - 3,0 m - 3,5 m - 3,75 m
 
Cassette
Hoogte 22,0 cm
Diepte 14,7 cm

Opties

Verwarmingselement

De Brustor B24 Prestige kan worden uitgevoerd met verwarmingselementen. Dankzij deze krachtige terrasverwarmer geniet u ook op frissere avonden van de buitenlucht. De krachtige terrasverwarmer heeft een vermogen van 2.000W en is te bedienen middels de Somfy afstandsbediening. Hiermee kunt u de terrasverwarmer instellen op volle kracht of dimmen tot 80% of 66% van het totaal vermogen.

Volant bevestigen

Wilt u extra schaduw op uw terras of in uw tuin? Vooral bij laagstaande zon is dit erg prettig. Een volant is een goede optie. Standaard met dit doek 21cm hoog, maar bij Brustor vindt u ook langere en kortere versies. De volants passen op alle Brustor knikarmschermen. De volants zijn optioneel op

Voorlatondersteuning

Wilt u extra steun geven aan uw nieuwe zonneluifel? Kies dan voor voorlatondersteuning. Hierbij worden 2 telescopische steunpalen verwerkt in de extra behuizing aan de onderzijde van de voorluifel. De voorlatondersteuning is ook toepasbaar op de Brustor B25, B27, B29 en B35 zonneluifels.

LED verlichting voor uw zonneluifel

U kunt uw zonneluifel optioneel uit laten voeren met LED verlichting. Hierbij wordt de verlichting bij de elleboog of de arm geplaatst.