Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Brustor B24 Elite Zonneluifel

De Brustor B24 Elite zonneluifel is een zonneluifel waarmee u optimaal kunt genieten van uw tuin. De Brustor B24 Elite is uitgerust met krachtige knikarmen met vier staalkabels die een schaduwbereik tot 3,75 meter bieden.

Deze zonneluifel voldoet aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). De Brustor zonneluifels met windklasse 3 zijn bestand tegen een windkracht tot 6 Beaufort.Extra informatie

Gesloten kast

Voor een optimale bescherming van uw zonneluifel is de Brustor B24 Elite uitgerust met een gesloten cassette. Het doek en de onderdelen zijn in gesloten toestand goed opgeborgen en beschermd tegen verschillende weersomstandigheden. Zo blijft u jarenlang genieten van uw zonneluifel.

Hoogwaardig acryldoek

De Brustor zonneschermen zijn voorzien van hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid. Daarnaast is het acryldoek behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u een keuze uit honderden acryldoeken. Zo kunt u het doek laten aansluiten op uw interieur.

Bediening met zender en schakelaar

Dankzij de bijgeleverde Somfy afstandsbediening kunt u uw Brustor B24 Elite op afstand bedienen. De motor is in de luifelkast geïntegreerd, zodat u deze niet ziet. Met de Somfy afstandsbediening kunt u ook de terrasverwarming en ledverlichting bedienen.

Liever een manuele bediening? U kunt uw zonnescherm ook mogelijk, met behulp van een uitschuifbare zwengel bedienen. Vraag naar de mogelijkheden bij het team van Ekstravert.

Windklasse 3 zonneschermen

De Brustor B24 Elite is een zonnescherm met vier stalen kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). Hiermee is dit zonnescherm bestand tegen wind tot 6 Beaufort. En omdat het acryldoek behandeld is tegen vuil en water, is uw nieuwe Brustor B24 Elite bestand tegen meerdere weersomstandigheden.

Afmetingen

Breedte
Min. breedte 2,05 m
Max. breedte 14,00 m (gekoppeld vanaf 7m)
Uitval
1,5 m - 2,0 m - 2,5 m - 3,0 m - 3,5 m - 3,75 m
 
Cassette
Hoogte 22,0 cm
Diepte 14,7 cm

Opties

Terrasverwarming voor B24 Elite

De Brustor B25 Elite zonneluifel kan worden uitgerust met terrasverwarming. De verwarmingselementen hebben een capaciteit tot 2.000W en is te bedienen middels de bijgeleverde Somfy afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u de terrasverwarming op volle kracht of op 80% of 66% van het totaal vermogen aanzetten.

Uitvoerbaar met LED verlichting

U kunt uw zonneluifel uit laten voeren met ledverlichting in de arm of onder de cassette. De ledstrips worden zorgvuldig en discreet in de structuur verwerkt. De ledverlichting is met de bijgeleverde Somfy afstandsbediening aan en uit te zetten.

Voorlatondersteuning

Wilt u extra stevigheid en steun geven aan uw zonneluifel? Kies dan voor voorlatondersteuning. Hierbij worden twee steunpalen geplaatst die worden opgeborgen in de extra behuizing onderaan de voorluifel.