Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Brustor B128 Pergola

Luxueus genieten
De Brustor B128 is een minimalistische terrasoverkapping die voorzien is van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak en is sterk windbestendig. Dit egale oppervlak en de minimale hellingsraad van 15cm per meter doet elke regendruppel snel afglijden naar de onzichtbare, geïntegreerde renengoot in het voorprofiel. Zo geniet u ook in het voor- en naseizoen van uw tuin.

Pergola met ledverlichting
Uw B128 kan uitgerust worden met een krachtige witte LED verlichting. De LED verlichting kan in de zijgeleiders, steunpalen en onder de ondersteuningsbalk worden geplaatst. Naast de witte LED verlichting is in optie ook een RGB LED verlichting beschikbaar. Bij de RGB LED verlichting kan de intensiteit en de kleur van de verlichting geregeld worden.Extra informatie

Verschillende mogelijkheden voor uw Pergola

De brustor B128 Pergola kent een sterkte van windklasse 2. Hiermee kan uw Pergola een windkracht tot 5 Beaufort weerstaan. De windvaste zonwering is uitgerust met stevige knikarmen waarvan de vier stalen kabels volgens de Europese norm inzake windresistentie (CE-windklasse 2) zijn geplaatst.

ZIP-screen doek

Het uitschuifbare dak van de B128 Pergola is voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. Met een ruime collectie van honderden typen acryldoeken kunt u uw Pergola volledig laten aansluiten op uw woning en uw tuin. Zo kunt u zelf de gewenste kleur en het design uitkiezen.

Afmetingen

Breedte
Maximum breedte 6,00 m
Uitval
Maximum uitval 5 m (doekondersteuningsbalk vanaf 3 m)

Opties

Voordelen van de B128 Pergola

U kunt uw B128 Pergola bedienen met de bijgeleverde Somfy afstandsbediening. Naast het bedienen van de ZIP-screen kunt u hiermee ook de terrasverwarmer en LED verlichting bedienen.

Het gespannen acryldoek is door middel van efficiënte opspanning sterk windbestendig. Hierdoor heeft u tevens geen last van opwaaiende zijkanten, wat weer zorgt voor een strakke uitstraling in uw tuin.

Discrete afvoering van water

In de zijpalen van de B128 Pergola zijn discrete watergoten ingebouwd. Het strak gespannen acryldoek zorgt ervoor dat het regenwater snel naar de watergoten kan worden afgevoerd. Vervolgens wordt het water door de zijpalen begeleidt en afgevoerd.

Verschillende kleuren doeken

U kunt uw B128 Pergola naar wens samenstellen. Brustor kent een kleurencollectie van honderden verschillende kleuren acryldoeken. Zo kunt u uw terrasoverkapping aan laten sluiten op uw woning, interieur of tuin!