Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Brustor B150 XL terrasoverkapping

De volautomatische, kantelbare aluminium lamellen van de Brustor B150 XL terrasoverkapping bieden een fijne lichtinval op uw terras. De extra brede lamellen (21cm) kunnen tot wel 150° om hun as draaien. Open uw lamellendak om te genieten van de zon of sluit de lamellen bij regen, waarbij het regenwater wordt opgevangen door een discrete goot. De Brustor B150 XL is een mooie en sfeervolle toevoeging aan uw tuin of terras.Extra informatie

Terrasoverkapping met opbouwscreens

Uw terrasoverkapping kunt u laten uitvoeren met mooie opbouwscreens. De opbouwscreens worden niet in een frame ingebouwd, maar worden aan de onderzijde vastgemaakt. Dankzij de ZIP screens geniet u ook bij lagere temperaturen en wind van uw terrasoverkapping. De optionele, transparante PVC vensters of vensterstroken zorgen bovendien voor een ongehinderd zicht naar buiten.

Ledverlichting in uw lamellen

Dankzij de integratie van witte ledverlichting in de lamellen van uw terrasoverkapping, kunt u tot laat in de avond genieten van uw terras of tuin. De krachtige ledverlichting geeft voldoende licht om tot in de late uurtjes te tafelen of te lezen. De verlichting kan aan- en uitgezet worden met de SOMFY afstandsbediening. Hiermee kunnen ook de lamellen en screens versteld worden.

Regen- en windsensor

Bij dit type lamellendak is een regen- en sneeuwsensor ingebouwd. Deze sensor beschermt uw tuin of terras, ook als u zelf niet thuis bent. Wanneer het begint te regenen, zullen de lamellen automatisch kantelen en hierdoor een dak vormen. Bij neerslag onder de 2°C zal het dak volledig geopend worden, om zo sneeuwophoping tegen te gaan.

Afmetingen

Breedte
Maximum breedte 1 dakelement: 5,95 m x 4 m (lengte x breedte)
Maximale hoogte
3 m

Opties

Volautomatische lamellen

De lamellen van de Brustor B150 XL zijn maar liefst 21cm breedt, waardoor een luxe en rustige uitstraling gecreëerd wordt. Het lamellendak is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening van SOMFY. Het is mogelijk om de lamellen af te werken met stijlvolle ledverlichting.

SOMFY afstandsbediening

Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kan de terrasoverkapping vanaf een afstand bediend worden. Denk hierbij aan het openen of sluiten van het lamellendak, het laten zakken of juist optrekken van een of meerdere screens en het inschakelen, dimmen of uitzetten van de ledverlichting. Ook de warmtestralers kunnen met de SOMFY afstandsbediening aan- en uitgezet worden.

Vrijstaand of als aanbouw

De Brustor B150 XL terrasoverkapping kan zowel als aanbouw als vrijstaand gemonteerd worden. Bij een aanbouw wordt de B150 XL aan de gewenste gevel aangebouwd. Hierdoor zullen er enkel twee pilaren te zien zijn. Bij een vrijstaande terrasoverkapping kunt u uw gewenste lamellendak op elke gewenste plek laten plaatsen. Hierbij zijn alle vier de pilaren vrij. Bij zowel een aanbouw als vrijstaande overkapping is er sprake van ingebouwde regengoten in de pilaren.

Vijf jaar garantie

Op alle verschillende modellen rust een garantie van vijf jaar bij normaal gebruik. Voor specifieke vragen over de garantie raden wij u aan om contact met ons op te nemen.