Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Brustor B150 terrasoverkapping

De volautomatische, kantelbare aluminium lamellen van de Brustor B150 terrasoverkapping zorgen voor een fijne lichtinval in uw tuin of op uw terras. De lamellen draaien tot 150° om hun as. Wanneer het regent, vangt een discrete, ingebouwde goot het regenwater op en laat dit ongemerkt afvloeien in de zijpalen van de terrasoverkapping.Extra informatie

Kantelbare lamellen

De lamellen van onze Brustor B150 terrasoverkapping zijn kantelbaar, waardoor u op elk gewenst moment de gewenste lichtinval kunt verzorgen. Standaard zijn de lamellen van dit type model 16cm breed. In gesloten toestand vormen deze lamellen een vlak en egaal dak en voeren regenwater af naar een discrete goot. Doordat de lamellen tot wel 150° om hun eigen as kunnen draaien, kunt u de lamellen in elke gewenste stand bedienen. Ervaar een unieke lichtinval en sfeer met onze Brustor B150 terrasoverkapping.

Somfy afstandsbediening

Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kan de terrasoverkapping of pergola van een afstand bediend worden. Zo kunt u eenvoudig de lamellen laten kantelen en een dak laten vormen of juist een fijne lichtinval creëren.

Heeft u uw lamellendak met een of meerdere screens laten uitvoeren? Dan kunt u ook deze met de afstandsbediening laten zakken of optrekken. Ook de ingebouwde ledverlichting of warmtestralers (optioneel) kunnen met de afstandsbediening van SOMFY bediend worden.

Vrijstaande terrasoverkapping

De aluminium pergola van Brustor kan niet alleen als aanbouw, maar ook vrijstaand worden geplaatst. De veelzijdigheid maakt van deze terrasoverkapping een duurzame oplossing voor tuinen, terrassen, patio’s, balkons, poolhouses, jaccuzi’s of buitenkeukens. De Brustor B150 terrasoverkapping is in 200 verschillende RAL kleuren beschikbaar.

Afmetingen

Breedte
Maximum breedte 1 dakelement: 6,04 m x 3,5 m (lengte x breedte)
Maximale hoogte
3 m

Opties

Terrasoverkapping met opbouwscreens

Een terrasoverkapping kan worden uitgevoerd met opbouwscreens. Opbouwscreens houden kou en wind tegen, waardoor u ook op iets frissere dagen in uw tuin of op uw terras kunt zitten. De screens worden niet ingebouwd in frames, maar worden onderaan gemonteerd. Dankzij de ZIP screens geniet u ook bij lagere temperaturen volop van uw terras. De optionele transparante PVC vensters of vensterstroken zorgen bovendien voor een ongehinderd zicht naar buiten.

Ledverlichting in het frame

Bij de Brustor B150 terrasoverkapping is het mogelijk om LED spots te integreren in het frame en witte ledverlichting in de lamellen te plaatsen. Dankzij de integratie van witte ledverlichting in de lamellen geniet u tot de laatste uurtjes van de avond van uw tuin. De krachtige LEDS geven voldoende sfeervol licht om ‘s avonds te lezen of te tafelen. De aansturing wordt verzorgd door een SOMFY afstandsbediening waarmee ook het lamellendak en de screens worden bediend.

Regen- en windsensor

De discreet ingebouwde regen- en sneeuwsensor beschermt uw terras en tuinmeubelen, ook wanneer u niet thuis bent. Zodra de eerste regendruppels vallen, kantelen de lamellen immers automatisch. Bij neerslag onder de 2°C zal het lamellendak echter weer openen, om zo sneeuwophoping tegen te gaan. Het gewicht van opgehoopte sneeuw kan namelijk defecte lamellen tot gevolg hebben.

Verwarmingselement

Dankzij de krachtige terrasverwarmer (2000 W) geniet u ook op frissere avonden van de buitenlucht. Met de afstandsbediening stelt u het verwarmingselement in op volle kracht of dimt u deze tot 80% of 66% van het totale vermogen. De stijlvolle warmtestralers zijn beschikbaar in zwarte of geanodiseerde uitvoering.