Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Brustor B600 terrasoverkapping

Luxueus genieten

De Brustor B600 is een terrasoverkapping. De lamellen die het dak vormen, hebben een speciale S-vorm. Hierdoor opent het dag zich volledig met een minimaal restdak van amper 13%! Het dak opent soepel en snel met een simpele druk op de bijgeleverde Somfy afstandsbediening. Met de Brustor B600 kunt u optimaal genieten van de gewenste lichtinval.

Optimale lichtinval

Het dak biedt in open toestand een zonbeschenen ruimte of een optimale lichtinval voor achterliggende woonruimtes. Dankzij de geautomatiseerde lamellen geniet u van een afgemeten zoninval of schaduw. Met een simpele druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening opent en sluit u de S-vormige lamellen.

Terrasoverkapping LED verlichting

Het golvend plafond leent zich uitstekend om te spelen met de indirecte LED verlichting in de goten. Deze unieke sfeerverlichting brengt extra glans bij valavond. Voor meer licht kunnen extra LED strips naadloos opgehangen worden aan de goten. Ideaal voor lange zomeravonden.

Screens plaatsen

Om de dakstructuur van de Brustor B600 elegant te houden, raden we aan om geen ingebouwde screens te gebruiken. Voor wie ingebouwde screens wenst, is de Brustor B1200 met ZIP opbouwscreens voorhanden. Met de Brustor B1200 kan de killere avondbries buiten gehouden worden terwijl u dankzij een optionele terrasverwarmer kunt blijven genieten van de frisse avonden in het voor- en najaar.Verschillende opties voor uw terrasoverkapping

Net als bij de andere Brustor terrasoverkappingen kunt u uw terrasoverkapping laten uitvoeren met optionele verwarmingselementen en opbouwscreens. Deze combinatie zorgt ervoor dat u de eerste koude en wind gemakkelijk buiten kunt houden. Zo kunt u ook tijdens het voor- en naseizoen genieten van uw tuin, terras of patio.

Brustor B600 als aanbouw

De Brustor B600 terrasoverkapping kan geplaatst worden als aanbouw aan uw huis, zodat de terrasoverkapping als een verlengde van uw woning fungeert. Een aangebouwde Brustor B600 is beschikbaar in de kleuren wit en antracietgrijs.

Brustor B600 vrijstaand plaatsen

Uw Brustor B600 terrasoverkapping kan ook als vrijstaande terrasoverkapping geplaatst worden. Hierdoor bent u vrij om te bepalen waar u uw nieuwe pergola wilt plaatsen. Een vrijstaande terrasoverkapping van Brustor is beschikbaar in de kleuren wit en antracietgrijs.

Bijgeleverde Somfy afstandsbediening

Dankzij de bijgeleverde Somfy afstandsbediening kunt u de Brustor B600 pergola op afstand bedienen. Met deze afstandsbediening kunnen de lamellen gekanteld worden. Daarnaast kunt u de terrasverwarmers en opbouwscreens bedienen. Door slechts een enkele klik op de knop kunt u de gewenste lichtinval en privacy bepalen.

Afmetingen

Maximale afmetingen
Koppelbaar in de lengte én de breedte
1 dakelement: 7 m x 3,5 m (lengte x breedte)
2 dakelementen: 7 m x 7 m (lengte x breedte)

Opties

Verlichting, verwarming en bediening

Uw Brustor B600 kan worden uitgevoerd met LED strips in de structuur, LED strips in de S-vormige lamellen en LED strips in de goot.

Standaard worden onze terrasoverkappingen geleverd met een Somfy afstandsbediening waarmee u de lamellen, optionele screens en terrasverwarmers kunt bedienen.

De Brustor B600 is nu ook beschikbaar met handbediening. Ideaal voor ruimtes waar geen elektriciteit aanwezig is.

Deze pergola kan uitgevoerd worden met verwarmingselementen. De krachtige terrasverwarmer heeft een vermogen van 2.000W en kan door middel van de Somfy afstandsbediening op volle kracht, 80% en 66% van het totale vermogen worden aangezet.

5 jaar garantie

Op alle terrasoverkappingen van Brustor rust een garantietermijn van vijf jaar. Voor meer informatie over de garantie en eventuele uitzonderingen adviseren wij u contact op te nemen bij onze dealers.

Afwatering via discrete regengoten

Ook tijdens regen kunt u genieten van uw tuin, terras of patio. Wanneer het lamellendak gesloten is, loopt het regenwater naar de vier discreet ingebouwde regengoten die in de palen zijn verwerkt. Deze regengoten zorgen voor een natuurlijke en efficiënte onzichtbare afwatering.